SEO Frankrijk

Ben jij op zoek naar een professionele partner voor jouw SEO Frankrijk? Dan ben je bij Molders Media aan het juiste adres. Inmiddels houden wij ons al verschillende jaren bezig met zoekmachine optimalisatie voor Franse klanten of klanten die hun onderneming in de loop van de tijd hebben uitgebreid naar Frankrijk.

Toch is zoekmachine optimalisatie in Frankrijk een heel ander verhaal dan in onze buurlanden. We hebben namelijk te maken met een compleet andere cultuur. Fransen zoeken anders, maar zijn over het algemeen ook minder vaak bereid om een online aankoop te doen, tenzij je natuurlijk weet hoe je de Franse bevolking moet benaderen.

Bij SEO Frankrijk bureau Molders Media weten we precies hoe we dit moeten doen. In het land wonen zo’n 67 miljoen mensen en een groot deel van deze bevolking is een potentiële klant. Wij helpen je graag om deze potentiële klanten te bereiken door een betere organische vindbaarheid te realiseren.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

“Content is king” is een slogan die we vandaag de dag nog steeds veelvuldig voorbij horen komen binnen SEO Frankrijk. Wij kunnen je vertellen dat deze slogan tegenwoordig nog steeds opgaat. Sterke (SEO-geoptimaliseerde) content is namelijk nog steeds één van de belangrijkste ranking factoren binnen Google en juist in Frankrijk is goede content van enorme waarde. Franse zijn namelijk een stuk terughoudender wanneer het aankomt op online aankopen. Door sterke teksten, afbeeldingen, infographics en video’s te maken is het mogelijk om je Franse website bezoekers te overtuigen van je product of dienst.

Het overtuigen van je website bezoekers doe je door in je content het verband aan te geven tussen jouw product of dienst en het ‘probleem’ van je doelgroep. Op het moment dat je doelgroep dit verband in ziet zullen ze eerder geneigd zijn om over te gaan tot een conversie. Als SEO Frankrijk bureau weten wij hoe we informatiebehoefte van de Fransen moeten achterhalen en natuurlijk ook hoe we hierop in moeten spelen door middel van content marketing.

Linkbuilding.

Linkbuilding voer je uit met als doel om meer autoriteit te krijgen binnen Google. Op het moment dat je namelijk een link krijgt die afkomstig is van een externe website ziet Google dit als een soort ‘stem’. Hoe meer links (en dus stemmen) naar jouw website, hoe hoger je autoriteit binnen Google. Deze hogere autoriteit zal je een stijging opleveren in de zoekresultaten van Google. Toch werkt linkbuilding in Frankrijk niet zoals je misschien gewend bent. In Frankrijk heb je namelijk geen startpagina’s en dien je vooral te zorgen van links van hoge kwaliteit. Het backlinkprofiel van een degelijke website of webshop bestaat dan ook niet uit honderden verschillende links, zoals in Nederland soms wel het geval is. Nee, in Frankrijk geldt: ‘kwaliteit boven kwantiteit’.

Indien je weet hoe je kwalitatieve backlinks moet verzamelen kan je op relatief gemakkelijke manier een voorsprong behalen ten opzichte van je concurrenten. Bij SEO Frankrijk bureau Molders Media beschikken we over een uitgebreid netwerk aan bloggers, platformen en publishers waarop we links naar jouw website kunnen plaatsen. Het resultaat? Een betere vindbaarheid binnen de zoekmachine van Google.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO draait om het optimaliseren van de techniek achter je website. Technische SEO Frankrijk heeft als doel om ervoor te zorgen dat Google in staat is om jouw website op de juiste manier te indexeren en hierdoor te begrijpen. Wanneer dit niet het geval is heeft dit logischerwijs een negatieve invloed op je positie binnen de zoekresultaten van Google. Voor het optimaliseren van de techniek achter je website is echter wel specialistische kennis vereist. Belangrijke onderdelen van technische SEO zijn namelijk het verhogen van de laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid, maar het is bijvoorbeeld ook van belang dat je website geen onnodige code bevat. In totaal zijn er tientallen verschillende factoren die invloed uitoefenen op technische SEO.

Als SEO Frankrijk bureau weten wij precies welke factoren invloed uitoefenen op technische SEO en natuurlijk weten we ook hoe we al deze punten moeten optimaliseren, zodat jouw website of webshop beter zichtbaar wordt binnen de Franse markt.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Kijken we naar SEO Frankrijk dan kunnen we concluderen dat zoekmachine optimalisatie in dit land veel overeenkomsten vertoont met Nederland, maar dat sommige zaken er toch wel wat anders aan toe gaan. Op het gebied van technische SEO optimalisatie zal je vrijwel geen verschillen kunnen herkennen tussen Nederland en Frankrijk, maar je dient wel goed na te denken over de hosting van je website. Op het gebied van content marketing en linkbuilding zijn er echter wel wat verschillen te herkennen. We vertellen je hier wat meer over.

Net als in ons land ontkom je niet aan content marketing indien je in Frankrijk een goede online vindbaarheid wilt realiseren. De meeste Fransen spreken geen Engels en dus is het van groot belang dat je de Franse taal goed onder de knie hebt indien je je gaat bezighouden met content marketing. Beheers je de Franse taal niet of matig? Zorg er dan voor dat je je teksten laat vertalen door een native speaker, want de meeste Fransen doen geen aankopen op websites die geen content in de Franse taal bevatten. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat Fransen een stuk formeler zijn dan Nederlanders. Gebruik daarom altijd de U-vorm en probeer altijd formeel, maar direct taalgebruik te gebruiken op je website. Tevens is het belangrijk om te onthouden dat Fransen meer waarde hechten aan persoonlijk contact. Probeer daarom altijd aan te sturen op een telefonisch gesprek of een face-to-face ontmoeting indien je potentiële klanten behoefte hebben aan meer informatie over je product. Houdt tevens rekening met het zoekgedrag van de Fransen. Fransen hebben namelijk de neiging om een stuk ‘letterlijker’ te zoeken. Zorg er dus altijd voor dat je een goed zoekwoorden onderzoek uitvoert waar je je content op baseert. Als specialist op het gebied van SEO Frankrijk weten wij vanzelfsprekend waar wij rekening mee moeten houden op het gebied van content marketing en wij kunnen je dan ook zeker van dienst zijn indien je uit wilt breiden naar één van de grootste economieën van Europa.

Hoewel er op het gebied van content marketing nog wel redelijk wat overeenkomsten zijn tussen de Nederlandse en de Franse markt is dit op het gebied van linkbuilding wel anders. In Frankrijk bestaan er namelijk geen startpagina’s en tevens hebben Franse websites een stuk minder backlinks dan Nederlandse websites. In dit land wordt er dan ook meer waarde gehecht aan kwaliteit in plaats van kwantiteit, echter dien je wel te beschikken over een uitgebreid netwerk, zodat je in staat bent om deze links te plaatsen. Omdat wij als SEO Frankrijk bureau ons al jaren bezighouden met zoekmachine optimalisatie in Frankrijk hebben we inmiddels een uitgebreid netwerk aan websites, forums en blogs opgebouwd waarop we onze links kunnen plaatsen.

Wanneer het aankomt op technische SEO Frankrijk verloopt dit grotendeels hetzelfde als in Nederland. Je dient er namelijk nog steeds voor te zorgen dat de technische kant van je website zo optimaal mogelijk is ingericht. Echter raden we je altijd aan om te kiezen voor een .fr-domein. Franse zijn namelijk nogal terughoudend om bij buitenlandse websites te bestellen. Daarnaast wil je er het liefst ook voor zorgen dat je website wordt gehost in Frankrijk om op deze manier de laadtijden beperkt te houden. Dit zal weer een positieve invloed uitoefenen op je posities binnen de organische zoekresultaten van Google.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen dien je te weten hoe je de Franse markt moet benaderen, indien je je business naar dit land wilt uitbreiden. Gelukkig hebben wij bij Molders Media jarenlange ervaring op het gebied van SEO Frankrijk. Wij zijn er dan ook van overtuigt dat wij je kunnen helpen aan een betere online vindbaarheid in dit land.

Ben jij hierin geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden. Molders Media, jouw partner op het gebied van SEO Frankrijk.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!