SEO bureau Maastricht

Ben jij op zoek naar een partner voor jouw SEO Maastricht? Dan kunnen we je vertellen dat je met Molders Media de partner hebt gevonden waar je naar op zoek bent. Wij hebben inmiddels al jarenlang ervaring op het gebied van SEO en we weten dan ook als geen ander hoe wij jouw website richting de topposities binnen Google kunnen sturen.

En juist deze topposities zijn o zo belangrijk wanneer je jouw business op een duurzame manier wilt laten groeien. Goede posities in Google zorgen namelijk voor een constante stroom van (gratis) bezoekers. Besteed je echter geen aandacht aan SEO? Dan laat je deze potentiële bezoekers liggen, oftewel je concurrenten gaan er met jouw potentiële klanten vandoor.

Heb jij nog geen ervaring of kennis op het gebied van SEO-optimalisatie en bevindt jouw onderneming zich in de omgeving van Maastricht? Dan is jouw SEO Maastricht uitbesteden aan Molders Media dé oplossing.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

De laatste jaren is Google steeds meer waarde gaan hechten aan waardevolle content. Tegenwoordig is Google namelijk in staat om waardevolle content te herkennen en content is zelfs één van de meest belangrijke ranking factoren geworden. Goede content bestaat echter niet enkel en alleen uit teksten, maar ook afbeeldingen, infographics en video’s kunnen jouw pagina voorzien van waardevolle informatie.

Op het moment dat je content gaat maken dien je dan ook uit te gaan van het bieden van waardevolle informatie aan de lezer. De kunst van content marketing is het aanbieden van informatie, waardoor de lezer het nut van jouw product of dienst in gaat zien. Hiervoor is het belangrijk dat je weet naar welke informatie de lezer op zoek is. Vervolgens geef je het verband aan tussen de vragen van de doelgroep én jouw product of dienst. Op het moment dat de lezer dit verband snapt zullen ze de toegevoegde waarde van jouw product of dienst inzien.

Als specialist op het gebied van SEO Maastricht weten wij precies hoe wij de informatiebehoefte van je doelgroep kunnen achterhalen en hoe we hier op in moeten spelen door het maken van waardevolle content.

Linkbuilding.

Het internet telt op dit moment meer dan 1,5 miljard websites. Al deze websites hebben ‘waarde’ in de ogen van Google. Deze waarde wordt grotendeels bepaald op basis van hoeveel externe websites naar de desbetreffende website linken. Dit noemen we backlinks. Hoe meer backlinks een website heeft, hoe waardevoller deze website in de ogen van Google wordt beoordeeld. De content van deze website is namelijk zo waardevol dat andere websites hier naar toe linken om hun eigen content te verrijken.

Linkbuilding is het actief verzamelen van backlinks met als doel om de waarde, oftewel de autoriteit van je website te verhogen. Hoe hoger de autoriteit van je website, hoe hoger je zal ranken in de organische zoekresultaten van Google.

Heb jij nu geen idee hoe jij aan al die waardevolle backlinks moet komen om de autoriteit van je website te verhogen? Geen zorgen. Als SEO Maastricht bureau weten wij hier alles van. Wij regelen alles, zodat jij je kan focussen op het runnen van je onderneming.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Staat jouw website vol met waardevolle content en heb jij relevante backlinks weten te vergaren? Dan kunnen we je vertellen dat je op de goede weg bent. Echter is het van groot belang dat jouw website werkt naar behoren. Hier komt technische SEO om de hoek kijken. Technische SEO richt zich namelijk op het verbeteren van technische aspecten binnen jouw website met als doel om beter vindbaar te worden in Google. Voorbeelden van deze technische aspecten zijn onder andere: laadsnelheid, gebruiksvriendelijkheid, het oplossen van indexatie problemen en nog vele andere factoren. In totaal zijn er tientallen verschillende technische factoren die invloed uitoefenen op de vindbaarheid van je website.

Ondernemers vinden het vaak lastig om hun website op het gebied van technische SEO te optimaliseren. Dit is ook niet meer dan logisch aangezien hier heel wat kennis voor vereist is. Gelukkig hebben wij als SEO Maastricht bureau Molders Media al deze kennis in huis. We maken je website sneller, gebruiksvriendelijker en zorgen er uiteindelijk voor dat ook jij hogere posities in Google zal gaan behalen.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Waarschijnlijk ben je niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Grote kans dat jij een onderneming hebt in de omgeving van Maastricht en op zoek bent naar een manier om jouw SEO Maastricht op orde te krijgen. Wij kunnen je helpen, maar voordat we ingaan op hoe wij jouw website voor de zoekmachine gaan optimaliseren vertellen we je eerst wat zoekmachine optimalisatie precies is.

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is het optimaliseren van jouw website of webshop voor de zoekmachine van Google. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om een hogere positie te bereiken in de organische zoekresultaten van Google.

Maar waarom is het nu precies van belang dat jij goed vindbaar bent binnen Google? Dit is van belang, omdat vrijwel iedere Nederlander via Google (dagelijks) op zoek gaat naar informatie. Er zijn dus enorm veel potentiële klanten die je via Google binnen kunt halen, indien je dus goed vindbaar bent.

Heb jij echter geen idee hoe je deze betere vindbaarheid voor jouw online business gaat bereiken? Geen zorgen, want bij SEO Maastricht bureau Molders Media houden wij ons al jarenlang bezig met zoekmachine optimalisatie. Wij weten dan ook precies aan welke knoppen we moeten draaien om ervoor te zorgen dat jij beter vindbaar wordt. Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen gaan we dus aan de slag met de volgende onderdelen voor jouw SEO Maastricht:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Als specialist op het gebied van online marketing, met name op het gebied van SEO, weten wij dus precies wat we moeten doen om jouw online business beter vindbaar te maken. Maar wat is het nu precies dat je van ons bureau kan verwachten? Hier kunnen we heel eerlijk in zijn, namelijk resultaat en eerlijkheid. Inderdaad, wij geven je een garantie van resultaat. Dit kunnen we doen, omdat we overtuigd zijn van ons eigen kunnen.

Voordat we voor jouw SEO Maastricht optimalisatie aan de slag gaan starten we altijd met een onderzoek. Tijdens dit onderzoek gaan nemen we je huidige website onder de loep en bepalen we waar je op dit moment staat op het gebied van SEO. Vervolgens bekijken we de concurrentie binnen de markt en gaan we samen met jou relevante zoekwoorden bepalen waar je op gevonden wilt worden. Al deze informatie vertalen we naar een plan van aanpak. Hierdoor weet jij precies waar wij ons als SEO Maastricht bureau de komende tijd mee bezig houden en wat je van ons kan én mag verwachten.

Op het moment dat de verwachtingen helder zijn voor beide partijen gaan we aan de slag met de daadwerkelijke SEO-optimalisatie van je website. We schrijven waardevolle content en vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat deze content geoptimaliseerd is voor de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. We gebruiken data vanuit Google om te bepalen naar wat voor informatie jouw doelgroep op zoek is en baseren onze content hierop.

Vervolgens gaan we aan de slag met linkbuilding. We gaan actief aan de slag met het verzamelen van relevante backlinks voor jouw website. Om aan deze backlinks te komen maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk. Dit netwerk stelt ons in staat om voor vrijwel iedere branche relevante links te verzamelen.

Tenslotte gaan we ervoor zorgen dat het technische fundament van je website of webshop staat als een huis. We zorgen ervoor dat er geen onnodige code in je website aanwezig, maken je website gebruiksvriendelijker en daarnaast nemen we alle technische belemmeringen weg, waardoor Google in staat om jouw website optimaal te indexeren.

Door bovenstaande punten grondig aan te pakken kunnen we je dus resultaat beloven. Maar we hebben je nog iets beloofd, namelijk: eerlijkheid.  Deze eerlijkheid zie je dan ook zeker terug in onze manier van communiceren. We zijn recht voor z’n raap en nemen dus geen blad voor de mond. Indien we met SEO Maastricht aan de slag gaan voor jouw onderneming vertellen we je dan ook maar gelijk het volgende: SEO-optimalisatie is een lang traject waar vele maanden aan vooraf gaan eer je resultaat ziet. SEO Maastricht vereist dus een lange adem en wij vragen je dan ook om ons deze tijd te geven.

Zien we echter dat jij de basis van jouw online business nog niet op orde hebt? Dan zal het ook voor ons lastig worden om topresultaten te behalen. Indien dit het geval is vertellen we je dit dan ook. Hebben we echter het gevoel dat we wél wat voor je kunnen betekenen en je onderneming kunnen helpen aan een betere organische vindbaarheid? Dan zetten we alles op alles om dit te bereiken. Dat is SEO Maastricht bij Molders Media.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van SEO Maastricht of wil je meer weten over de andere diensten die we aanbieden? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over onze werkwijze of over onze succesverhalen. Indien we kansen zien voor jouw onderneming gaan we het liefst nog vandaag in plaats van morgen voor je aan de slag.

Molders Media, jouw specialist op het gebied van SEO Maastricht.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!