SEO teksten laten schrijven | Molders Media

SEO teksten laten schrijven

Een stukje tekst schrijven, hoe moeilijk kan dat zijn? Het ligt eraan waarom je teksten schrijft. Is het voor jezelf, voor bezoekers of voor Google? Je kunt je SEO teksten laten schrijven door onze experts. Dan weet je zeker dat je teksten leesbaar zijn voor bezoekers en Google! Met onze SEO teksten scoort je webshop zeker!

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Stefan is de aangewezen persoon! 

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn! 

SEO teksten laten schrijven voor bezoekers

Veel mensen denken dat SEO teksten vooral geplaatst worden voor Google. Maar dat is compleet fout! Een SEO tekst wordt in de eerste plaatst geschreven voor de bezoekers van je webshop. Je wilt je bezoekers informeren, boeien en natuurlijk overhalen tot een aankoop. Pas daarna ga je naar de zoekmachines kijken. Een goede tekst schrijven is dus best een kunst. Daarom kun je de SEO teksten laten schrijven door onze tekstschrijvers. Maar, waarom zou je de SEO uitbesteden? Omdat wij kijken naar de behoeften van jouw bezoekers en de zoekmachines. Bovendien houden wij alle trends in de gaten en blijven we monitoren waardoor jouw SEO teksten up-to-date zijn.

Google vriendelijke SEO teksten laten schrijven

Ook al is de bezoeker het belangrijkste, de zoekmachines mogen we niet vergeten. SEO teksten moeten namelijk aan een aantal voorwaarden voldoen. Bovendien moet Google ze gemakkelijk kunnen lezen. SEO teksten laten schrijven door onze experts betekend teksten die geoptimaliseerd zijn voor Google. Voor een goede tekst wordt het zoekwoorden onderzoek als basis gebruikt. De keywords uit dit onderzoek zijn de input van de tekst. Natuurlijk proppen we de tekst niet vol met deze keywords. Dit wordt namelijk niet gewaardeerd door Google. Door SEO teksten te laten schrijven weet je zeker dat jouw teksten leuk zijn en aan alle voorwaarden voldoen!

Wat is er belangrijk bij je SEO teksten laten schrijven?

Wat is er nu echt belangrijk bij een goede SEO tekst? Daar kunnen wij vrij kort over zijn: kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Google mag dan een machine zijn, deze machine wordt steeds slimmer. Zoekmachines zoals Google vinden kwaliteit en relevantie heel erg belangrijk. De bezoekers moeten dus altijd op de eerste plaats staan bij het schrijven van teksten. Hierbij wordt kwantiteit dus eigenlijk minder belangrijk. Wanneer je goede SEO teksten laat schrijven is de inhoud dus belangrijker dan ooit. Hierbij wordt gekeken naar je bezoekers. Wat is hun doel of vraag bij het lezen van de SEO tekst? Wat willen ze wel of juist niet lezen? Een stukje geschiedenis of achtergrondinformatie zijn dus leuke dingen om erin te verwerken. Daarbij is de tone of voice ook een belangrijk aspect. Teksten moeten gemakkelijk te lezen zijn en passen bij je doelgroep. Wat is de achtergrond van je bezoekers? Kun je ingewikkelde termen gebruiken of moet je alles in jip-en-janneke-taal uitleggen? Welke keuze je ook maakt, de tekst moet gemakkelijk je lezen zijn. Een mooie opmaak, tussenkopjes en opsommingen mogen dus ook zeker niet vergeten worden. Je merkt dat het schrijven van SEO teksten toch best een dingetje is wat je niet zomaar even doet. SEO teksten of blogs laten schrijven maakt het een stuk makkelijker. Hierdoor weet je zeker dat er aan alle aspecten wordt gedacht. Het laten schrijven van goede SEO teksten is een must voor een goede vindbaarheid van jouw webshop.

Hoe schrijven wij jouw SEO teksten?

Laat jij de SEO teksten schrijven door onze experts? Dan hoef je zelf nergens meer om te denken. Hierdoor kun je gewoon doorgaan met de dingen waar jij goed in bent zoals het managen van je webshop. Uiteraard beginnen we met een zoekwoorden onderzoek. Hierdoor weten we waar we ons op moeten focussen. Daarna doen we onderzoek naar jouw producten en je bezoekers. Vaak horen we: ik verkoop ingewikkelde producten waar specifieke informatie voor nodig is. Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. We zoeken alle informatie op die nodig is om een goede en duidelijke SEO tekst te schrijven. Ook kijken we naar je doelgroep. In overleg met jou bepalen we de tone of voice van de teksten. Wil je de bezoekers met ‘je’ of ‘u’ aanspreken? Of zijn er nog andere belangrijke dingen waar we aan moeten denken? Zodra het onderzoek is afgerond gaan onze tekstschrijvers aan de slag. Wanneer de teksten klaar zijn plaatsen wij ze bij de juiste categorie of pagina. Natuurlijk denken we ook aan een pakkende meta title en meta description. Je krijgt een seintje zodra alles klaar is en online staat. We zeiden het al: SEO teksten laten schrijven door ons betekend dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Natuurlijk zijn de SEO teksten van jou en kun jij ermee doen wat je wilt. Een leuke aanvulling op je SEO teksten laten schrijven is je content marketing uitbesteden. Een goede content strategie bestaat namelijk uit een mix van teksten, beelden en geluid.

SEO teksten laten schrijven?

Wil je ook resultaten behalen met jouw webshop? 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!