Molders Media
Groot bereik
Molders Media
Kostenefficiënt
Molders Media
Gericht adverteren
Molders Media
Molders Media

Efficiënt adverteren op social media.

Bepaal zelf je budget, je doel en je doelgroep.

Iedereen zit op social media. Jouw doelgroep dus ook. Wil je jouw naamsbekendheid vergroten of nieuwe klanten winnen? Dan moet je daar zijn waar ze zitten. Met social media adverteren bepaal je zelf wie je wil bereiken, wat je wil bereiken en voor hoeveel budget.

Met Molders Media helpen we je alles uit jouw advertentiebudget te halen voor Facebook en Instagram. We bepalen samen met jou je doelen en KPI’s en adviseren je op welke sociale kanalen je moet adverteren. Dan kaderen we je doelgroep af op leeftijd, locatie en interesses om elke euro zo efficiënt mogelijk in te zetten. Tekst en beeld klaar? Scrollen maar.

Op welke social media ga jij uitblinken.

Facebook
Facebook

Adverteer op het meest gebruikte platform van Nederland en benut het enorme bereik en alle mogelijkheden.

Lees meer

Instagram
Instagram

Adverteer waar jouw toekomstige klanten nu elke dag foto’s delen, stories liken en op elkaar reageren.

Lees meer

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo pakken we social ads aan.

Testen, testen, testen.

Kijk. Dat is nou het mooie aan adverteren op social media. Je maakt gebruik van een enorme schat aan data voor het samenstellen van je doelgroep. En als je campagne draait, zie je precies hoe het gaat. Zo kun je continu bijsturen en bijschaven. En dat is dan ook wat we voor je doen met Molders Media.

We zetten je campagnes op en testen wat wel en niet werkt. Moeten we doelgroepselecties aanpassen? Of kan je advertentie sterker in tekst en beeld? We testen meerdere varianten om te kijken welke social ads jou het meeste resultaat opleveren. En daar pakken we op door.

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021