SEO Zweden

SEO Zweden is van groot belang indien je succes wilt boeken in dit Scandinavische land. 95% van de Zweedse bevolking heeft toegang tot het internet en een gemiddelde Zweed besteedt per maand zo’n € 150,- online. Voor ondernemers biedt deze markt volop kansen en de verwachting is dat de e-Commerce markt de komende jaren blijft groeien. Op dit moment is de Zweedse e-Commerce markt goed voor 32% van de gehele Scandinavische markt. Indien je echter je business naar Zweden wilt uitbreiden is het wel belangrijk dat je weet hoe je dit moet doen en natuurlijk ook waar je precies rekening mee moet houden.

Per dag worden er in Zweden ongeveer 50 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd naar producten of diensten. Als ondernemer binnen dit land wil je er dan natuurlijk wel voor zorgen dat je vindbaar bent, zodat je websitebezoeker genereert. Hoe je dit doet? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Als specialist op het gebied van SEO Zweden weten we bij Molders Media precies hoe we deze markt moeten benaderen en hoe ervoor kunnen zorgen dat jouw website of webshop beter vindbaar wordt.

We vertellen je graag wat meer over onze werkwijze.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Content marketing is één van de belangrijkste onderdelen binnen SEO Zweden. Content marketing is in de essentie het aanbieden van waardevolle informatie aan de lezer, waarmee je helpt om de problemen van de lezer op te lossen of waarmee je voorziet in de informatiebehoefte. Deze informatiebehoefte is te achterhalen via een uitgebreid zoekwoordonderzoek.

Content marketing omvat teksten, afbeeldingen, video’s en infographics. In principe is iedere content geschikt zo lang deze content waarde toevoegt voor de lezer. Wel is het belangrijk om te weten dat Zweden waarde hechten aan duidelijke content, zonder al te veel poespas. Maak gebruik van realistische afbeeldingen en probeer expressieve boodschappen zo veel mogelijk achterwege laten. Maak gebruik van duidelijke taal en draai er niet al te veel omheen.

Vind jij het schrijven van dit soort content lastig? Schakel dan de hulp in van SEO Zweden bureau Molders Media. Wij nemen alles voor je uit handen.

Linkbuilding.

Linkbuilding in Zweden is wat lastiger dan in Nederland. Er zijn namelijk een stuk minder mogelijkheden, waardoor de focus vooral ligt op het verzamelen van links van kwaliteit. Om deze links te kunnen plaatsen is het van belang dat je beschikt over een uitgebreid netwerk. Hoe meer websites van hoge kwaliteit naar jouw website linken, hoe hoger de waarde zal worden van jouw eigen website of webshop. Deze stijging in waarde zal je een hogere positie opleveren binnen de zoekmachine van Google.se.

In tegenstelling tot Nederland maken ze in Zweden geen gebruik van startpagina’s of andere soortgelijke pagina’s. Als SEO Zweden specialist gaan wij dan ook aan de slag met linkbuilding door middel van een uitgebreid netwerk aan publishers. Inmiddels zijn we al jarenlang actief binnen Zweden en wij zijn dan ook in staat om voor elke branche relevante backlinks te verzamelen.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Naast content marketing en linkbuilding is technische SEO Zweden het volgende belangrijke onderdeel, waarmee je een betere organische vindbaarheid zal realiseren. Technische SEO draait om het verbeteren van de technische aspecten van je website, zodat je alle technische belemmeringen voor je website bezoekers en voor Google wegneemt. Hoe beter jouw website geoptimaliseerd is, hoe makkelijker het zal worden om een goede positie te behalen binnen Google. Google wil haar gebruikers namelijk een zo goed mogelijke gebruikerservaring bieden en websites die niet werken naar behoren horen hier niet bij.

Technische SEO Zweden verschilt in principe niet veel van Nederland. Echter raden wij je altijd aan om te kiezen voor een Zweeds .se-domein en een Zweedse hostingpartij. Zo zorg je ervoor dat de laadtijden beperkt blijven en wek je daarnaast bij je website bezoekers de indruk dat ze te maken hebben met een Zweedse website.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

De Zweedse e-Commerce markt biedt voor ondernemers uit Nederland enorm veel kansen. Qua mentaliteit verschillen de Zweden niet bijzonder veel van ons, maar toch zijn er wel een aantal verschillen te herkennen. In ieder geval zijn de Zweden niet terughoudend wanneer het aankomt op online aankopen en op het moment dat je alle zaken goed op orde hebt zal succes hoogstwaarschijnlijk niet uitblijven. Als SEO Zweden specialist weten wij precies op welke zaken we moeten letten en daarom kunnen we je ook verzekeren van resultaat.

Zodra je aan de slag gaat met het maken van een Zweedse website of webshop is het van belang dat je je website voorziet van content in het Zweeds. Wij maken hiervoor altijd gebruik van native speakers, zodat onze content geen (grammaticale) fouten bevat. Daarnaast weten onze native speakers precies waar Zweden waarde aan hechten en hoe de content dus geschreven moet worden. Goede content is van belang, omdat de Zweedse bevolking erom bekend staat dat ze goede research doen, voordat ze uiteindelijk beslissen om een product of dienst aan te schaffen. Zorg er daarnaast altijd voor dat je producten van goede kwaliteit verkoopt. Producten van slechte kwaliteit worden in de meeste gevallen niet gewaardeerd. Probeer de content op je website zo duidelijk mogelijk te houden. Zweden willen snelle, duidelijke informatie.

Een ander belangrijk onderdeel is dat Zweden veel gebruik maken van hun mobiele telefoon om informatie op te zoeken. Een mobile-friendly website is dus vereist. Vanzelfsprekend dien je er natuurlijk ook voor te zorgen dat je website geen fouten bevat, want anders schrik je potentiële klanten af. Als technische SEO Zweden specialist zijn wij in staat om ervoor te zorgen dat het technische fundament van je website of webshop staat als een huis.

Linkbuilding is binnen Zweden een tijdrovend proces en het zal dan ook een tijdje duren, voordat je de eerste resultaten zal zien. Door onze connecties binnen dit land kunnen wij dit proces enigszins versnellen, maar verwacht geen resultaten binnen één week. Voor SEO Zweden is net als in Nederland een lange adem vereist.

Heb jij een lange adem, maar weet je helaas niet precies hoe je de zoekmachine optimalisatie binnen dit land aan moet pakken? Geen zorgen. Als SEO Zweden specialist weten wij dit wel. Wij helpen je dan ook graag aan het realiseren van een betere online vindbaarheid binnen dit land.

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden. Molders Media, jouw SEO Zweden partner.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!