SEO Spanje

Voor een goede online vindbaarheid binnen de Spaanse markt is SEO Spanje van groot belang. Zit jij er ook aan te denken om je business naar dit land uit te breiden of ben je inmiddels al gestart met je werkzaamheden in dit land? Dan is inzetten op SEO een slimme zet.

Ieder jaar winkelen steeds meer Spanjaarden online en voor het zoeken van informatie en winkels maakt het overgrote deel van de bevolking gebruik van de zoekmachine van Google. Vandaar dat het van groot belang is dat jij vindbaar bent binnen deze zoekmachine. Dit bereik je door aandacht te besteden aan SEO Spanje.

Tijdens zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om rekening te houden met de regionale talen die ze in dit land spreken. Grammaticale fouten schrikken bezoekers af en daardoor is het van belang dat je altijd werkt met een native speaker. Als SEO Spanje specialist weten wij precies waar Spanjaarden waarde aan hechten en natuurlijk ook we hoe we jouw website of webshop kunnen optimaliseren van de Spaanse zoekmachine.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Voor een succesvolle website en webshop is het van belang dat je voldoende bezoekers aantrekt. Eén van de manieren om kwalitatieve website bezoekers naar je website te leiden is content marketing. Content marketing draait om het aanbieden van waardevolle informatie, waarmee je de lezer een helpende hand biedt. Je helpt als het ware om een ‘probleem’ van de lezer op te lossen. Dit doe je door de informatiebehoefte van je doelgroep te achterhalen door middel van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Vervolgens speel je in op deze informatiebehoefte door in je content het verband aan te geven tussen jouw product of dienst en het ‘probleem’ van de doelgroep.

Goede content marketing bestaat uit SEO-teksten, afbeeldingen, video’s en infographics. In principe is alle content geschikt zo lang deze content waarde toevoegt voor de lezer. Als specialist op het gebied van SEO Spanje weten wij hoe we informatiebehoefte van de doelgroep kunnen achterhalen en hoe we hier natuurlijk op in kunnen spelen met het maken van ijzersterke content.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het pro-actief verzamelen van links van externe websites naar jouw website of webshop. Het doel van linkbuilding is om meer autoriteit te verkrijgen in de ogen van Google. Hoe meer relevante links namelijk naar jouw website leiden, hoe hoger de autoriteit van je website zal worden. Een hogere autoriteit levert je een betere vindbaarheid binnen Google. In Nederland wordt er bij linkbuilding veelvuldig gebruik gemaakt van startpagina’s. In Spanje bestaan deze pagina’s niet en dus wordt er vooral gefocust op het verzamelen van links via blogs, bedrijfsprofielen, branche websites, nieuwswebsites en redirect websites.

Om deze links te verzamelen dien je echter wel te beschikken over een uitgebreid netwerk, zodat het ook daadwerkelijk mogelijk is om deze links te plaatsen. Als SEO Spanje bureau beschikken wij natuurlijk over dit netwerk en wij hebben dan ook veel link mogelijkheden in dit land.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO Spanje focust zich op het optimaliseren van de techniek achter een website om er op deze manier voor te zorgen dat Google in staat is om je website optimaal te indexeren en te begrijpen. Zonder een goed technisch fundament wordt het lastig om een goede vindbaarheid te realiseren binnen Google. Technische SEO bestaat uit tientallen verschillende factoren die je kunt optimaliseren en voor deze optimalisatie is dan ook specialistische kennis vereist.

Technische SEO Spanje verschilt echter vrij weinig van de technische SEO-optimalisaties die we in Nederland uitvoeren. Echter raden wij het wel aan om te kiezen voor een Spaans domein en een Spaanse hostingpartij. Op deze manier beperk je de laadtijden en wek je bij je website bezoekers de indruk dat het een Spaanse onderneming betreft, waardoor ze eerder geneigd zijn om over te gaan tot conversie. Dit zijn echter maar enkele onderdelen van technische SEO en in totaal zijn er tientallen verschillende factoren die hier invloed op uitoefenen.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie is grofweg te vergelijken met zoekmachine optimalisatie in Nederland echter zijn er toch wel wat factoren waar je rekening mee dient te houden. Als specialist op het gebied van SEO Spanje onderscheiden we drie onderdelen, namelijk: content marketing, linkbuilding en technische SEO. Allereerst gaan we uitgebreider in op content marketing.

Indien je wilt uitbreiden naar Spanje is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je beschikt over een website in de Spaanse taal. Dit is echter geen simpele kwestie van je Nederlandse teksten in een vertaalmachine gooien. De Spaanse taal kent niet alle Nederlandse woorden en andersom is dit ook niet het geval. Als SEO Spanje specialist werken wij daarom altijd met native speakers die die Spaanse (regionale) taal op en top beheersen. Ook kennen zij de cultuur van de Spanjaarden en zij weten dus precies hoe de Spaanse markt benadert moet worden. Voordat wij echter aan de slag gaan met het maken van content starten we eerst met een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Op basis van dit zoekwoordonderzoek bepalen we de informatiebehoefte van de doelgroep en vervolgens baseren we onze content hierop. De eerste stap naar SEO Spanje optimalisatie is gemaakt.

Op het gebied van linkbuilding zijn er wat meer verschillen te herkennen tussen Nederland en Spanje. In Spanje ligt de focus van linkbuilding namelijk meer op kwaliteit in plaats van kwantiteit. In Nederland is het niet raar om een website of webshop te zien met een backlinkprofiel bestaande uit honderden links. In Spanje zal je dit een stuk minder vaak tegengekomen. Doordat het niet mogelijk is om links op startpagina’s te plaatsen neemt linkbuilding vaak ook een stuk meer tijd in beslag. Je dient namelijk een netwerk op te bouwen, waardoor je in staat bent om je links om verschillende websites te plaatsen. Gelukkig houden wij ons als SEO Spanje bureau al verschillende jaren bezig met zoekmachine optimalisatie binnen dit land. Inmiddels hebben we dan ook een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we in staat zijn om relevante backlinks voor jouw website of webshop te verzamelen.

Qua technische SEO Spanje zijn er vrij weinig verschillen te herkennen tussen Nederland en Spanje. Je dient er nog steeds voor te zorgen dat je website werkt naar behoren, gebruiksvriendelijk is en geen fouten bevat in de code. Zorg er in ieder geval wel altijd voor dat je kiest voor een .es-domein en zorg er bij voorkeur ook voor dat je hosting geregeld is in Spanje. Hierdoor is je website sneller en dit zal weer een positieve invloed uitoefenen op je vindbaarheid binnen Google.es.

Heb jij ook plannen om je business uit te breiden naar Spanje of is je Spaanse website inmiddels al live, maar laat je vindbaarheid te wensen over? Dan is jouw SEO Spanje uitbesteden aan Molders Media de juiste zet. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. In ieder geval kunnen we niet wachten om meer resultaat te behalen met jouw online business.

Molders Media, jouw partner op het gebied van SEO Spanje.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!