SEO bureau Nijmegen

SEO Nijmegen biedt uitkomst op het moment dat je meer bezoekers naar je website wilt leiden. Veel ondernemers hebben inmiddels al wel gehoord van SEO, maar uit de praktijk is gebleken dat aan de slag gaan met SEO vaak moeizamer gaat dan verwacht.

Voor een goede SEO-strategie is dan ook (specialistische) kennis én tijd vereist. Ondernemers hebben deze kennis en tijd vaak niet. Betekent dit dan dat je geen aandacht moet besteden aan zoekmachine optimalisatie? Nee, verre van. Als online ondernemer is het juist van levensbelang om aandacht te besteden aan SEO, want je concurrenten doen het immers ook. Zo lang jij geen aandacht besteedt aan SEO zal je klanten en omzet verliezen aan je concurrenten.

Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. De oplossing? SEO Nijmegen uitbesteden aan een professionele partij met kennis van zaken. Molders Media is die partij. We delen graag onze succesverhalen en vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Een prachtige website zonder waardevolle content is als een jacht zonder schroef. Het ziet er mooi uit, maar in principe heb je er eigenlijk helemaal niets aan. Een uitgekiende content marketing strategie brengt hier verandering in. Content marketing bestaat uit sterke (SEO)teksten, afbeeldingen, infographics en video’s. In principe is ieder soort content geschikt voor content marketing, mits deze content waarde toevoegt voor de lezer.

‘Waarde’ is dan ook de essentie van content marketing. Het doel is om informatie aan te bieden zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. Je wilt de lezer namelijk overtuigen van jouw product of dienst door het ‘probleem’ van de lezer te beantwoorden. Op het moment dat de lezer inziet dat zijn probleem kan worden opgelost door de aanschaf van jouw product of dienst zijn ze eerder geneigd om over te gaan tot een aankoop.

Bij SEO bureau Nijmegen Molders Media achterhalen we de informatiebehoefte van jouw doelgroep. Vervolgens maken we SEO-geoptimaliseerde content, waardoor jij beter vindbaar zal worden in de organische zoekresultaten van Google.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links van externe websites naar je eigen website of webshop. Deze links noemen we ‘backlinks’ en backlinks zijn één van de belangrijkste ranking factoren voor het algoritme van Google. Hoe meer backlinks jouw site heeft, hoe waardevoller de site door Google wordt beoordeeld. Het gevolg? Je behaalt een hogere positie binnen Google t.o.v. concurrenten die weinig of slechte backlinks hebben. Slechte backlinks zijn links die afkomstig zijn van websites die niets met jouw online business te maken hebben. Bij linkbuilding is het dan ook belangrijk dat je uitgaat van relevantie.

Hoe meer relevante backlinks, hoe waardevoller je website wordt in de ogen van Google. Heb jij nu geen idee hoe je aan deze relevante backlinks moeten komen? Geen zorgen. SEO Nijmegen bureau Molders Media regelt dit voor je. Van A tot Z.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Naast het hebben van relevante backlinks en een website boordevol waardevolle en SEO-geoptimaliseerde content is het ook van belang dat de techniek van je website op orde is. Zo lang de techniek van je website te wensen overlaat zal het dan ook erg lastig worden om een goede positie te behalen binnen Google.

Belangrijke ranking factoren wanneer op het technische SEO aankomt zijn onder andere: de snelheid van je website en de gebruiksvriendelijkheid van je website. Daarnaast is het ook van belang dat je website geen fouten bevat, zoals bijvoorbeeld 404-pagina’s. In totaal zijn er tientallen verschillende factoren die invloed uitoefenen op technische SEO.

Heb jij nu geen idee welke factoren dit zijn, maar heb je wel het vermoeden dat jouw website verbeterd kan worden op dit gebied? Laat ons SEO Nijmegen bureau dan je website of webshop onder de loep nemen. We nemen alle technische belemmeringen weg, waardoor jouw pagina weer wat waardevoller wordt voor Google en je online vindbaarheid zal stijgen.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie – de Nederlandse benaming voor Search Engine Optimization (SEO) – is het optimaliseren van een website of webshop met als doel om een hogere positie te behalen binnen de zoekresultaten van Google. Een hoge positie binnen de zoekmachine van Google is voor veel bedrijven essentieel, want voor de meeste bedrijven geldt: no Google, no business. Wil jij jouw business op een duurzame manier laten groeien? Dan dien je aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie.

Heb je echter geen tijd of geen kennis voor het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie? Geen zorgen, want bij SEO Nijmegen bureau Molders Media hebben we deze kennis en tijd wel. Bij het uitvoeren van onze SEO-werkzaamheden gaan we uit van drie belangrijke onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Door te adverteren via social media en Google Ads is het makkelijk om extra bezoekers naar je website te leiden. Het nadeel hiervan is echter dat je continu geld betaalt voor je website bezoekers. Zoekmachine optimalisatie werkt anders. Op het moment dat je namelijk een goede positie binnen de organische zoekresultaten van Google hebt behaald dan zal je deze positie niet zomaar verliezen. Natuurlijk bereik je deze positie niet zonder investeringen, maar op het moment dat deze positie is behaald bereik je op de lange termijn een gratis stroom van bezoekers. Je investeringen worden dus zonder twijfel terugverdiend. We blijven je posities constant in de gaten houden, zodat we er zeker van zijn dat jij deze posities ook behoudt.

Voordat we echter als SEO Nijmegen bureau voor je aan de slag gaan starten we altijd met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek bepalen we huidige stand van zaken van jouw website of webshop op het gebied van SEO. We analyseren de content van je website, het backlink profiel en natuurlijk nemen we het technische gedeelte van je website onder de loep. Uiteraard kijken we tevens naar de markt waarin jouw business zich bevindt en naar de SEO prestaties van je concurrenten.

Op het moment dat we als SEO Nijmegen bureau een goede analyse hebben gemaakt van jouw online business en de markt waarin je je bevindt vertalen we dit naar een plan van aanpak. In dit plan van aanpak zie je precies welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en het resultaat dat je van ons mag verwachten. Let wel op, zoekmachine optimalisatie is een lang traject en het kan weken tot maanden duren eer de eerste resultaten behaald worden. Dat we echter resultaat behalen dat kunnen we je garanderen. In het verleden hebben we al meermaals bewezen dat ons SEO Nijmegen bureau in staat is om in zelfs de meest concurrerende branches topposities binnen Google te behalen.

Het volgende wat je van ons SEO Nijmegen bureau mag verwachten is eerlijkheid. We komen oorspronkelijk uit Rotterdam en hebben onze Rotterdamse mentaliteit nooit verloren. Onze klanten merken dit door onze straight-to-the-point communicatie. We nemen geen blad voor de mond en zeggen waar het op staat. Ook als het negatief is. Wij zijn van mening dat eerlijkheid het langst duurt en we hebben er dan ook niks aan om allerlei valse beloftes te maken. Bij ons kan én mag je altijd uitgaan van eerlijke verwachtingen.

Heb jij ook behoefte aan een online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt en tevens in staat is om jouw website online beter vindbaar te maken? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Samen bespreken we je doelstellingen en bekijken we de mogelijkheden. We gaan liever vandaag nog in plaats van morgen voor je aan de slag.

Molders Media, jouw SEO Nijmegen bureau.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!