Zoekwoorden onderzoek | Molders Media

Zoekwoorden onderzoek

Veel beheerders denken dat de website zelf bepalend is voor het succes er van. Dat is niet correct, vandaag de dag is het vooral de content die bepalend is voor de succesfactor. Het is van cruciaal belang om jouw content van een correcte opmaak te voorzien. Het schrijven van content aan de hand van de belangrijkste zoekwoorden.

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Stefan is de aangewezen persoon!

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn!

Zoekwoorden onderzoek

Geen extra investering noodzakelijk

Door het laten uitvoeren van een professioneel zoekwoorden onderzoek wordt er voor gezorgd dat je website beter wordt geïndexeerd in de gratis zoekresultaten van Google. Dit zorgt er voor dat je behoorlijk kan besparen op advertentiekosten.

Perfect meetbare posities en bezoekers

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden in je tekst wordt er voor gezorgd dat je website beter wordt bezocht en dat kan perfect worden gemeten door middel van Google Analytics.

Het nut van een zoekwoorden onderzoek

Een goede voorbereiding bij het opzetten van je website en het laten schrijven van je SEO teksten is van cruciaal belang. Alleen door middel van een goede bereiding kan je namelijk niet alleen veel tijd, maar ook geld besparen. Door meteen de SEO teksten te schrijven op basis van het juiste woordgebruik wordt er immers voor gezorgd dat jouw website van begin af aan goed wordt gevonden in resultaten die relevant zijn aan de door jou aangeboden producten.


Bovenstaande zorgt er voor dat mensen die echt geïnteresseerd zijn in jouw producten de weg naar je website veel eenvoudiger kunnen vinden. De resultaten van het zoekwoorden onderzoek kan je bovendien niet uitsluitend gebruiken voor het optimaliseren van de SEO teksten, maar ook andere factoren kunnen op deze manier geperfectioneerd worden. Tot slot kan je de resultaten ook gebruiken bij het opzetten van een AdWords-campagne (SEA).

Overtuigd? Start vandaag nog!