SEO bureau Rotterdam

Wil jij ook het maximale uit jouw SEO Rotterdam halen, maar heb je geen idee hoe je dit voor elkaar krijgt? Geen zorgen. De specialisten van Molders Media staan voor je klaar.

Tegenwoordig is het als ondernemer van groot belang dat je website of webshop goed vindbaar is binnen Google. Voor de meeste bedrijven geldt dan ook: no Google, no business. Uit de praktijk is echter gebleken dat veel ondernemers moeite hebben met het realiseren van een betere online vindbaarheid. Ten eerste ontbreekt het ondernemers aan tijd, maar daarnaast missen ze ook vaak de kennis die vereist is voor zoekmachine optimalisatie.

De oplossing? Jouw SEO Rotterdam uitbesteden aan een partij met kennis van zaken, zoals Molders Media. Wij houden ons al jarenlang bezig met zoekmachine optimalisatie en weten precies welke werkzaamheden we moeten uitvoeren om jouw website beter vindbaar te maken.

We vertellen je graag meer over onze werkwijze of over onze succesverhalen.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Om beter vindbaar te worden in Google is het van belang dat er content op je website staat. Door deze content is Google immers in staat om te begrijpen waar jouw website over gaat. Terwijl je vroeger nog weg kon komen met laagdrempelige content is dit tegenwoordig niet meer het geval. Google is tegenwoordig namelijk in staat om content op waarde te schatten en content is zelfs één van de belangrijkste ranking factoren geworden. Als ondernemer is het dan ook verstandig om te investeren in goede content marketing.

Content marketing is het aanbieden van waardevolle informatie zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. Goede content bestaat uit (SEO)teksten, afbeeldingen, infographics en video’s. In principe is alle content geschikt zo lang deze content waarde toevoegt voor de lezer. Deze waarde voeg je toe door in je teksten en visuele content het verband te leggen tussen het ‘probleem’ van je doelgroep én jouw product of dienst. Zodra je doelgroep begrijpt dat jouw product of dienst hun ‘probleem’ kan oplossen zullen ze eerder geneigd zijn om over te gaan tot aankoop.

Als SEO Rotterdam bureau weten wij hoe we het ‘probleem’ van je doelgroep kunnen achterhalen én hoe we hierop in kunnen spelen met onze content.

Linkbuilding.

Het internet bestaat uit miljarden websites en het algoritme van Google geeft een bepaalde waarde mee aan al deze websites. Hoe Google deze waarde precies toekent is niet bekend, maar er zijn verschillende tools om deze waarde te achterhalen. In ieder geval is wel bekend dat het aantal links naar een website een belangrijke ranking factor is voor de zoekmachine van Google. Hoe meer (relevante) links naar jouw website hoe waardevoller jouw website wordt beoordeeld. Deze links noemen we backlinks.

Linkbuilding is het actief verzamelen van backlinks met als doel om de waarde van je website te verhogen. Een website of webshop met veel waardevolle backlinks zal een hogere positie krijgen binnen de organische zoekresultaten van Google dan websites die geen of slechte backlinks hebben. Slechte backlinks zijn links die afkomstig zijn van websites die niets met jouw online business te maken hebben. Bij linkbuilding is relevantie ‘key’ en als SEO Rotterdam bureau snappen wij dit maar al te goed.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Naast linkbuilding en content marketing is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan het technische onderdeel van je website. Zonder een goede basis van je website of webshop wordt het namelijk enorm lastig om een goede positie te behalen binnen Google.

Technische SEO richt zich op het verbeteren van de technische onderdelen binnen een website om uiteindelijk een hogere positie binnen Google te realiseren. Belangrijk factoren zijn onder andere laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid, maar in totaal zijn er tientallen verschillende factoren die invloed hebben op de technische optimalisatie van je website of webshop.

Als SEO Rotterdam bureau weten wij precies welke factoren invloed uitoefenen op technische SEO en natuurlijk weten we ook hoe we deze factoren moeten verbeteren. Het gevolg? Een hogere positie binnen Google.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie – de Nederlandse vertaling van Search Engine Optimization – is het verbeteren van websites en webshops met als doel om beter gevonden te worden binnen de zoekmachine. Vrijwel alle websites worden geoptimaliseerd voor de zoekmachine van Google, omdat dit de meest gebruikte zoekmachine ter wereld is. Ook in ons land maken dagelijks miljoenen mensen gebruik van Google en vandaar dat het ook enorm belangrijk is om goed vindbaar te zijn binnen deze zoekmachine. Een goede vindbaarheid binnen Google bereik je door aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie.

Heb jij echter geen ervaring of kennis met zoekmachine optimalisatie? Dan is jouw SEO Rotterdam uitbesteden aan Molders Media een slimme zet. Wij focussen ons op de drie meest belangrijke onderdelen van zoekmachine optimalisatie:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Heb jij een onderneming in de omgeving van Rotterdam? Dan hebben we de eerste overeenkomst al te pakken. SEO Rotterdam bureau Molders Media komt oorspronkelijk namelijk ook uit Rotterdam. Wij hebben hier jarenlang hard gewerkt tot we in het jaar 2019 zijn verhuisd naar het bourgondische Bergen op Zoom. Hoewel onze locatie is veranderd is onze mentaliteit dat echter niet. We zijn nog steeds Rotterdammers in hart en nieren en onze klanten merken dit in de vorm van zeer directe communicatie zoals het echte Rotterdammers betaamt. We vertellen onze klanten gewoon waar het op staat. En ja, ook negatief nieuws krijgen onze klanten te horen. Eerlijkheid duurt het langst en dit is ons vakgebied zeker het geval. Natuurlijk doen we er wel alles aan om eventueel negatief nieuws zo snel mogelijk om te zetten naar positief nieuws.

We zijn dus eerlijk in onze communicatie, maar dit is natuurlijk niet het enige wat je van ons SEO Rotterdam bureau mag verwachten. Je huurt ons namelijk in om betere resultaten te behalen met jouw website of webshop. Dat we jouw online business dan ook aan betere resultaten gaan helpen, dat kunnen we je beloven. We hebben namelijk jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie in we hebben zelfs in de meest concurrerende branches topposities binnen Google weten te behalen voor onze klanten.

Voordat wij echter als SEO Rotterdam bureau voor je aan de slag gaan starten we altijd met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek gaan we huidige situatie van je online business bepalen op het gebied van SEO. We kijken naar de content op je website, analyseren je backlinks en natuurlijk bekijken we ook de technische kant van je website. Vervolgens analyseren we de markt waarin je je bevindt en gaan we de mate van concurrentie bepalen. Al deze resultaten uit het vooronderzoek vertalen we naar een plan van aanpak. In dit plan van aanpak staat precies welke werkzaamheden we gaan uitvoeren, maar natuurlijk ook de te verwachten resultaten van ons SEO Rotterdam bureau.

Op het moment dat de verwachtingen voor beide partijen helder zijn gaan we daadwerkelijk aan de slag met de uitvoeringen van onze SEO-strategie. Onze tekstschrijvers schrijven SEO-geoptimaliseerde content op basis van de informatiebehoefte van je doelgroep. Onze linkbuilders houden zich bezig met het verzamelen van waardevolle links door ons uitgebreide partnernetwerk en onze technische SEO-specialisten zorgen ervoor dat jouw website of webshop werkt naar behoren en goed geïndexeerd kan worden door Google. Deze combinatie zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij beter vindbaar wordt op de relevante zoekwoorden voor jouw onderneming.

Wil jij nu ook meer kwalitatieve bezoekers naar je website leiden door middel van zoekmachine optimalisatie? Dan is er maar één oplossing, namelijk jouw SEO Rotterdam uitbesteden aan Molders Media. We hebben alle kennis in huis en kunnen je verzekeren dat we resultaat gaan boeken.

Molders Media, jouw SEO Rotterdam bureau.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!