Molders Media
Gericht adverteren
Molders Media
Groot bereik
Molders Media
Grip op kosten
Molders Media
Molders Media

Laat met YouTube adverteren je e-business renderen.

Kom in beeld bij jouw doelgroep op het juiste moment.

YouTube hoort bij de top drie van meest bezochte websites en is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Je zult er maar op staan met je advertentie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Molders Media helpt je om het meest uit YouTube adverteren te halen. We helpen je de juiste doelgroep te kiezen. We kijken naar locatie, leeftijd, interesses en de fase in de klantreis. En dan? Showtime! Je betaalt pas als je videoadvertentie wordt getoond of bij interactie met je video. En dat is wat je wil.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo zetten we YouTube adverteren voor jou in.

Jouw doelstellingen helder in beeld.

YouTube adverteren begint met een plan. Want wat wil je bereiken? Welke rol speelt YouTube in de reis die jouw klanten afleggen en hoe combineren we het optimaal met je Google Ads en social media? Wil je oriënterende kijkers jouw webshop laten overwegen, of zijn ze rijp om te kopen?

We analyseren waar en op welke manier we voor jou de grootste winst kunnen halen. Van vertoningen tot verkopen. Dat bepaalt ook waar we ons werk op afrekenen- en waar jij ons mee om de oren kunt slaan. Wij bouwen je ideale mix op YouTube om je resultaten te halen en sturen net zo lang bij tot we allemaal blij zijn.

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021