SEO tekstschrijver

Molders Media

“Schrijf mij even naar die toppositie in Google, ok? Joe!” We krijgen ze nog steeds, klanten die een kennismakingsgesprek zo beginnen. En het liefst ook meteen weer willen eindigen. Want zo moeilijk is het werk van een SEO tekstschrijver toch niet? Even wat zoekwoorden spammen op je pagina en in je metadata en je bent klaar.

Precies daarom proberen veel klanten SEO eerst zelf. En als het dan toch niet zo goed uitpakt (veel tijd verspild, tegenvallend bezoek op de website via Google, daardoor te weinig omzet gedraaid), komen ze naar ons om SEO teksten te laten schrijven. Meestal zijn ze dan al maanden bezig. Met chagrijnig tegenvallend resultaat.

En chagrijnig, daar houden we bij Molders Media niet van. Liever hebben we dat onze klanten in polonaise door de gangen lopen. Omdat onze SEO tekstschrijver wél die hogere ranking, meer conversie en meer omzet heeft opgeleverd. Omzet die onze klanten kunnen investeren in nieuw personeel aantrekken, een groter pand huren, of waarmee ze eindelijk weer in de zwarte cijfers belanden.

Daar worden we blij van bij Molders Media.

De voordelen van een SEO tekstschrijver.

  • Steeds de laatste inzichten toegepast
  • Geen advertentiebudget nodig. Eenmalig investeren, is duurzaam conversie incasseren
  • Makkelijk te combineren met onze andere SEO diensten
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan SEO teksten laten schrijven?

Molders Media

We zijn de makkelijkste niet.

Bij ons betekent SEO tekstschrijven ‘investeren’. In zoekwoorden analyse en concurrentie-analyse. In echt relevante content maken waar je doelgroep naar smacht. En in wachten en tweaken. Totdat Google jouw content naar waarde beoordeelt en steeds een plekje hoger gunt in de organische zoekresultaten. En dan kan jouw feestje eindelijk beginnen. Want jouw doel is natuurlijk meer conversie, meer leads, en meer klanten.

Dit kan weken tot maanden duren. Welkom bij SEO optimalisatie anno 2020. Niet de leukste boodschap, wel de eerlijkste. En daar zijn we van.

Aanvullende SEO diensten om het te killen in Google.

Een goed feestje krijg je door een goede dj. Maar een tóp feestje krijg je alleen als het totaalplaatje klopt. Zo’n lome avond op het strand. Je favoriete zomerhit. Je beste vrienden om je heen. De barman of dame die je knipogend een gratis cocktail toeschuift. Over die feestjes praat je jaren later nóg.

Zo werkt het ook met SEO. Met alleen een SEO tekstschrijver als dj op je feestje kom je soms gewoon te kort om het écht te killen in Google. Daarom zijn we ook gespecialiseerd in local SEO, linkbuilding, en de zoekmachine optimalisatie van je site. Om van een goede ranking een top ranking te maken in jouw branche.

Molders Media

SEO teksten laten schrijven door Molders Media.

We beloven nooit keiharde conversie en meer omzet. Je omzet is namelijk van meer afhankelijk dan SEO teksten laten schrijven. Is er markt voor je product, wat is je prijsstrategie, hoe zijn de reviews die online over je te vinden zijn, etcetera. En natuurlijk van je concurrentie. Want die zijn net als jij ready to party.

Maar zelfs in hevig concurrerende branches zoals de dieetbranche weten we flinke resultaten te boeken. Daar zijn we beretrots op. Misschien kunnen we niet die toppositie voor je claimen (dit kunnen we vooraf in een haalbaarheidsonderzoek al behoorlijk goed inschatten), maar wij zeggen altijd: de tweede of derde plek is óók een podiumplek. En levert je ook heel veel op. Dat is wat ons betreft dus ook een polonaise waard. Cheers!

We laten je graag persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.