Zoekwoorden onderzoek

Molders Media

Gevonden worden op Google begint bij bepalen op welke termen je gevonden wilt worden, en hoe je dat verwerkt in content voor je webshop.

No shit, Sherlock.

Nou ja, we vertellen het maar, want we krijgen ze nog steeds, klanten die bakken omzet laten liggen doordat ze onvoldoende zoekwoorden onderzoek hebben gedaan.

Wat gaat er fout als je onvoldoende research op je zoekwoorden doet?

  • Focus op de verkeerde zoekwoorden, waar je doelgroep niet of nauwelijks op zoekt. Gaan veel uren inzitten. Vervolgens word je amper gevonden, omdat er geen zoekvolume op je term zit. Of omdat er wel veel volume is, maar de concurrentie zo moordend is, dat de investering om hoog te scoren te groot voor je is.
  • Je mist belangrijke zoekwoorden die je kunnen helpen je bedrijf te laten groeien. Als jij er niet op target, doet je concurrentie dat wel.

Jouw vangst als wij jouw strategisch zoekwoorden onderzoek doen? Een crimineel goede SEO content strategie, waarmee je supersterk staat om je concurrentie aan te kunnen.

De voordelen van zoekwoorden onderzoek door Molders Media.

  • We do we. You do you. Oftewel: besteed deze strategische investering uit voor het beste fundament van je SEO groeistrategie. Dan kun jij doen waar jij goed in bent
  • Eenmalig investeren, is genoeg om langdurig vooruit te kunnen met content creatie
  • In te zetten voor startende en gevestigde webshops, in elke fase van de strijd
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 
Molders Media

2 pakketten die aansluiten op jouw expertise.

  1. Heb je de tijd of de expertise niet om data om te zetten tot een actieplan, dan doen we dat voor je en krijg je ons totaalpakket. Zoekvolume, concurrentie, relevantie, zoekintentie, en: welke zoekwoorden verwerk je op welke manier. Dus we geven advies over sales pagina’s, blogs, H1’s etc.
  2. Heb je een inhouse marketing afdeling die gewend is kale data om te zetten in groeiacties, dan leveren we de zoekwoorden + het bijbehorend volume. De rest doe je zelf.

Aanvullende SEO diensten om het te killen in Google.

Een beetje Sherlock zet al z’n middelen in om de dader op te sporen. In ons SEO totaalpakket gaan wij daarom als een leger bloedhonden aan de slag om alle SEO mogelijkheden te vinden die er voor jou mogelijk zijn: zoekwoorden onderzoek, technische SEO, SEO copywriting, lokale SEO en linkbuilding.

Molders Media
Molders Media

Jouw resultaat van zoekwoorden onderzoek door Molders Media.

We beloven nooit keiharde conversie en meer omzet. Je moet de resultaten van ons onderzoek namelijk nog wel (door ons laten) implementeren. En hoe je dat doet, bepaalt het grootste deel van je succes.

Ook ben je voor SEO succes natuurlijk ook afhankelijk van je concurrentie. Daar hebben wij geen invloed op. Wel kunnen we onder de radar onze tools inzetten om te speuren naar de zoekwoorden waar zij op scoren. En hier vervolgens ook op gaan targeten. Klinkt schimmig, maar je concurrenten doen het ook, geloof me. Dus bevechten we hen met betere wapens.

Maar Sherlock! Wat levert het nou op?

  • Bij startende webshops is zoekwoorden onderzoek vaak onderdeel van een haalbaarheidsonderzoek, gecombineerd met marktonderzoek.
  • Is je huidige SEO strategie ouder dan een jaar? Dan levert zoekwoorden onderzoek vaak een aanscherping van je strategie op.
  • Bij de meeste klanten zien we dat ons strategisch zoekwoorden onderzoek + de juiste uitvoering ervan leidt tot meer bezoekers, relevantere bezoekers, en een stijgende conversie.

Benieuwd of we dit ook voor jou kunnen regelen? We maken graag vooraf een inschatting van wat je kunt verwachten. Onze succes cases laten we je graag persoonlijk zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.