SEO Denemarken

Indien je binnen Denemarken een goede vindbaarheid binnen Google wilt realiseren is SEO Denemarken onmisbaar. Zo’n 97% van de bevolking binnen Denemarken heeft toegang tot het internet en 80% van deze mensen schaft online producten of diensten aan.

Zoals je wel kunt begrijpen biedt een uitbreiding naar Denemarken bijzonder veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Ten eerste ligt Denemarken op een relatief korte afstand van ons land, maar daarnaast besteden ondernemers binnen dit land tot op heden vrij weinig aandacht aan SEO. Indien jij met een doordachte SEO-strategie de markt in dit land betreedt kan je op een vrije eenvoudige wijze extra website bezoekers genereren.

Doordat de Denen dus niet terughoudend zijn om producten of diensten online af te nemen kan je een groot deel van deze website bezoekers aansporen tot een aankoop van jouw product of dienst. Natuurlijk dien je wel te weten hoe je de markt moet benaderen. Als SEO Denemarken specialist kennen wij de online markt in dit land door en door. Wij weten dan ook precies welke aanpak werkt.

We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Zo’n 80% van de Deense bevolking gebruikt het internet om informatie over producten of diensten op te zoeken. Het is natuurlijk de kunst om deze gebruikers te overtuigen tot een aankoop of een afname van jouw producten of diensten. Hierbij komt content marketing om de hoek kijken. Content marketing focust zich op het aanbieden van waardevolle informatie, waarmee je de lezer voorziet in zijn of haar informatiebehoefte.

Het is de bedoeling dat je in je content het verband aangeeft tussen jouw producten en/of diensten en de informatiebehoefte van de doelgroep. Zodra de doelgroep in ziet dat jouw producten of diensten voordeel bieden voor zijn of haar persoonlijke situatie zullen ze eerder geneigd zijn om over te gaan tot een conversie.

Goede content marketing bestaat uit teksten, afbeeldingen, video’s en infographics. Zorg er echter wel altijd voor dat de content waarde toevoegt voor de lezer. Hoe je dit doet? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Als SEO Denemarken specialist weten wij precies hoe we jouw website bezoekers kunnen overtuigen en de kans op een conversie te verhogen door onze content marketing strategie.

Linkbuilding.

Linkbuilding draait om het opbouwen van autoriteit. Hoe hoger de autoriteit van jouw website of webshop hoe gemakkelijker het zal worden om een goede resultaten te behalen op het gebied van SEO Denemarken. Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine in Denemarken en wij focussen ons dan ook uitsluitend op het optimaliseren van website en webshops voor deze zoekmachine.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links die afkomstig zijn van externe websites en die leiden naar jouw website of webshop. Hiervoor maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk in Denemarken, waardoor wij in staat zijn om voor iedere branche relevante backlinks te verzamelen. Het gevolg? Je website of webshop krijgt meer autoriteit, waardoor jij beter vindbaar wordt binnen Google.

Doordat de concurrentie op het gebied van SEO Denemarken lager ligt dan in andere vergelijkbare landen zijn wij in staat om in een relatief korte tijd resultaat te boeken. Natuurlijk is zoekmachine optimalisatie nog steeds een tijdrovend proces, maar de concurrentie in dit land ligt lager.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO heeft alles te maken met het optimaliseren van de technische factoren binnen een website of webshop. Eén van de belangrijkste ranking-factoren van Google is namelijk de techniek achter een website. Zonder een goede technische basis zal het enorm lastig worden om een goede positie te bereiken binnen Google.

Technische SEO draait echter niet alleen om het verbeteren van de laadsnelheid of zorgen voor een sitemap. Nee. Technische SEO Denemarken bestaat uit tientallen verschillende factoren die geoptimaliseerd moeten worden. Hiervoor is dan ook specialistische kennis vereist.

Heb jij deze kennis niet in huis? Geen zorgen. Bij SEO Denemarken bureau Molders Media hebben we deze kennis wel. Wij zorgen er dan ook voor dat het technische fundament van je website staat als een huis, waardoor je een betere vindbaarheid binnen dit land zal realiseren.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Denemarken is een land waarin op grote schaal online aankopen worden gedaan. Een groot deel van de bevolking heeft toegang tot het internet en gemiddeld besteedt een Deen zo’n € 230,- per jaar online. Hoewel deze markt groeiende is, moeten we je vertellen dat de concurrentie op het gebied van SEO Denemarken een stuk lager ligt dan in andere landen. Denemarken is een relatief klein land en er zijn dan ook een stuk minder websites en webshops aanwezig in dit land. Dit biedt natuurlijk enorme kansen voor Nederlanders die hun onderneming naar dit land uit willen breiden.

Zodra je aan de slag gaat met het opzetten van een website of webshop in Denemarken is het voor SEO Denemarken ten eerste van belang dat je ervoor zorgt dat je je website laat vertalen naar het Deens. Maak hiervoor geen gebruik van vertaalmachines, maar zorg ervoor dat je native speakers je Nederlandse teksten laat vertalen. Zo ben je ervan verzekerd dat je teksten geen fouten bevatten en grammaticaal correct zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je je content optimaliseert op basis van de resultaten uit het zoekwoordonderzoek. Door het zoekgedrag van de Denen te achterhalen weet je precies naar wat voor informatie men op zoek is en hier kan je natuurlijk op in spelen door middel van een doordachte content marketing strategie.

Linkbuilding in Denemarken werkt iets anders dan we in Nederland gewend zijn. In Denemarken bestaan namelijk geen startpagina’s of soortgelijke websites. Hierdoor ligt de focus op het verzamelen van links van hoge kwaliteit. Deze links verkrijg je door artikelen te schrijven op blog websites, nieuwswebsites, platformen, branche websites of andere websites met waarde. Om deze links te kunnen plaatsen is het belangrijk dat je beschikt over een netwerk. Zonder netwerk zal het enorm lastig worden om links van hoge kwaliteit te verkrijgen. Gelukkig zijn wij bij Molders Media al jaren actief op het gebied van SEO Denemarken en inmiddels hebben we dan ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. We kunnen je dan ook verzekeren dat wij voor iedere branche in staat zijn om relevante links te verkrijgen die de waarde van jouw website in de ogen van Google verhogen.

Tenslotte dien je aandacht te besteden aan technische SEO Denemarken. Technische SEO in Denemarken verschilt in de basis weinig van de Nederlandse werkwijze. Je dient er namelijk nog steeds voor te zorgen dat je website gebruiksvriendelijk is, naar behoren werkt en geen fouten bevat. Hiernaast raden wij je echter wel aan om te kiezen voor een .dk-domein en een Deense hostingpartij. Doordat je website in dit geval in Denemarken gehost wordt zullen de laadtijden verkort worden en dit zal weer een positieve invloed uitoefenen op je positie binnen Google.

Wil jij nu ook aandacht besteden aan SEO Denemarken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen. Als specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie binnen dit land weten wij precies wat wel werkt, maar natuurlijk ook wat niet werkt. Wij garanderen resultaat, omdat we overtuigd zijn van ons eigen kunnen.

Wil jij nu ook resultaat behalen op het gebied van SEO Denemarken? Dan is de hulp inschakelen van Molders Media de enige juiste zet. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Molders Media, jouw partner op het gebied van SEO Denemarken.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!