SEO migratie

Molders Media

Die verhuizing from hell: iedereen kent er wel zo één: De verhuiswagen blijkt dubbel geboekt, de doos met het trouwservies van opa en oma flikkert uit je handen, je pas geverfde trapgat mag je weer opnieuw schilderen, of je gaat keihard door je rug.

Zo gaat het vaak ook met webshop migraties waar webshop eigenaars te makkelijk over nadenken. Redirects zijn niet op orde, er missen cruciale productpagina’s, je hebt tientallen dode links, en je positie in Google waar je jaren hard aan hebt gewerkt en waar je omzet op leunt, is ineens gekelderd naar pagina 2 (Valt mee zeg je? Think again. Ze zeggen niet voor niets: “The best place to hide a dead body is on page 2 of Google search’).

Deze en andere fouten kosten je duizenden of tienduizenden euro’s aan gemiste omzet. Voor sommige webshops betekent het zelfs einde oefening.

Het positieve aan dit verhaal: Wij doen per jaar tientallen SEO migraties voor webshops naar en binnen Lightspeed. Kennen dus alle punten waar je rekening mee moet houden. En zorgen ervoor dat jouw migratie probleemloos verloopt, met minimale impact op je business.

De voordelen van een SEO migratie uitbesteden.

  • We zijn officieel Lightspeed partner
  • We zijn specialist in webshops, SEO voor webshops en SEO migratie voor webshops. Hoe specialistisch wil je het hebben?
  • Je kunt bij ons terecht voor het hele bouwproces van een nieuwe webshop, en kunt putten uit talloze succes cases
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als bureau voor SEO migratie?

Molders Media

Specialist in Lightspeed webshop migraties.

Wij zijn als Lightspeed partner gespecialiseerd in SEO voor webshops, én in (SEO) migraties. We migreren altijd naar / in Lightspeed. Bekende merken die dit e-commerce platform gebruiken zijn Heineken en Philips. Je bevindt je dus in goed gezelschap als je kiest voor dit makkelijk op te zetten platform!

We migreren webshops voor alle branches: o.a. kantoorartikelen, interieur, gadgets en fashion. We hebben dus relevante actuele projecten die als case kunnen dienen voor jouw webshop migratie.

Niet alleen SEO migratie, ook de rest van je verhuizing.

We doen als specialist in Lightspeed webshop migratie natuurlijk niet alleen je SEO migratie. Dat is alsof we een verhuisbedrijf zijn dat wél banken verhuist, maar geen bedden, eetkamerstoelen, boekendozen en wanddecoratie.

En dus regelen we de verhuizing, én we bouwen je nieuwe huis! Geholpen door onze tientallen praktijkcases kun je goed onderbouwd keuzes maken op gebied van bijvoorbeeld design, check out proces en de koppeling met je andere systemen.
Heb je na de live-gang nog vragen, wil je wijzigingen of zijn er andere dingen die je nodig hebt? We verlenen complete service. Zodat jij je als ondernemer alleen nog maar bezig hoeft te houden met de verkoop van je producten.

Molders Media

SEO migratie uitbesteden aan Molders Media.

De zekerheid dat je webshop en de SEO tot in de puntjes wordt gemigreerd. De zekerheid dat je je zorgvuldig en duur opgebouwde Google rankings gewoon behoudt. De zekerheid dat je omzet niet ineens terugvalt. Kortom: de rust en de zekerheid dat je hele toko óndanks de verhuizing gewoon als een malle door blijft draaien en omzet blijft genereren.

Wij regelen de verhuizing en alles wat erbij komt kijken. Jij focust je gewoon op je business as usual. Daar slaap je lekker van. En dat gunnen we je.

We laten je graag persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.