SEO expert | SEO specialist

Molders Media

Er zijn van die dagen dat we blij zijn dat we zelf geen webshop eigenaar zijn. Want je zal maar een succesvolle webshop hebben of willen starten, en dan een geschikte online marketing bureau zoeken voor strategie, techniek, content, en consultancy.

Hoe kies je een SEO specialist?

Veel SEO experts doen alleen een stukje: wel analytics, maar geen copywriting. Of techniek, maar geen in house consulting. En dus zit je met:

  • Partijen die allemaal maar een klein stuk van de taart kunnen leveren.
  • Meerdere partijen die op hun eigen manier werken, die je op elkaar aan moet sluiten.
  • Dubbel werk: dubbele intakes, dubbele vragen beantwoorden: etc.
  • Meer kosten dan nodig.

En je hebt nu misschien een kleine SEO vraag, maar wat als die groter groeit? Dan wil je niet nóg een SEO expert erbij betrekken. Weer een intake, weer je business uitleggen, weer een bureau erbij…

Kan dat nou niet anders?

Jawel!

Wij bij Molders Media zijn SEO specialist voor webshops en hebben van SEO onze core business gemaakt. We adviseren, analyseren en voeren uit. Op gebied van techniek, content en bouwen van autoriteit. Kortom: we doen ALLES op het gebied van SEO voor webshops.

De voordelen van een SEO expert.

  • SEO experts gespecialiseerd in webshops. Voor maximaal resultaat
  • 1 aanspreekpunt voor al je SEO diensten. Scheelt je tijd en geld
  • Een wendbare SEO partner. Snel opschalen of de focus verleggen wanneer het nodig is
  • Soepele migraties. Al je Google rankings kwijt na een webshop migratie, en dus je belangrijkste bron van traffic naar je site? Het gebeurt. Maar niet bij onze migraties
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als SEO specialist?

Molders Media

Strategie.

Wat wil je bereiken met je webshop? Wie is je doelgroep? Wat doen je concurrenten? Welke zoektermen zijn relevant? Gaan we voor veel zoekvolume maar ook veel concurrentie (shorttail), of gaan we voor weinig zoekvolume met weinig tot geen concurrentie (longtail)? Hoe verwerken we de zoekwoorden in je webshop? Productpagina of toch een blog? Deze vragen stellen we je allemaal. Samen vinden we voor jou de beste antwoorden in onze strategie.

Consulting.

Met SEO consultancy van onze specialist krijgt je eigen team training on the job, haal je objectief advies van buiten naar binnen, en profiteer je van de ervaring van tientallen succescases, ook in jouw branche. Onze SEO consulting kent verschillende vormen. Van het af en toe invliegen van onze SEO specialist, tot bijna vast onderdeel van je team. Afhankelijk van jouw wensen. Maar altijd schaalbaar.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO zorgt ervoor dat Google je website goed crawlt en indexeert. Dat je überhaupt via Google te vinden bent dus. Daarnaast is technisch SEO 1 van de 3 cruciale factoren waarop Google de ranking van je webshop bepaalt. (De andere 2 zijn content en autoriteit) Goed ingerichte technische SEO is dus essentieel voor je conversie en je omzet.

De meeste acties op gebied van technische SEO kun je niet zelf via het CMS van je website uitvoeren. Je hebt hier dus een webbouwer voor nodig die is gespecialiseerd in technische SEO van webshops.

SEO content en autoriteit.

We combineren jouw wensen met nieuwe ontwikkelingen in het Google algoritme. Wat je krijgt: effectieve SEO blogs, SEO productpagina’s, en andere SEO content. Alles om ervoor te zorgen dat Google je als autoriteit ziet in je markt. En je beloont met hogere rankings

Molders Media

SEO expert / SEO specialist inhuren van Molders Media.

Onze SEO specialisten vullen de lege gaten op in je SEO kennis, zodat jouw hele SEO keten – van strategie tot techniek en content – ijzersterk is. Waar nodig springen onze SEO experts in om je medewerkers te trainen. Kunnen jouw mensen het zelf? Dan zijn we weg. Want we denken ook aan jouw budget.

In welke groeifase van je webshop je zit, wij groeien met je mee. Je hoeft dus niet halverwege over te stappen naar een andere SEO specialist. Je hebt een partner aan boord die met je meedenkt, je adviseert, en ook niet te beroerd is om ‘nee’ te verkopen als dat voor jou beter is.

Benieuwd naar onze succescases op gebied van SEO bloggen, consultancy, techniek, SEO optimalisatie of SEO content? We laten je graag persoonlijk onze succes cases zijn. Maak een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.