SEO bureau Eindhoven

SEO Eindhoven is voor iedere onderneming die zich in deze regio bevindt van belang. Eigenlijk is SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie voor iedere (online) business van belang. Op het moment dat je goed gevonden wordt binnen Google zal je namelijk een stijging zien in het aantal website bezoekers. Een stijging in het aantal website bezoekers levert logischerwijs ook een stijging in het aantal conversies op. En juist deze conversies hebben ondernemers vandaag de dag hard nodig.

Toch zien we vaak dat ondernemers zoekmachine optimalisatie uitstellen of er helemaal niet mee aan de slag gaan. Enerzijds is dit begrijpelijk, maar dit is ongelofelijk zonde. Je concurrenten besteden immers wel aandacht aan zoekmachine optimalisatie en dus verlies je potentiële klanten en dús omzet aan je concurrenten.

Zelf aan de slag gaan met SEO levert je echter koppijn op. Als ondernemer heb je meer te doen op een dag en waarschijnlijk weet je niet eens waar je moet beginnen. Wij kunnen je vertellen dat je hier niet de enige in bent. Dit is dan ook precies de reden dat wij voor ondernemers klaar staan. Als SEO Eindhoven bureau helpen we je graag aan een betere vindbaarheid binnen Google en we kunnen niet wachten om ons volgende succesverhaal samen met jou te schrijven.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Eén van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie is content marketing. Google indexeert de content van je website namelijk om te begrijpen waar je website over gaat. Hoe waardevoller de content op je website is, hoe waardevoller je door Google wordt beoordeeld. Dit zal je een voorsprong opleveren ten opzichte van je concurrenten.

Om je website te voorzien van waardevolle content is het belang dat je je gaat bezighouden met content marketing. De essentie van content marketing is het aanbieden van waardevolle informatie zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. Het is de bedoeling dat je het ‘probleem’ van je doelgroep achterhaalt en vervolgens dit probleem oplost door het verband te leggen met jouw producten of diensten. Zodra jouw doelgroep dit inziet zullen ze eerder geneigd zijn om over te gaan tot een aankoop.

Goede content marketing bestaat uit teksten, afbeeldingen, infographics en video’s. Heb jij nu echter geen idee wat goede content is en hoe je de informatiebehoefte van je doelgroep kan achterhalen? Geen zorgen. Wij hebben deze kennis wel en regelen alles voor je. Van A tot Z.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links van andere websites die leiden naar jouw website. Linkbuilding heeft te maken met het opbouwen van autoriteit. Google geeft iedere website op het internet namelijk een bepaalde waarde mee. Hoe hoger de waarde van jouw website, hoe hoger je zal ranken in de organische zoekresultaten van Google.

Wanneer een website naar jouw website doorverwijst wordt er waarde doorgegeven. Jouw website wordt dus waardevoller door een link die afkomstig is van een externe website met een hoge waarde. We noemen deze links ‘backlinks’ en op dit moment zijn backlinks één van de belangrijkste ranking factoren binnen Google. Het is dus enorm belangrijk dat jouw website of webshop waardevolle backlinks heeft om een goede vindbaarheid binnen Google te realiseren.

Heb jij nu geen idee hoe je aan deze relevante backlinks moet komen? Geen probleem. Wij als SEO Eindhoven bureau weten dit wel. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Naast het hebben van waardevolle content en relevante backlinks is het tevens van belang dat het technische onderdeel van je website optimaal is ingericht. Google wil haar gebruikers namelijk een zo goed mogelijke gebruikservaring bieden en websites die niet naar behoren werken horen hier niet bij. Is jouw website slecht geoptimaliseerd en zijn er verschillende fouten aanwezig in je website of webshop? Dan zal het enorm lastig worden om een goede positie binnen de organische zoekresultaten van Google te behalen.

Vandaar dat het van belang is dat er aandacht wordt besteed aan het technische onderdeel van jouw website of webshop. Technische SEO bestaat in totaal uit tientallen verschillende onderdelen, maar als jouw SEO Eindhoven bureau weten wij precies welke onderdelen dit zijn en natuurlijk hoe we deze onderdelen kunnen optimaliseren.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Waarschijnlijk heb je als (online) ondernemer inmiddels wel gehoord van zoekmachine optimalisatie, maar voor de duidelijkheid leggen we je toch nog even uit wat het precies is. Zoekmachine optimalisatie – in het Engels ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd – is het optimaliseren van een website of webshop met als doel om een betere online vindbaarheid te realiseren. Het doel is dus om jouw website op een bepaalde manier in te richten, zodat je waardevol wordt in ogen van Google. Hoe waardevoller jouw website wordt beoordeeld, hoe hoger je zal ranken in de organische zoekresultaten.

Deze ranking is van enorm belang, omdat dagelijks miljoenen mensen in ons land gebruik maken van Google om informatie op te zoeken. Wanneer men dan ook op zoek gaat naar informatie die betrekking heeft tot jouw onderneming wil je natuurlijk wel dat je gevonden wordt. Wanneer dit niet het geval is verlies je namelijk klanten en omzet aan je concurrentie. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten en vandaar dat je aandacht moet besteden aan zoekmachine optimalisatie. Als SEO Eindhoven bureau weten wij alles van zoekmachine optimalisatie en wij focussen ons op de volgende onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Ben jij het ook zat om te blijven betalen voor je website bezoekers? Dan is jouw SEO Eindhoven uitbesteden aan Molders Media een slimme zet. Inmiddels hebben wij al jarenlang ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie en we hebben succescases in de meest concurrerende branches. Wij kunnen je dan ook garanderen dat wij in staat zijn om jouw website beter vindbaar te maken binnen de organische zoekresultaten van Google. Op het moment dat we voor jouw website een goede positie hebben behaald binnen Google zal deze positie niet snel verloren gaan. We houden de SEO prestaties namelijk constant in de gaten en optimaliseren waar nodig. Het gevolg? Je genereert een constante stroom van (gratis) bezoekers. Natuurlijk bereik je deze posities niet gratis, want je huurt ons immers in voor het uitvoeren van onze SEO-strategie, maar je betaalt in ieder geval niet per websitebezoeker zoals bij Google Ads of bij social media adverteren het geval is.

Voordat wij echter als SEO Eindhoven bureau voor je aan de slag gaan starten we altijd met een vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek analyseren we alles wat er te analyseren valt op het gebied van SEO. We kijken naar de content van je website, naar het backlink profiel en uiteraard nemen we ook het technische gedeelte van je website onder de loep. Daarnaast werpen we onze blik op de markt waarin je je bevindt, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de concurrentie. Hebben we ons vooronderzoek afgerond? Dan vertalen we de resultaten naar een duidelijk plan van aanpak. In dit plan zie je dan ook precies hoe wij als SEO Eindhoven bureau jouw online business aan meer resultaat gaan helpen.

Vervolgens gaan we aan de slag met de uitvoering van onze SEO-strategie. We hebben alle kennis in eigen huis en zijn dan ook in staat om snel te schakelen. Onze tekstschrijvers zorgen voor sterke SEO-geoptimaliseerde content gebaseerd op de informatiebehoefte van je doelgroep. Onze linkbuilders maken gebruik van ons uitgebreide partnernetwerk om de nodige relevante backlinks te verzamelen en onze technische SEO-specialisten zorgen ervoor dat het technische fundament van je website of webshop staat als een huis. Al deze werkzaamheden zorgen ervoor dat we resultaat gaan behalen voor jouw online business, namelijk een betere online vindbaarheid met alle voordelen van dien.

Resultaat is dan ook het eerste wat we je kunnen beloven. Daarnaast kunnen we je echter nog één ding beloven als SEO Eindhoven bureau, namelijk: eerlijkheid. We houden van een ‘straight-to-the-point’ communicatie en onze Rotterdamse achtergrond helpt ons hier zeker bij. We zijn niet op ons mondje gevallen en zeggen gewoon waar het op staat. We houden niks voor je achter en ook eventueel negatief nieuws krijg je van ons te horen. Wij zijn dan ook van mening dat eerlijkheid het langst duurt en dit is zeker in ons vakgebied het geval. Loze beloftes doen we niet aan, want op het moment dat we deze beloftes niet waar kunnen maken hebben we alleen maar onszelf hiermee. Jij verliest namelijk het vertrouwen in ons en juist dit vertrouwen van onze klanten heeft ons als SEO Eindhoven bureau gebracht waar we vandaag de dag zijn.

Ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden of wil je meer weten over de diensten die we aanbieden? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met ons SEO Eindhoven bureau. We horen graag je doelstellingen aan en samen bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Molders Media, jouw SEO Eindhoven bureau.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!