SEO Luxemburg

Aandacht besteden aan SEO Luxemburg is geen gekke gedachte, aangezien Luxemburg zich op een relatief korte afstand van Nederland bevindt. e-Commerce timmert hard aan de weg in dit land en verschillende grote bedrijven, zoals Amazon, iTunes en eBay, Microsoft hebben inmiddels kantoren geopend in dit land. Dit is ook niet gek aangezien Luxemburg één van de snelste glasvezelverbinding heeft van Europa.

Een groot gedeelte van de bevolking in Luxemburg (93%) heeft toegang tot internet. Meer dan 60% van de bevolking heeft in het afgelopen jaar een aankoop gedaan via het internet. Er wordt voorspeld dat deze markt de komende tijd alleen maar blijft groeien en dit brengt natuurlijk volop kansen met zich mee. Ondernemers die hun business vanuit Nederland uit willen breiden naar Luxemburg kunnen dit vrij eenvoudig doen. Echter dien je wel rekening te houden met een aantal belangrijke factoren. Welke factoren dit zijn dat vertellen we je graag. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat wij als specialist op het gebied van SEO Luxemburg je kunnen helpen aan een betere online vindbaarheid binnen dit land.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Net als in andere landen is het belangrijk dat je je Luxemburgse website voorziet van waardevolle content. De laatste jaren is content namelijk een steeds belangrijk factor voor Google geworden om de waarde van je website te bepalen. Hoe meer waardevolle content je op je website hebt staan, hoe makkelijker het zal worden om een goede organische vindbaarheid te realiseren. Vandaar dat je tegenwoordig niet meer ontkomt aan content marketing indien je je bezighoudt met SEO Luxemburg.

Content marketing bestaat uit sterke SEO-geoptimaliseerde teksten, afbeeldingen, video’s en infographics. Bij het maken van content dien je uit te gaan van het bieden van waardevolle informatie aan de lezer. In principe is alle content geschikt, zo lang deze content waarde toevoegt. Deze waarde voeg je toe door de informatiebehoefte van je doelgroep te achterhalen door middel van een zoekwoordonderzoek. Vervolgens baseer je je content op de informatiebehoefte van de doelgroep en geef je in je content het verband aan tussen jouw product of dienst en de vragen van de doelgroep. Indien je doelgroep dit verband in ziet zullen ze geneigd zijn om eerder over te gaan tot een conversie.

In Luxemburg bestaan drie verschillende officiële talen, namelijk: Luxemburgs, Frans en Duits. Vanzelfsprekend wil je ervoor zorgen dat je content correct is geschreven en geen fouten bevat. Als SEO Luxemburg specialist begrijpen wij dit en zijn we in staat om waardevolle content te maken voor je website of webshop.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links van externe website naar jouw eigen website of webshop. Voor een goede organische vindbaarheid is het van belang dat je kwalitatieve links verzamelt. Hoe meer kwalitatieve links naar jouw website of webshop, hoe hoger de autoriteit van je website zal worden. Autoriteit is één van de belangrijkste factoren voor Google, waarmee de zoekmachine de relevantie van een website bepaalt. Het verzamelen van links van goede kwaliteit kan echter bijzonder lastig zijn wanneer je de talen in Luxemburg niet onder de knie hebt of wanneer je niet beschikt over een netwerk, waardoor je in staat bent om relevante links te vergaren.

Als specialist op het gebied van SEO Luxemburg werken wij uitsluitend met professionals die de talen in het land beheersen. Daarnaast houden wij ons al een geruime tijd bezig met zoekmachine optimalisatie in dit land en we hebben dan ook een uitgebreid netwerk opgebouwd van blog websites, nieuwswebsites, forums en overige websites waarop wij de links naar jouw website kunnen plaatsen. Het gevolg? Je realiseert een betere vindbaarheid binnen de zoekresultaten van Google.lu, waardoor je meer kwalitatieve bezoekers naar je website zal genereren.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO Luxemburg is gericht op het optimaliseren van een website of webshop met als doel om een betere vindbaarheid binnen Google te realiseren. Indien je website niet beschikt over een goede basis zal het bijzonder lastig worden om een goede vindbaarheid te realiseren. Voor technische SEO optimalisatie is echter wel van belang dat je beschikt over de kennis om je website of webshop te optimaliseren. Helaas ontbreekt het ondernemers vaak aan deze kennis. De oplossing? Jouw technische SEO Luxemburg uitbesteden aan de specialisten van Molders Media.

Wij hebben alle kennis in huis en zorgen ervoor dat het technische fundament van je online business staat als een huis. Je website zal werken naar behoren, is gebruiksvriendelijk en bevat geen onnodige fouten. Dat is technische SEO optimalisatie bij SEO Luxemburg bureau Molders Media.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Uitbreiden naar de Benelux biedt voor ondernemers uit Nederland verschillende voordelen. Ten eerste geniet je van alle economische voordelen die de Benelux te bieden heeft. Daarnaast is de afstand overbrugbaar en is de verwachting dat de e-Commerce markt in dit land de komende tijd alleen maar zal groeien. Indien je je business wilt uitbreiden naar Luxemburg is het echter wel van belang dat je goed vindbaar bent, oftewel je dient aandacht te besteden aan SEO Luxemburg. Natuurlijk is het mogelijk om relevante website bezoekers binnen te halen via Google Ads, maar blijven betalen voor je website bezoekers zal op termijn een negatieve invloed uitoefenen op je bedrijfsresultaat.

Het liefst wil je er natuurlijk voor zorgen dat je op termijn gratis bezoekers genereert. Dit bereik je door voldoende aandacht te besteden aan SEO Luxemburg. Als specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie binnen dit land weten wij precies wat ervoor nodig is om deze gratis bezoekers naar je website te leiden.

Allereerst starten we met het maken van sterke content. Deze content baseren we op de resultaten uit ons uitgebreid zoekwoorden onderzoek. We nemen zowel short tail als long tail zoekwoorden mee in ons onderzoek en zorgen ervoor dat de content op je website wordt geoptimaliseerd op relevante zoekwoorden. De Luxemburgse bevolking is in principe niet terughoudend wanneer het aankomt op het plaatsen van online bestellingen en indien jouw website of webshop geniet van een goede online vindbaarheid zal je zeker merken dat het aantal conversies stijgt. Uiteraard houden tijdens het maken van onze content rekening met de verschillende talen die gesproken worden in dit land.

Een goede online vindbaarheid bereik je echter niet enkel en alleen door het maken van goede content. Je dient er namelijk ook voor te zorgen dat je autoriteit opbouwt, zodat Google meer waarde gaat hechten aan je website. Het opbouwen van autoriteit bereik je door linkbuilding activiteiten uit te voeren. Als SEO Luxemburg specialist weten wij precies hoe wij dit linkbuilding-traject aan moeten pakken en hiervoor maken we natuurlijk gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Voor technische SEO Luxemburg maken we in principe gebruik van dezelfde werkwijze als voor Nederlandse websites. Onze technische SEO-specialisten zorgen ervoor dat je website beschikt over een goede technische basis. Deze technische basis is van groot belang voor SEO Luxemburg, aangezien je zonder deze basis vrijwel geen goede posities zal behalen binnen Google. Zorg er daarnaast altijd voor dat je website wordt gehost in Luxemburg en kies tevens voor een .lu-domein.

Uit bovenstaande informatie kunnen we dus opmaken dat het uitbreiden van je business naar Luxemburg bijzonder veel kansen biedt. De markt groeit en de verwachting is dat deze groei de komende jaren door zal zetten. Daarnaast bestelt een groot deel van de Luxemburgse bevolking producten online. Wil jij deze kansen nu ook volop benutten? Besteedt dan jouw SEO Luxemburg uit aan de specialisten van Molders Media. Wij helpen je graag aan een betere online vindbaarheid. Neem nu vrijblijvend contact met ons op en samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw online business.

Molders Media, jouw partner op het gebied van SEO Luxemburg.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!