Molders Media
Behoud posities
Molders Media
Behoud waarde
Molders Media
Behoud omzet
Molders Media
Molders Media

SEO migratie zonder problemen.

Voor een verhuizing op rolletjes.

SEO migratie is een duur woord voor het fatsoenlijk verhuizen van je zorgvuldig opgebouwde SEO-waardes. Bijvoorbeeld als je overstapt naar een nieuw CMS, of een nieuwe structuur of domeinnaam kiest. Want het laatste wat je wil is dat je bezoekers, posities en zo ook omzet verliest.

Hoe doe je het dan goed? Simpel. Als je weet wat je doet. Helaas weet niet iedereen dat. En dan kan de migratie van je webshop je heel veel tijd, geld en hoofdpijn kosten. Ga met ons voor een nieuwe versie van je webshop, met je oude SEO-waarde. Missie geslaagd.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo pakken we jouw SEO migratie aan.

Met een duidelijk plan zien we niks over het hoofd.

Niet meteen inladen en verhuizen, maar eerst even stilstaan. Om daarna op volle kracht in de juiste richting vooruit te kunnen. Dat doen we. Want een goede SEO-migratie vraagt om goed nadenken en het koppie erbij houden. Met een duidelijk plan van aanpak nemen we alle belangrijke onderdelen van je shop mee.

Van het overzetten van je website naar een nieuw CMS tot het in kaart brengen van de URL’s die we moeten overzetten. Maar ook het opnieuw instellen van de robots.txt, je nieuwe sitemap en de interne linkstructuur. Vergeet ook niet de checks op je Google Analytics, Google Ads, Search Console en je andere meetpixels. En het overzetten van je content. We verhuizen alles mee, van tekst tot techniek. Kun jij met een gerust hart over.

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021