Molders Media
Word beter vindbaar
Molders Media
Verbeter je ranking
Molders Media
Verhoog je conversie
Molders Media
Molders Media

SEO tekstschrijver die niet alleen aan Google denkt.

Voor SEO teksten die ook lekker lezen voor je bezoekers.

Content is koning. Dus zorg je er maar beter voor dat jouw content steengoed is. Volgens de richtlijnen van Google, maar vooral ook volgens de ratio van je bezoeker. Molders Media heeft de SEO tekstschrijver die jouw webteksten naar het volgende niveau tilt – en daarmee ook je resultaten.

Onze SEO tekstschrijver weet precies wat en hoe je moet schrijven voor Google. Hij houdt rekening met elk belangrijk detail in je teksten, van klikbare descriptions tot scorende headings. Met als doel: een hogere ranking in Google. Maar we kijken verder dan dat. Want je bezoekers zijn geen machine. Maar ze zoeken net zo goed. Wij zorgen ervoor dat jij ze laat vinden wat ze zoeken.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo schrijven we jouw SEO teksten.

Strategisch en slim in elke zin.

We schrijven jouw SEO teksten altijd volgens plan. Want het is wel zo slim om eerst uit te vinden wat jouw webshop nodig heeft om te scoren en je doelen te halen. Hebben we je strategie scherp? Dan vliegen onze vingers over de toetsen om je belangrijkste zoektermen voor SEO op pole position te zetten.

Zo maken we jouw webshop beter vindbaar in Google. Maar daar stoppen we niet. Want vinden is 1, verzilveren is 2. Je SEO tekstschrijver weet alles over het online informeren, overtuigen en activeren van je bezoekers. Zo krikken we meteen je conversie op. Slim toch?

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021