Technische SEO

Molders Media

Een Aston Martin DB11. Die is sexy.

Achteloos dat extra knoopje open laten. Dat is sexy.

Maar technische SEO? “Talk technische SEO to me baby…”. Wij zijn nog nooit klanten tegengekomen die daar warm van werden. Omdat je bij technische SEO onder de motorkap van je webshop laat sleutelen, en je aan de interface niks ziet…

…Maar op Google des te meer! En daarom krijgen wij als online marketing bureau wél rode oortjes van canonical texts, HTML heading tags, rich snippet implementatie en crawl-optimalisatie. Om maar een paar onderdelen van technische SEO te noemen.

Technische SEO zorgt ervoor dat Google je website goed crawlt en indexeert. Dat je überhaupt via Google te vinden bent dus. Daarnaast is technisch SEO 1 van de 3 cruciale factoren waarop Google de ranking van je webshop bepaalt. (De andere 2 zijn content en autoriteit)

Goed ingerichte technische SEO is dus essentieel voor je conversie en je omzet. En Google stelt er elk jaar weer hogere eisen aan.

De meeste acties op gebied van technische SEO kun je niet zelf via het CMS van je website uitvoeren. Je hebt hier dus een webbouwer voor nodig die is gespecialiseerd in technische SEO van webshops.

De voordelen van technische SEO uitbesteden.

  • We doen een audit op alle technische zaken die nodig zijn om zo goed mogelijk te scoren in Google.
  • We voeren in overleg met jou alle verbeteringen uit.
  • We monitoren, en sturen bij indien nodig.
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als bureau voor technische SEO?

Molders Media

We voorkomen dat je omzet verliest.

Google voert elk jaar ongeveer 4 core updates uit. Dit zijn updates die het algoritme van de zoekresultaten serieus beïnvloeden. Wil je on top of the SEO game blijven, dan moet je je technische SEO na elke core update checken en waar nodig aanpassen om te voorkomen dat je keldert, en kostbare omzet verliest. Doen we voor je.

Als eerste op de hoogte van de nieuwste do’s and don’ts.

Wij zijn meteen na het uitkomen van een nieuwe core update op de hoogte. Dat geldt ook van de tientallen kleinere updates die tussendoor uitkomen. We scannen het update nieuws op zaken die de webshops van onze klanten beïnvloeden, en adviseren onze klanten meteen over eventuele acties die ze moeten nemen. Zo kun jij je focussen op het uitbouwen van je webshop. En kun je erop vertrouwen dat het technische aspect gewoon goed geregeld is bij ons.

Molders Media
Molders Media

Geen one night stand, maar een duurzame relatie.

Technische SEO is dus geen eenmalig avontuur, maar vraagt om serieus commitment om ervoor te zorgen dat je klant jou blijft vinden. Daarom werken we graag met je als we elk kwartaal terug mogen komen om je de zekerheid te geven dat je SEO strategie nog actueel is. Ga met ons een duurzame relatie aan, zodat je er ook een met je klanten krijgt.

Technische SEO uitbesteden aan Molders Media.

Wanneer je potentiële klant vol verlangen op Google zoekt naar die ene match made in heaven, wil je zeker weten dat je er alles aan hebt gedaan om jouw aanbod zo verleidelijk mogelijk te positioneren in Google.

Is je technische SEO smooth geregeld, en de rest van je SEO ook tot in de puntjes verzorgd? Dan is het enige blauwtje dat je kunt lopen, de kleur van de Google-link waar je klant op gaat klikken, zodat hij of zij bij jouw webshop uitkomt.

Jouw klanten verleiden door middel van (technische) SEO. We doen het met liefde voor je. Graag laten we je persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.