SEO bureau Zwolle

Jouw SEO Zwolle uitbesteden aan een partij met kennis van zaken? Dan ben je bij online marketing bureau Molders Media aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd en inmiddels hebben we vele succesverhalen weten te realiseren. Als SEO specialist weten wij dan ook precies aan welke knoppen we moeten draaien om jouw online business beter vindbaar te maken.

En juist deze vindbaarheid in vandaag de dag van enorm belang voor jouw onderneming. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van Google en dit zijn in principe allemaal potentiële klanten. Hoe beter jij online gevonden wordt, hoe meer mensen je naar jouw website of webshop zal kunnen leiden. Het gevolg? Meer naamsbekendheid en/of meer conversies.

Helaas is zelf aan de slag gaan met SEO niet voor iedereen weggelegd. Je dient namelijk over (technische) kennis te beschikken en daarnaast neemt SEO een hoop tijd in beslag. Veel ondernemers hebben deze kennis en/of tijd simpelweg niet.

De oplossing? Jouw SEO Zwolle uitbesteden aan Molders Media. Wij hebben wel tijd en we hebben alle benodigde kennis om huis om van jouw online business een succes te maken.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Waardevolle content is van essentieel belang voor een goede vindbaarheid van jouw website of webshop. Google is de laatste jaren namelijk steeds meer waarde gaan hechten aan content en is tevens in staat om deze content op waarde te schatten. Wil je tegenwoordig dan ook goed vindbaar zijn? Dan is het noodzakelijk dat jouw website vol staat met waardevolle content. Dit bereik je door goede content marketing.

De essentie van content marketing is: het bieden van waardevolle informatie aan de lezer zonder jouw product of dienst aan te prijzen. Het is dus de bedoeling om de lezer te voorzien van content, waardoor ze zelf uiteindelijk het nut van jouw product of dienst gaan inzien. Wanneer dit het geval is zullen deze personen eerder geneigd zijn om over te gaan tot een conversie dan wanneer je enkel en alleen teksten hebt over ‘hoe goed jouw product wel niet is’.

Wij als SEO Zwolle bureau weten precies waar goede content uit bestaat en hoe we jouw doelgroep het nut van jouw producten of diensten in kunnen laten zien.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links die afkomstig zijn van externe websites naar jouw website. Op het moment dat een externe website naar jouw website linkt ziet Google dit als een soort ‘stem’. Jouw website is namelijk zo waardevol dat andere websites jouw website gebruiken om hun eigen content te verrijken. Linkbuilding heeft alles te maken met het opbouwen van autoriteit. Hoe meer links naar jouw website, hoe hoger de autoriteit van je website. Autoriteit is één van de belangrijkste ranking factoren voor de zoekmachine van Google en het is dan ook voor jouw onderneming belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

Heb jij nu geen idee hoe je aan deze links van externe websites moet komen? Geen zorgen. SEO Zwolle bureau Molders Media weet hier alles van. Wij regelen dit voor je. Van A tot Z.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Waardevolle content en linkbuilding zijn dus belangrijke onderdelen van SEO-optimalisatie, maar daarnaast is er nog een belangrijk onderdeel, namelijk: technische SEO. Technische SEO richt op het verbeteren van de techniek van een website met als doel om de organische vindbaarheid te verhogen. Belangrijke factoren zijn o.a. de laadsnelheid en de gebruiksvriendelijkheid, maar in totaal zijn er tientallen verschillende factoren die invloed hebben op de technische optimalisatie van je website of webshop.

Voor een goede vindbaarheid is belangrijk dat je de technische basis van je website goed op orde hebt. Indien dit namelijk niet het geval is zal het enorm lastig worden op een toppositie binnen de organische zoekresultaten van Google te behalen.

Technische SEO uitbesteden aan SEO Zwolle bureau Molders Media betekent dat wij aan de slag gaan met de volledige technische optimalisatie van jouw website of webshop. We zorgen ervoor dat jouw website staat als een huis, waardoor je uiteindelijk een betere online vindbaarheid zal realiseren.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie – ook wel Search Engine Optimization genoemd – is het optimaliseren van een website of webshop om beter vindbaar te worden in de zoekmachine van Google. Op het moment dat jij jouw business op een duurzame manier wilt laten groeien is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan zoekmachine optimalisatie. Immers maken dagelijks miljoenen mensen gebruik van Google om informatie op te zoeken. Hoe geweldig zou het zijn dat wanneer mensen op zoek gaan naar informatie die betrekking heeft op jouw online business ze op jouw website terechtkomen. Inderdaad, dit zou geweldig zijn en het zou je ook nog eens behoorlijk wat opleveren, namelijk meer resultaat.

Als SEO Zwolle bureau weten wij precies wat zoekmachine optimalisatie inhoudt én hoe wij al deze technieken kunnen inzetten voor jouw onderneming. We focussen ons op de volgende onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Op het moment dat je ervoor kiest om jouw SEO Zwolle uit te besteden aan Molders Media kunnen we je twee dingen beloven, namelijk: resultaat en eerlijkheid. Inderdaad, wij kunnen je resultaat beloven, tenminste dit kunnen we als we potentie zien in jouw onderneming.

Voordat wij echter met ons SEO traject aan de slag gaan starten we eerst met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek gaan we de huidige situatie van je website of webshop bepalen op het gebied van SEO. We kijken naar de content van je website, we analyseren de backlinks van je website en vervolgens nemen we natuurlijk ook de techniek van je website onder de loep. Als SEO Zwolle bureau vertalen wij dit vooronderzoek vervolgens naar een duidelijk plan van aanpak. Hierdoor weet jij precies wat je van ons de komende tijd mag verwachten.

Op het moment dat de verwachtingen duidelijk zijn gaan we daadwerkelijk aan de slag met SEO-optimalisatie. Onze tekstschrijvers houden zich bezig met het schrijven waardevolle teksten. Onze linkbuilders focussen zich op het verzamelen van relevante backlinks. Dit doen zij onder andere door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk, waardoor we in staat zijn om voor vrijwel iedere branche relevante links te vergaren. Tenslotte hebben we technische SEO-specialisten in dienst die binnen no-time zien of er fouten in jouw website aanwezig zijn. Vanzelfsprekend zijn we in staat om deze fouten op te lossen en daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website werkt naar behoren. In ieder geval kunnen wij een garantie geven van resultaat. In het verleden hebben we al meermaals bewezen dat wij in staat zijn om in vrijwel iedere branche resultaat te boeken. Voor het beter vindbaar maken van jouw online business ben je dan ook zeker bij SEO Zwolle bureau Molders Media aan het juiste adres.

Nu dat je weet hoe wij resultaat voor jouw online business gaan behalen willen we het hebben over het volgende dat we je beloven. Eerlijkheid. Ons SEO Zwolle online marketing bureau komt oorspronkelijk uit Rotterdam. Tot op de dag van vandaag hebben we onze Rotterdamse mentaliteit dan ook niet verloren. Onze klanten merken dit door onze directe manier van communiceren. We nemen geen blad voor onze mond en zeggen waar het op staat. Wij zijn van mening dat deze manier van communiceren het beste werkt. Wij en ook onze klanten hebben er namelijk niets aan wanneer we zaken mooier maken dan ze daadwerkelijk zijn. Eerlijke verwachtingen en advies is dan ook precies hetgeen wat je van ons kan én mag verwachten.

Heb jij ook behoefte aan een SEO Zwolle partner die je eindelijk eens het eerlijke verhaal verteld? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met SEO Zwolle bureau Molders Media. Wij helpen jouw online business graag aan meer resultaat en denken altijd met je mee.

Molders Media, jouw SEO Zwolle partner.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!