SEO bureau Den Haag

Ben jij op zoek naar een partner voor jouw SEO Den Haag? Dan heb je met online marketing bureau Molders Media dé partner gevonden waar je naar op zoek bent. Wij houden ons al verschillende jaren bezig met zoekmachine optimalisatie en inmiddels weten we dan ook precies aan welke knoppen we moeten draaien om jouw online business beter vindbaar te maken.

SEO is één van de belangrijkste onderdelen van online marketing en een hele klus als je niet weet hoe je dit moet aanpakken. Maar op het moment dat je echter geen aandacht besteedt aan zoekmachine optimalisatie dan zal je klanten én dus omzet laten liggen. Zonde, want je concurrenten besteden wel aandacht aan SEO en zij gaan er dus met je klanten en je omzet vandoor.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met SEO Den Haag, maar wij merken vaak dat ondernemers hier moeite mee hebben. Zoekmachine optimalisatie is namelijk een vak apart en zonder specialistische kennis wordt het moeilijk om resultaat te behalen.

Gelukkig hebben wij bij SEO Den Haag bureau Molders Media deze kennis wel in huis. Wij kunnen je dan ook garanderen dat we resultaat gaan behalen.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

De laatste jaren is content steeds belangrijker in de ogen geworden van Google. Voor het behalen van een goede organische positie binnen de zoekresultaten van Google is content dan ook essentieel. Content bestaat echter niet alleen uit tekst, maar ook afbeeldingen, video’s, infographics zijn van belang is een content marketing strategie.

De essentie van content marketing is om waardevolle informatie aan te bieden zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. Bij content marketing dien je uit te gaan van de informatiebehoefte van de lezer. Vervolgens schrijf je SEO geoptimaliseerde content op basis van deze informatiebehoefte en relevante zoekwoorden. Hierin geef je het verband tussen jouw product of dienst én het ‘probleem’ van de lezer aan. Het is dus de bedoeling dat de lezer in gaat zien waarom jouw product of dienst gaat helpen om zijn/haar probleem op te lossen. Zodra dit het geval is zal iemand eerder overgaan tot een aankoop.

Content marketing is een bewezen strategie binnen SEO Den Haag en kan jouw website of webshop helpen aan een betere online vindbaarheid. Hoe waardevoller de content op je website, hoe waardevoller je in de ogen van Google wordt beoordeeld. Het gevolg is een hogere positie binnen Google.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links die leiden naar je eigen website of webshop. Deze links noemen we backlinks en backlinks zijn één van de meest belangrijke ranking factoren binnen Google. Op het moment dat een andere website namelijk naar jouw website linkt ziet Google dit als een soort ‘stem’. Jouw website is namelijk zo waardevol dat andere websites hier naar linken om hun eigen content waardevoller te maken. Hoe meer (relevante) links naar jouw website, hoe waardevoller je dus wordt in de ogen van Google. Dit levert je een hogere positie op in de zoekresultaten ten opzichte van concurrentie die weinig of geen backlinks heeft.

Heb jij nu geen idee hoe je aan deze relevante backlinks moet komen? Geen zorgen. Bij SEO Den Haag bureau Molders Media weten we dit wel. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk, waardoor we in vrijwel iedere branche relevante backlinks kunnen verzamelen.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Staat jouw website boordevol waardevolle content en heb je de nodige backlinks weten te verzamelen? Dan ben je in ieder geval op de goede weg. Tot slot is er nog één belangrijk onderdeel binnen SEO Groningen, namelijk technische SEO. Technische SEO richt zich op het verbeteren van de techniek achter de website, waardoor o.a. Google in staat is om jouw website beter te begrijpen. Daarnaast is het van belang dat je website werkt naar behoren en spelen gebruiksvriendelijkheid en laadsnelheid een belangrijke rol. In totaal zijn er tientallen verschillende factoren op het gebied van technische SEO.

Wat deze factoren precies zijn en hoe je deze kunt optimaliseren daar hoef je je geen zorgen over te maken. Wij als SEO Den Haag bureau regelen alles voor je. Van A tot Z.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is het optimaliseren van jouw website voor de zoekmachine van Google om een hogere online vindbaarheid te realiseren. Dagelijks maken miljoenen mensen in ons land gebruik van Google om informatie op te zoeken. Het liefst wil je natuurlijk wel dat de website van jouw online business naar voren komt indien mensen op zoek gaan naar informatie die betrekking heeft op jouw onderneming. Vandaar dat het van groot belang is om aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie.

Heb jij echter geen tijd of geen kennis voor het uitvoeren van een goede SEO-strategie? Dan is jouw SEO Den Haag uitbesteden aan online marketing bureau Molders Media dé oplossing. Wij focussen ons op de volgende onderdelen:

  •  Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Wil jij ook profiteren van meer bezoekers op je website of webshop? Dan is jouw SEO Den Haag uitbesteden aan Molders Media de enige juiste zet. Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche kunnen we je verzekeren van resultaat. We geloven namelijk in ons eigen kunnen en we weten zeker dat wij in staat zijn om jouw website beter vindbaar te maken. Op het moment dat we eenmaal een goede positie voor je hebben bereikt binnen de zoekmachine van Google gaan we natuurlijk niet achterover leunen. We blijven onze SEO-werkzaamheden uitvoeren, zodat jij je posities binnen Google niet verliest. Hierdoor ben je verzekerd van een constante stroom aan bezoekers die jouw website met behulp van relevante zoekwoorden hebben gevonden.

Voordat wij echter als SEO Den Haag bureau voor je aan de slag gaan starten we altijd met een vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek gaan we bekijken waar jouw website zich op dit moment bevindt op het gebied van SEO. We analyseren de (SEO-geoptimaliseerde) content op je website, analyseren je backlink profiel en daarnaast nemen we het technische gedeelte van je site onder de loep. Uit dit vooronderzoek zullen verbeterpunten naar voren komen. Deze verbeterpunten vertalen we naar een duidelijk plan van aanpak, zodat jij precies weet wat je van ons kan én mag verwachten. Natuurlijk houden we tijdens de uitvoering van onze SEO-werkzaamheden voortdurend contact over de voortgang.

In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat wij als SEO Den Haag bureau in staat zijn om resultaat te boeken. We hebben tekstschrijvers in dienst die zorgen voor sterke SEO-teksten gebaseerd op de informatiebehoefte van je doelgroep. Onze linkbuilders maken gebruik van ons uitgebreide partnernetwerk om backlinks te verzamelen. Onze technische SEO-specialisten weten alles van webshops en hebben ervaring met meerdere CMS-systemen, zoals WordPress en Lightspeed en weten precies hoe de techniek achter een website of webshop werkt. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jouw website volledig SEO-proof kunnen maken. Hierdoor zal je een hogere positie bereiken binnen de organische zoekresultaten van Google en zal je een stijging zien in het aantal website bezoekers.

Wil jij nu ook meer bezoekers op jouw website of webshop? Neem dan contact op de specialisten van Molders Media. Samen bespreken we graag wat we voor je kunnen betekenen.

Molders Media, jouw SEO Den Haag partner.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!