SEO bureau Groningen

Is het voor jouw onderneming ook tijd voor resultaat op het gebied van SEO Groningen? Zoek dan niet verder. Met online marketing bureau Molders Media heb je namelijk de specialist gevonden waar je naar op zoek bent.

Inmiddels hebben wij al vele jaren ervaring op het gebied van SEO en wij weten dan ook precies wat we moeten doen om jouw website of webshop beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van Google. Het gevolg? We zorgen voor meer website bezoekers.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met je SEO Groningen, maar de praktijk leert dat ondernemers hier vaak moeite mee hebben. Je hebt namelijk meer te doen op een dag en daarnaast is er specialistische kennis vereist.

De oplossing? Jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan SEO Groningen bureau Molders Media. We nemen alles voor je uit handen, zodat jij je kan focussen op hetgeen waar je goed in bent, namelijk het runnen van je eigen onderneming.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

De essentie van content marketing is: het aanbieden van waardevolle informatie voor de lezer zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. De laatste jaren is content steeds belangrijker geworden voor de zoekmachine van Google en vaak horen we dan ook de slogan: ‘Content is King’.

Tegenwoordig is Google door het geavanceerde algoritme in staat om content op waarde te schatten. Het heeft dan ook allang geen nut meer om je content vol te proppen met de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. Google heeft dit door en dit zal je zelfs een ‘penalty’ opleveren in de zoekresultaten van Google. Daar gaat je SEO Groningen optimalisatie.

Het doel van content marketing is om in de tekst het verband aan te geven tussen jouw producten en het ‘probleem’ van de lezer. Op het moment dat de lezer gaat inzien hoe jouw product of dienst kan helpen om het ‘probleem’ op te lossen zullen ze eerder geneigd om over te gaan tot aankoop.

Linkbuilding.

Iedere website heeft een bepaalde waarde. Hoewel Google deze waarde zelf niet weergeeft zijn er verschillende tools (zoals Majestic) om de waarde van een pagina of website te achterhalen. Hoe hoger de ‘waarde’ van jouw website of webshop hoe hoger je zal ranken in de organische zoekresultaten van Google. De waarde van een site wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid links die afkomstig zijn van externe website, dit noemen we backlinks. Linkbuilding is het actief verzamelen van backlinks met als doel om de waarde van je website te verhogen. Google zit een backlink namelijk als een soort ‘stem’ op jouw website. Jouw site is namelijk zo waardevol dat andere websites hier naar linken om hun eigen content te verrijken.

Toch is niet iedere link geschikt als backlink. Bij linkbuilding is het van groot belang dat je enkel en alleen links verzameld die relevant zijn voor je eigen business. Heb je nu geen idee hoe je aan deze o zo belangrijke links moet komen? Geen zorgen. Bij SEO Groningen bureau Molders Media weten we dit wel. Wij regelen dan ook alles voor je.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Naast waardevolle content en relevante backlinks is het ook van belang dat de techniek van je site op orde is. Is dit namelijk niet het geval dan wordt het enorm lastig om goede posities te behalen binnen de organische zoekresultaten van Google. Technische SEO focust zich op het verbeteren van de techniek achter een website, om uiteindelijk een betere online vindbaarheid te realiseren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het verbeteren van de laadsnelheid, de gebruiksvriendelijkheid, de codes van de website, maar bijvoorbeeld ook aan toevoeging van een sitemap die ervoor zorgt dat jouw website beter is te indexeren door Google.

In totaal zijn er tientallen verschillende factoren die invloed hebben op technische SEO. Voor het optimaliseren van deze factoren is specialistische kennis vereist, want er worden verschillende aanpassingen gedaan in de techniek achter de website. Als bureau voor SEO Groningen hebben wij ervaring met verschillende CMS-systemen en wij weten dan ook precies hoe wij ervoor moeten zorgen dat het fundament van jouw website staat als een huis.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie – ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd – is het optimaliseren van een website of webshop om beter vindbaar te worden in de zoekmachine. Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine ter wereld en bij SEO Groningen bureau Molders Media gaan wij dan ook aan de slag met de optimalisatie van jouw website om beter vindbaar te worden in Google.

Een goede vindbaarheid is van groot belang voor iedere online business. Ten eerste maken dagelijks miljoenen Nederlanders gebruik van Google en ten tweede kan een goede online vindbaarheid enorm veel (gratis) bezoekers opleveren. Deze bezoekers kunnen uiteindelijk weer je producten of diensten afnemen. Op het moment dat je echter geen aandacht besteedt aan zoekmachine optimalisatie zal je terrein verliezen aan je concurrenten. Zij besteden immers wel aandacht aan SEO en zullen dus de profiteren van de voordelen van een betere online vindbaarheid.

Wil je wel profiteren van alle voordelen die zoekmachine optimalisatie je te bieden heeft? Besteedt dan jouw SEO Groningen uit aan Molders Media. Wij hebben alle kennis in huis en zullen ons bezighouden met de volgende onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Aandacht besteden aan SEO is een slimme zet. Hierdoor is het namelijk mogelijk om op termijn een constante stroom van gratis bezoekers naar je website te genereren. Hebben we eenmaal een goede positie binnen de zoekresultaten van Google voor je weten te behalen dan zal deze positie niet snel verloren gaan. We blijven namelijk continu werken om jouw posities te behouden.

Voordat we echter aan de slag gaan voor jouw online business starten we altijd met een vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek gaan we de huidige stand van zaken van jouw website of webshop bepalen op het gebied van SEO. Uit dit vooronderzoek zullen dan ook zeker enkele verbeterpunten naar voren komen. Zien we bijvoorbeeld dat jouw website technisch goed is ingericht, maar heb je weinig content en/of geen backlinks? Dan gaan we aan de slag met het schrijven van sterke SEO-teksten en zorgen onze linkbuilders ervoor dat jij waardevolle en relevante backlinks naar je website krijgt. Aan de hand van de resultaten uit het vooronderzoek bepalen we de aanpak voor jouw zoekmachine optimalisatie.

SEO Groningen betekent bij ons maatwerk. Iedere branche is anders en iedere branche vereist een andere aanpak. Gelukkig hebben wij in het verleden al meermaals bewezen dat wij in iedere branche resultaat kunnen boeken. We hebben de succesverhalen en deze delen we graag met je.

In ieder geval mag je van ons SEO Groningen bureau altijd eerlijkheid verwachten. We komen oorspronkelijk uit Rotterdam en hebben onze Rotterdamse mentaliteit dan ook zeker niet verloren. We komen soms een tikkeltje brutaal over in onze communicatie, maar wij zijn van mening dat eerlijkheid het langst duurt. We hebben er dan ook niks aan om je van alles te beloven, zonder dat we deze beloftes waar kunnen maken. Daarom schetsen we altijd eerlijke verwachtingen.

Wil jij nu ook een betere online vindbaarheid realiseren voor jouw online business? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met de specialisten van SEO Groningen bureau Molders Media. We horen graag de doelstellingen van je online business aan en bekijken samen hoe we deze doelstellingen kunnen bereiken.

Molders Media, jouw SEO Groningen partner.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!