SEO bureau Enschede

Wordt het voor jouw onderneming ook tijd om eindelijk eens resultaat te behalen op het gebied van SEO Enschede? Dan ben je bij Molders Media aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij zoekmachine optimalisatie moeten aanpakken en hoe we jouw online business beter vindbaar kunnen maken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met SEO, maar de praktijk leert dat ondernemers hier vaak moeite mee hebben. Ze hebben bijvoorbeeld geen idee wat relevante content is voor de doelgroep en daarnaast beschikken ze vaak niet over de (specialistische) kennis die vereist is voor zoekmachine optimalisatie.

Geen aandacht besteden aan SEO Enschede is echter ook geen optie. Je concurrenten besteden hier immers wel aandacht aan. Het gevolg? Je verliest potentiële klanten en dus potentiële omzet aan je concurrenten. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten.

De oplossing? Jouw SEO Enschede uitbesteden aan Molders Media. We hebben de ervaring en de succescases. We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Om goed vindbaar te zijn binnen Google is het belangrijk dat je voldoende (waardevolle) content op je website of webshop hebt staan. Google indexeert deze content namelijk om te begrijpen waar jouw website over gaat en vervolgens zal je gevonden worden, mits de website goed is geoptimaliseerd, wanneer men zoekwoorden intypt die te maken hebben met de content op je website.

Bij het schrijven van de content dien je uit te gaan van het bieden van waardevolle informatie zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. Deze content kan bestaan uit teksten, afbeeldingen, infographics en video’s. Het is de bedoeling dat je in je content het verband legt tussen jouw product of dienst en de vragen van je doelgroep. Je speelt dus in op de informatiebehoefte van je doelgroep. Zodra lezers inzien dat jouw product of dienst hun ‘probleem’ kan oplossen zullen ze eerder geneigd zijn om over te gaan tot een conversie. Dat is de essentie van content marketing.

Als SEO Enschede bureau weten wij precies hoe wij de informatiebehoefte van je doelgroep kunnen achterhalen en hoe we hierop in kunnen spelen door het maken van sterke content.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links vanaf externe websites die leiden naar jouw website. Linkbuilding wordt gebruikt om autoriteit van je website op te bouwen. Autoriteit is binnen Google één van de belangrijkste ranking factoren. Een link die naar jouw website leidt noemen we een backlink. Hoe meer relevante backlinks jouw website of webshop heeft hoe hoger de autoriteit van je website.

Bij linkbuilding is het belangrijk dat je backlinks verzameld die afkomstig zijn van relevante websites. Dit zijn websites die een raakvlak hebben met jouw online business. Hoe meer relevante backlinks, hoe hoger je zal ranken in de organische zoekresultaten van Google.

Heb jij nu geen idee hoe je aan al deze relevante backlinks moet komen? Geen zorgen. Wij als SEO Enschede bureau weten dit wel. Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk, waardoor we in vrijwel ieder branche aan relevante backlinks kunnen komen.

We regelen dan ook alles voor je. Van A tot Z.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO richt zich op het verbeteren van de techniek achter een website met als doel om beter vindbaar te worden in de organische zoekresultaten van Google. Is jouw website of webshop technisch niet op orde? Dan zal het lastig worden om een hoge positie te behalen binnen Google. Google wil namelijk een zo goed mogelijke gebruikerservaring bieden aan haar gebruikers en een website of webshop die niet werkt naar behoren hoort hier natuurlijk niet bij.

Belangrijke onderdelen van technische SEO zijn onder andere laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid, maar in totaal zijn er tientallen verschillende factoren die invloed uitoefenen op het gebied van technische SEO.

Als SEO Enschede weten wij precies welke factoren dit zijn en natuurlijk weten we ook hoe we deze factoren moeten optimaliseren. Het gevolg? Jouw website of webshop wordt beter vindbaar binnen Google.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie – de Nederlandse benaming voor Search Engine Optimizaton – is het optimaliseren van een website of webshop om uiteindelijk beter vindbaar te worden binnen Google. Het is voor iedere onderneming van groot belang om goed vindbaar te zijn binnen deze zoekmachine, want dagelijks maken miljoenen mensen in ons land gebruik van Google om informatie op te zoeken. Op het moment dat deze mensen op zoek gaan naar informatie die betrekking heeft op jouw online business wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat je tevoorschijn komt in de zoekresultaten. Vandaar dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie. Op het moment dat je hier namelijk geen aandacht aan besteedt dan gaan je concurrenten er met je potentiële klanten en dus potentiële omzet vandoor.

Als SEO Enschede bureau focussen wij ons op de volgende onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Wil jij ook een betere online vindbaarheid voor jouw website of webshop realiseren? Dan is jouw SEO Enschede uitbesteden aan Molders Media de oplossing. Door onze jarenlange ervaring binnen allerlei verschillende branches weten wij precies aan welke knoppen we moeten draaien om jouw website beter vindbaar te maken.

Als SEO Enschede bureau zijn wij dan ook in staat om je resultaat te garanderen. Dit kunnen we doen, omdat we overtuigd zijn van ons eigen kunnen. Echter moet je bij zoekmachine optimalisatie geen resultaten binnen een week verwachten. Zoekmachine optimalisatie is een lang traject waar weken of maanden aan vooraf gaan eer je de eerste resultaten ziet. Houdt hier ook dan rekening mee, zodra we voor je aan de slag gaan als SEO Enschede bureau.

Op het moment dat we daadwerkelijk voor je aan de slag gaan starten we altijd met een vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek analyseren we je gehele website op het gebied van de belangrijke SEO-onderdelen. Natuurlijk kijken we ook naar de markt waarin je je bevindt en nemen we de concurrentie binnen de markt onder de loep. Zodra ons vooronderzoek is afgerond vertalen we de resultaten uit dit onderzoek naar een duidelijk plan van aanpak. Dit plan van aanpak delen we met jou, zodat jij precies weet waar wij ons de komende tijd mee bezig gaan houden en natuurlijk staat er ook in wat je van ons kan én mag verwachten.

Op het moment dat de verwachtingen helder zijn en jij precies weet wat wij als SEO Enschede voor je gaan doen gaan we daadwerkelijk aan de slag met de uitvoering van onze SEO-strategie. We hebben tekstschrijvers in dienst die zorgen voor SEO-geoptimaliseerde content gebaseerd op de informatiebehoefte van je doelgroep. Onze linkbuilders zorgen ervoor dat er een relevant en gevarieerd backlink profiel wordt opgebouwd en tenslotte zorgen onze technische SEO-specialisten ervoor dat het technische fundament van je website staat als een huis. Dit alles zal er voor zorgen dat jij een betere online vindbaarheid zal realiseren en gevonden zal worden op relevante zoekwoorden die te maken hebben met jouw online business.

We zeiden het al eerder: we kunnen je resultaat beloven. Daarnaast is er echter nog iets wat we je kunnen beloven, namelijk: eerlijkheid. Bij SEO Enschede bureau Molders Media zijn we zeer direct in onze communicatie en we nemen dan ook geen blad voor de mond. We vertellen je het eerlijke verhaal, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Ben jij ook toe aan meer online resultaat voor jouw onderneming en heb je behoefte aan een SEO Enschede bureau die je het eerlijke verhaal vertelt? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met Molders Media. We horen graag je doelstellingen aan en samen bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Molders Media, jouw SEO Enschede partner.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!