SEO Noorwegen

SEO Noorwegen biedt uitkomst op het moment dat je je business wilt uitbreiden naar dit Scandinavische land. Noorwegen is een welvarend land en 90% van de bevolking heeft toegang tot het internet. Het grootste gedeelte van de internetgebruikers is boven de 50, terwijl jongeren het meest actief zijn op het internet. Dit is een belangrijk gegeven om rekening mee te houden tijdens de zoekmachine optimalisatie binnen deze markt.

Hoewel er zeker wel sprake is van een e-Commerce markt binnen Noorwegen moeten we je ook gelijk vertellen dat er relatief weinig websites en webshops in dit land zijn. Hierdoor ligt de concurrentie lager en biedt deze markt volop potentie voor ondernemers die hun business naar dit land willen uitbreiden.

Toch is deze uitbreiding niet zo makkelijk gezegd als gedaan. Er bestaan verschillen tussen onze culturen, maar daarnaast gebruiken de Noren Google op een andere manier dan we in ons land gewend zijn. Als SEO Noorwegen specialist weten we natuurlijk alles af van de markt binnen dit land en wij kunnen je dan ook helpen om een betere vindbaarheid binnen Google te realiseren.

We vertellen je graag eerst wat meer over onze werkwijze.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Content marketing is één van de meest effectieve manieren om kwalitatieve bezoekers naar je website te leiden en dit is dan ook een onmisbaar onderdeel binnen SEO Noorwegen. Content marketing bestaat uit teksten, afbeeldingen, video’s en infographics en het doel van deze content is om waarde toe te voegen voor de lezer. Toch verschilt content marketing in Noorwegen met andere landen. In Noorwegen wordt er namelijk veel meer waarde gehecht aan visuele content dan in andere landen het geval is.

Als specialist op het gebied van SEO Noorwegen raden wij dan ook aan om ervoor te zorgen dat je content mooie afbeeldingen bevat, maar het is ook van belang dat je website er netjes en gelikt uitziet. Tevens houden Noren niet van reclameboodschappen en probeer dit dan ook zo veel mogelijk te beperken in je content. Houdt je content straight-to-the-point en informatief.

Wij houden ons al jarenlang bezig met zoekmachine optimalisatie binnen Noorwegen en wij snappen dan ook precies wat werkt op het gebied van content in Noorwegen. We helpen je graag verder met onze content marketing strategie.

Linkbuilding.

Indien je een goede positie wilt bereiken binnen de Noorse variant van Google dien je aandacht te besteden aan linkbuilding. Linkbuilding is het actief verzamelen van links afkomstig van externe websites naar jouw eigen website of webshop. Linkbuilding draait volledig om het opbouwen van autoriteit. Op het moment dat een andere website namelijk naar jouw website linkt ziet Google dit als een soort ‘stem’. Hoe meer stemmen je website heeft, hoe relevanter je wordt in de ogen van Google. Deze stijging in relevantie zal je een betere positie opleveren binnen Google. Indien je echter aan de slag wilt gaan met linkbuilding in Noorwegen dien je te beschikken over een netwerk. Je hebt namelijk websites nodig waarop je je links kunt plaatsen. Zonder netwerk wordt het enorm lastig om backlinks te verzamelen en dus een betere vindbaarheid te realiseren.

Als SEO Noorwegen specialist beschikken wij over een uitgebreid partnernetwerk. Hierdoor zijn we in staat om voor vrijwel iedere branche relevante backlinks te verzamelen. Door onze linkbuilding strategie zal je stijgen binnen de organische zoekresultaten van Google.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO focust zich op het optimaliseren van de techniek achter een website of webshop. Technische SEO Noorwegen is één van de belangrijkste factoren, waarmee Google de waarde van je website beoordeelt. Google heeft namelijk als doel om haar gebruikers een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring te bieden. Op het moment dat jouw website of webshop niet naar behoren werkt en fouten bevat zal het enorm lastig worden om een goede positie binnen Google in Noorwegen te behalen.

In totaal bestaat technische SEO tientallen verschillende factoren. Als SEO Noorwegen specialist weten wij echter precies welke factoren invloed uitoefenen op je online vindbaarheid. Natuurlijk weten we ook hoe we al deze punten moeten optimaliseren, waardoor jouw website of webshop beter vindbaar zal worden.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Noorwegen is één van de meest welvarende landen ter wereld. In dit land heeft de bevolking meer te besteden dan in andere landen en daarom is SEO Noorwegen ook zo interessant voor Nederlandse ondernemers. De online markt binnen Noorwegen groeit ieder jaar opnieuw, maar toch is de online concurrentie niet vergelijkbaar als in andere Europese landen. Dit komt doordat er een stuk minder Noorse websites en webwinkels zijn. Misschien is dit nadelig voor de Noren, maar voor ondernemers die in dit land een (online) business willen beginnen biedt dit natuurlijk enorme kansen.

Indien jij van plan bent om een business te starten of om je business uit te breiden naar dit land raden we je aan om goed na te denken over hoe je deze markt gaat betreden. Op het gebied van content zijn er namelijk redelijk wat verschillen te herkennen tussen SEO Noorwegen en Nederland. Noren houden absoluut niet van reclame boodschappen en zijn vooral op zoek naar informatie. Het is dan van groot belang dat je content (in het Noors) op je website hebt staan die waardevol is voor de lezer. Daarnaast dien je ook rekening te houden met het zoekgedrag van de Noren. Noren zoeken namelijk door één zoekwoord in te typen óf door complete zinnen in te toetsen. Houdt hier dan ook rekening mee tijdens het zoekwoordonderzoek en baseer je content hier vervolgens op. Naast tekstuele content houden Noren vooral van visuele content. Zorg daarom voor een mooie uitstraling van je website en besteedt aandacht aan de UX (User Experience) voor een goede SEO Noorwegen.

Verder raden we je aan om te kiezen voor een .no domeinnaam. Houdt er rekening mee dat enkel bedrijven die officieel geregistreerd staan in Noorwegen een .no domein kunnen aanvragen. Het is dus belangrijk dat je je onderneming inschrijft in dit land. Doe je dit niet? Dan is het onmogelijk om een Noors domein te verkrijgen en zal het stuk lastiger worden om goede prestaties te behalen op het gebied van SEO Noorwegen.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er flink wat factoren waar je rekening mee moet houden indien je de Noorse markt wilt betreden. Als ondernemer ben je echter druk met het runnen van je eigen bedrijf en wij snappen dan ook als geen ander dat het lastig is voor ondernemers om rekening te houden met al deze zaken. Gelukkig staan wij in dat geval voor je klaar. Als specialist op het gebied van SEO Noorwegen hebben wij jarenlange ervaring binnen deze markt en wij kunnen je dan ook verzekeren dat we jouw onderneming kunnen helpen aan meer online resultaat.

Wil jij meer resultaat halen uit jouw business in Noorwegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Molders Media, jouw specialist op het gebied van SEO Noorwegen.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!