Molders Media
Sterke basis
Molders Media
Snel en veilig
Molders Media
Klaar voor groei
Molders Media
Molders Media

Laat een webshop maken die scoort.

Open een webwinkel die opvalt.

Wil je een webshop laten maken? Doe het dan met een partij die snapt dat er leven na de bouw is. Want je business begint pas als je webshop er staat. Vindbaar worden. Verbeteren. En vernieuwen. Molders Media maakt jouw webshop klaar voor groei én klaar voor de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat je shop net zo hard meegroeit als jij.

Om jouw webshop te bouwen, bouwen wij op het snelstgroeiende e-commerce platform van Europa: Lightspeed eCom. Daarmee krijg je de webshop van je dromen: Google’s beste vriend, veilig en snel. Met een strak design voor desktop en mobiel, dat bezoekers richting je kassa begeleidt. En natuurlijk helemaal ingericht om te knallen met online marketing.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo maken we jouw webshop.

Met het doel om jouw doelen te halen.

Iedereen kan een webshop maken. Maar een webshop bouwen waar je ook jouw e-commerce business op kunt bouwen? Dat is een ander verhaal. Daarom beginnen we bij je doelen. Die maken we zo concreet mogelijk. Want je doelen, je doelgroep en je aanbod bepalen voor een groot deel hoe jouw webshop eruit komt te zien. Zowel qua design als techniek.

We schotelen je eerst de structuur en het ontwerp voor waar wij achter staan. Jij ook? Dan starten we de technische ontwikkeling van je webshop. En daarin nemen we natuurlijk de hele motor mee die straks jouw online marketing gaat versnellen en analyseren. Internet staat nooit stil. Jouw webshop dus ook niet. Daarom kun je ook op ons bouwen voor support, optimalisatie en natuurlijk de online marketing. Let’s rock & roll!

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021