SEO Portugal

“Portugal bevindt zich naast Spanje en dus zal SEO Portugal hetzelfde werken als in Spanje”. Dit is een gedachte die we vaak voorbij horen komen, maar helaas is niets minder waar. Ten eerste verschillen de talen flink van elkaar, maar zijn er ook nog andere verschillen tussen deze twee landen.

In Portugal hebben zo’n 8 miljoen mensen direct toegang tot het internet. Dit is zo’n 78% van de bevolking en dit is natuurlijk een grote potentiële afzetmarkt voor je producten of diensten. Om deze afzetmarkt te bereiken is het echter wel van belang dat je aandacht besteedt aan zoekmachine optimalisatie, want je concurrenten doen dit immers ook. Indien je hier dus geen aandacht aan besteedt zal je potentiële klanten en dus potentiële omzet verliezen.

Wil je dit voorkomen? Schakel dan de hulp in van SEO Portugal specialist Molders Media. Inmiddels zijn wij al jarenlang actief op het gebied van zoekmachine optimalisatie binnen dit land en wij weten dan ook precies wat wél werkt, maar natuurlijk ook wat niet werkt. Dat wij echter in staat zijn om jouw webshop of website beter vindbaar te maken, dat is een feit.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Content marketing is onmisbaar indien je met je website of webshop resultaat wilt behalen. De laatste jaren is Google namelijk steeds meer waarde gaan hechten aan goede content en het algoritme van Google is tevens in staat om deze content op waarde te schatten. Hoe beter de content op je website, hoe makkelijker het wordt om een goede positie te behalen binnen de organische zoekresultaten van Google.

Goede content marketing bestaat uit SEO-teksten, afbeeldingen, infographics en video’s. Het liefst gebruik je een combinatie van deze vier onderdelen, maar in ieder geval dien je er altijd voor te zorgen dat de content van toegevoegde waarde is. Twijfel je of je content van toegevoegde waarde is? Dan kan je deze content beter achterwege laten. Relevante content lost problemen van de lezer op of voorziet in de informatiebehoefte van je doelgroep. Deze informatiebehoefte is te achterhalen door middel van een uitgebreid zoekwoordonderzoek.

Als SEO Portugal bureau zijn wij in staat om het zoekgedrag van de Portugezen te analyseren. Vervolgens spelen we hierop in door middel van onze content marketing strategie.

Linkbuilding.

Linkbuilding draait om het opbouwen van autoriteit. Op het moment dat een externe website namelijk naar jouw website linkt ziet Google dit als een soort ‘stem’. Hoe meer ‘stemmen’ jouw website of webshop heeft, hoe waardevoller je door Google wordt beoordeeld. Waardevolle websites scoren hoger in de organische zoekresultaten van Google.

Voor SEO Portugal is een doordachte linkbuilding strategie van belang. Voor deze linkbuilding strategie is het wel van belang je beschikt over connecties, waardoor je in staat bent om links te plaatsen naar je website of webshop. Als SEO Portugal specialist hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en wij hebben dan ook vele mogelijkheden om links naar je website of webshop te plaatsen. Het gevolg? De autoriteit van je website stijgt, waardoor je beter vindbaar zal worden binnen Google.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO heeft alles te maken met het optimaliseren van de techniek van je website. Google wil haar gebruikers namelijk een zo goed mogelijke gebruikerservaring bieden en hier horen websites met een hoge laadsnelheid of websites die niet naar behoren werken horen niet bij. Indien jouw website dan ook niet volledig technisch is geoptimaliseerd zal het enorm lastig worden om een goede positie binnen de organische zoekresultaten van Google te bereiken.

Technische SEO is geen kwestie van even wat kleine aanpassingen doorvoeren aan je website en klaar is Kees. Nee. Technische SEO Portugal bestaat uit het optimaliseren van tientallen factoren die er uiteindelijk voor zorgen dat je je website bezoekers een zo goed mogelijke gebruikerservaring biedt.

Als SEO Portugal specialist weten wij precies welke factoren invloed hebben op technische SEO. Natuurlijk weten we ook hoe we al deze factoren moeten optimaliseren, zodat jouw website of webshop beter vindbaar wordt binnen de Portugese markt.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Dus jij wilt je onderneming uitbreiden naar Portugal? Dat is een slimme zet aangezien er binnen dit land op grote schaal online wordt gewinkeld. Toch komt er bij een uitbreiding naar dit land meer kijken dan je op het eerste ogenblik misschien denkt. Je dient bijvoorbeeld rekening te houden met de cultuur van de Portugezen, maar ook het zoekgedrag van de Portugezen kan verschillen. Heb jij nu werkelijk geen idee hoe je de online markt binnen Portugal moet benaderen, maar wil je wel op termijn wel deze markt betreden? Dan is jouw SEO Portugal uitbesteden aan Molders Media een slimme zet. Wij hebben de kennis van zoekmachine optimalisatie en omdat we inmiddels al flink wat jaren actief zijn binnen Portugal weten we precies wat wel werkt, maar ook wat niet werkt.

In ieder geval houden wij ons bezig met drie belangrijke zaken, namelijk: content marketing, linkbuilding en technische SEO Portugal optimalisatie. Bij onze content marketing strategie gaan we uit van het zoekwoordonderzoek. In dit onderzoek kijken we naar relevante zoektermen die te maken hebben met jouw online business. Indien we alle belangrijke zoekwoorden voor jouw website of webshop hebben bepaald gaan we aan de slag met het schrijven van de content. We beantwoorden alle belangrijke vragen van je doelgroep in onze content en proberen op deze manier om je website bezoekers te overtuigen tot een aankoop of bijvoorbeeld tot een contactaanvraag.

De tweede stap van SEO Portugal optimalisatie is linkbuilding. Linkbuilding in Portugal werkt echter compleet anders dan in Nederland. In Portugal kennen ze geen startpagina’s en dus is het de bedoeling dat je backlinks verzamelt door middel voor blog websites, nieuwswebsites, forums of andere sites die open staan voor links van anderen. Hierbij is het belangrijk dat je uitsluitend links plaatst op websites met een hoge waarde in de ogen van Google. Hoe waardevoller de website is die naar jouw website linkt, hoe waardevoller jouw eigen webshop of website zal worden. Dit wordt ook wel autoriteit genoemd en autoriteit is één van de meest belangrijke factoren waarmee Google je positie binnen de organische zoekresultaten van Google bepaalt. Molders Media is specialist op het gebied van SEO Portugal en natuurlijk kan en mag je van ons een uitgebreid netwerk aan linkpartners verwachten. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat wij in iedere branche relevante links kunnen verzamelen die jouw website of webshop een boost gaan geven binnen Google.

Tenslotte dien je aandacht te besteden aan technische SEO Portugal. Enkele belangrijke onderdelen van technische SEO zijn bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid van een website, de laadsnelheid, maar het is daarnaast ook van belang dat de code achter je website optimaal is ingericht. Indien dit het geval is zal je merken dat je website zal stijgen binnen Google.

Wil jij nu ook het maximale halen uit jouw online business in Portugal? Dan raden we je aan om de hulp in te schakelen van Molders Media. We hebben de ervaring en de connecties binnen Portugal en wij kunnen je dan ook verzekeren dat wij in staat zijn om jouw website of webshop beter vindbaar te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Molders Media, jouw specialist op het gebied van SEO Portugal.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!