SEO bureau Utrecht

Ben jij op zoek naar een partner om jouw SEO Utrecht uit te besteden? Dan ben je bij online marketing bureau Molders Media aan het juiste adres. Tegenwoordig ontkom je als (online) ondernemer eigenlijk niet meer aan zoekmachine optimalisatie, maar uit de praktijk is gebleken dat ondernemers het lastig vinden om aan de slag te gaan met SEO.

Dit is dan ook niet verwonderlijk aangezien zoekmachine optimalisatie behoorlijk wat tijd in beslag neemt en daarnaast dien je over de benodigde kennis te beschikken. Ondernemers hebben deze tijd vaak niet en ze hebben wel meer te doen dan zichzelf inlezen over SEO, namelijk het runnen van hun online business.

Bij SEO Utrecht bureau Molders Media snappen we dit maar al te goed en daarom kunnen ondernemers ook bij ons terecht voor het uitbesteden van hun SEO-werkzaamheden. We hebben de kennis en de ervaring en zijn ervan overtuigd dat wij jouw onderneming beter vindbaar kunnen maken binnen Google. Dit hebben we in het verleden dan ook meermaals bewezen in talloze succes cases.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Om beter vindbaar te worden in Google is het belangrijk dat je je website of webshop voorziet van waardevolle content. Deze content kan bestaan uit teksten, afbeeldingen, video’s en infographics. In principe maakt het niet uit wat voor soort content je op je website plaatst zo lang deze content maar waardevol is.

De sleutel tot content marketing is dan ook het aanbieden van waardevolle informatie voor de lezer zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. Het is de bedoeling om jouw doelgroep te voorzien van informatie waarmee je de vragen van je doelgroep beantwoord terwijl je tegelijkertijd het verband legt tussen deze vragen en jouw product of dienst. Zodra je doelgroep dit verband ziet zullen ze eerder geneigd zijn om over te gaan tot een aankoop.

Het is de kunst om precies te achterhalen naar wat voor informatie jouw doelgroep op zoek is. Vervolgens speel je hierop in door het schrijven van relevante SEO-geoptimaliseerde content. Bij SEO Utrecht bureau Molders Media weten we precies hoe we dit moeten doen.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links van externe websites die naar jouw website of webshop leiden. Deze links noemen we backlinks. Google geeft iedere website op het internet een bepaalde waarde. Op het moment dat een website doorverwijst naar een andere website wordt deze waarde doorgegeven. Heb je veel backlinks van waardevolle websites dan wordt jouw site ook weer wat waardevoller. Dit zal je een hogere positie in de zoekresultaten opleveren ten opzichte van concurrenten die geen of slechte backlinks hebben. Slechte backlinks zijn links die afkomstig zijn van sites met een lage waarde óf van sites die niets te maken hebben met jouw website of webshop. Relevantie is dan ook één van de belangrijkste onderdelen van linkbuilding.

Heb jij nu geen idee hoe je aan deze relevante backlinks moet komen? Geen zorgen. Wij als SEO Utrecht bureau weten dit wel. We maken gebruik van ons uitgebreide partnernetwerk om links te verzamelen, waardoor jouw website beter vindbaar wordt.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO richt zich op het verbeteren van de techniek achter een website of webshop. Naast content en backlinks hecht Google namelijk ook waarde aan een goed werkende website. Bevat jouw website bijvoorbeeld veel 404-pagina’s of laat de laadsnelheid te wensen over? Dan zal het lastig worden om een goede positie binnen de organische zoekresultaten van Google te behalen.

Google vindt het namelijk belangrijk om haar gebruikers een goede gebruikerservaring te bieden en sites die niet naar behoren werken horen hier niet bij. In totaal zijn er tientallen verschillende onderdelen die invloed uitoefenen op het gebied van technische SEO.

Als SEO Utrecht bureau weten wij precies welke onderdelen dit zijn en hoe we deze onderdelen kunnen optimaliseren. Het gevolg? Jouw website zal stijgen in de organische zoekresultaten van Google.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie – de Nederlandse benaming voor Search Engine Optimization – is het optimaliseren van een website of webshop om uiteindelijk een betere positie binnen de organische zoekresultaten van Google te behalen. Een hoge positie binnen Google is voor veel ondernemingen van levensbelang. Tegenwoordig maken namelijk miljoenen mensen per dag gebruik van deze zoekmachine. Zodra deze gebruikers op zoek gaan naar informatie die betrekking heeft op jouw onderneming wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat jouw website op dat moment binnen Google naar voren komt. Is dit niet het geval dan verlies je potentiële klanten en dus potentiële omzet. Vandaar dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie.

Heb je echter geen kennis of tijd voor zoekmachine optimalisatie? Dan is jouw SEO Utrecht uitbesteden aan Molders Media de juiste zet. Wij weten hier alles van en kunnen je garanderen dat we resultaat voor je behalen. We focussen ons op de volgende onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Bij SEO Utrecht dien je er rekening mee te houden dat resultaat niet op korte termijn wordt geboekt. Zoekmachine optimalisatie is een lang traject waar voortdurend aandacht aan besteedt moet worden en het kan weken tot maanden duren eer de eerste resultaten zichtbaar zijn. Worden de eerste resultaten echter zichtbaar en hebben wij jouw webshop of website op de eerste pagina gekregen voor relevante zoekwoorden? Dan zal je deze positie ook niet snel meer verliezen en hierdoor genereer je dus een constante stroom van (gratis) bezoekers.

Voordat wij echter voor jou als SEO Utrecht bureau aan de slag gaan starten we altijd met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek gaan we je gehele site analyseren op het gebied van SEO. We kijken naar je content, naar het backlink profiel en uiteraard nemen we het technische gedeelte van je website onder de loep. De resultaten uit dit vooronderzoek vertalen wij naar een plan van aanpak. Dit plan van aanpak bevat alle werkzaamheden die we voor jouw onderneming gaan uitvoeren en daarnaast bevat dit plan alles wat je van ons mag verwachten. Je weet dus precies welke werkzaamheden we voor je gaan uitvoeren en wat het je uiteindelijk op zal leveren.

Op het moment dat de verwachtingen helder zijn voor beide partijen gaan we daadwerkelijk aan de slag met het uitvoeren van onze SEO-strategie. We hebben tekstschrijvers in dienst die zorgen voor sterke SEO-geoptimaliseerde content gebaseerd op de informatiebehoefte van de doelgroep. Onze linkbuilders zorgen ervoor dat je website waardevolle backlinks krijgt en daarnaast zorgen onze technische SEO-specialisten ervoor dat het technische fundament van je website of webshop staat als een huis. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij op termijn een toppositie zal behalen binnen de organische zoekresultaten van Google. Deze toppositie zal je dan ook zonder twijfel een stijging in het aantal conversies opleveren.

Als SEO Utrecht bureau zijn wij in staat om resultaat te garanderen, maar hiernaast is er nog iets wat je van ons mag verwachten, namelijk eerlijkheid. We komen oorspronkelijk uit Rotterdam en we hebben dan ook echt een Rotterdamse mentaliteit. We zijn zeer direct in onze communicatie en nemen geen blad voor de mond. In het begin kan dit misschien even wennen zijn, maar uiteindelijk weet je wel precies wat je aan ons hebt. En juist dit vinden wij enorm belangrijk.

Wil jij nu ook beter vindbaar worden in Google en heb je behoefte aan een online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt? Dan heb je met Molders Media dé partner gevonden waar je naar op zoek bent. Neem contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Molders Media, jouw SEO Utrecht bureau.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!