SEO consultancy

Molders Media inhuren voor SEO consultancy? Een slimme zet wanneer jij meer wilt halen uit jouw online business. Waarom?

Vrijwel alle Nederlanders die online op zoek gaan naar informatie maken gebruik van Google. Een goede vindbaarheid in deze zoekmachine is dus van essentieel belang wanneer je meer bezoekers, aanvragen of omzet wilt behalen. Ervoor zorgen dat je goed gevonden wordt in Google is echter lastig wanneer je geen kennis van zaken hebt. SEO is namelijk één van de meest complexe onderdelen van online marketing.

SEO consultancy is de oplossing voor jouw online business wanneer jij dus al een tijdje bezig bent met SEO zonder het gewenste resultaat. Bij Molders Media weten we alles van het optimaliseren van jouw vindbaarheid in de organische zoekresultaten van Google en we hebben succes cases in de meest concurrerende markten. We werken samen met jou aan een betere vindbaarheid en delen de kennis die we in huis hebben graag.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

 • Gratis check ter waarde van € 360.
 • Volledige SEO check.
 • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Consultancy van A tot Z op het gebied van SEO.

Door ons in te huren als jouw SEO consultancy bureau ben je verzekerd van advies van A tot Z. Dit betekent dat wij jouw online business gaan analyseren met betrekking tot SEO en aan de hand van de analyse verbeterpunten gaan bepalen. Uit onze analyse kan bijvoorbeeld naar voren komen op welke zoekwoorden je je moet focussen, hoe je de structuur van je website beter inricht, maar hiernaast kunnen wij in samenwerking met jou ook een hele SEO-strategie voor je uitwerken. Op het moment dat er echter belangrijke keuzes gemaakt moeten worden, blijf jij als eigenaar van je online business eindverantwoordelijke. Jij bent de persoon ‘in charge’ en wij voorzien je uitsluitend van advies.

Nu dat je weet wat er moet gebeuren, vertellen we je natuurlijk ook waarom dat moet gebeuren en welke resultaten je kunt verwachten. Dat is SEO consultancy van A tot Z bij Molders Media.

De laatste actuele kennis in huis.

Al jaren zijn wij als online marketing bureau dag in dag uit bezig met zoekmachine optimalisatie. We volgen dagelijks de nieuwste ontwikkelingen en bepalen of deze ontwikkelingen van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw online business. Indien dit het geval is kunnen wij de nieuwste technieken binnen no time voor je toepassen wanneer je dit wenst.

Mocht je dus van onze consultancy diensten gebruik willen maken, verwachten we echter wel inbreng van jouw kant. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het toepassen van ons advies binnen je eigen business. Heb je geen tijd of de kennis niet om ons advies toe te passen? Dan is het eventueel altijd mogelijk om ons aan de slag te laten gaan met de implementatie van de verbeterpunten die we voor je hebben gevonden. Door Molders Media in te huren als jouw SEO consultancy bureau haal je dus actuele kennis in huis.

Molders Media
Molders Media

Alleen investeren waar nodig.

Het volledig uitbesteden van jouw online marketing werkzaamheden zal je meer kosten dan ons inhuren enkel en alleen voor advies. Door gebruik te maken van onze SEO consultancy diensten bespaar je dus geld, alleen je dient dus zelf aan de slag te gaan met de verbeterpunten die wij voor je hebben gevonden. Wanneer dit voor jouw geen enkel probleem is ons advies dus eigenlijk een win-win situatie. Je besteed alleen geld aan hetgeen dat je daadwerkelijk nodig hebt, namelijk advies. Hierdoor houd je meer geld over voor de implementatie van onze verbeterpunten. Natuurlijk maken we vooraf een businesscase, zodat jij zien waar je geld naar toe gaat en welke resultaten je kunt verwachten.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Onze SEO consultancy diensten zijn erop gericht om ondernemers die zelf aan de slag willen gaan met zoekmachine optimalisatie te voorzien van advies, waardoor zij beter in staat zijn om de website van hun online business beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van Google. Onze SEO consultancy wordt dus in principe onderdeel de zoekmachine optimalisatie binnen jouw bedrijf. We geven je dan ook advies op allerlei belangrijk zaken die te maken hebben met het beter vindbaar maken van jouw website binnen Google. Natuurlijk houden we bij ons advies altijd rekening met de richtlijnen van Google. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk dat eerdere optimalisaties die je hebt uitgevoerd inmiddels achterhaald zijn, waardoor je website daalt in de rankings van Google. In ieder geval kan je ervan uitgaan dat wij je adviseren op zowel on-page als off-page SEO.

Ons advies met betrekking tot on-page SEO is erop gericht om alle onderdelen binnen je eigen website te optimaliseren voor een maximale organische vindbaarheid. Hierbij kan je denken aan advies op de volgende onderdelen binnen je website:

 • Content (inclusief gebruik van de juiste meta-titels, meta-descriptions en zoekwoorden in je website-teksten).
 • URL-optimalisatie.
 • Optimalisatie van je site-structuur.
 • Technische SEO (laadsnelheid, sitemaps, mobiele gebruiksvriendelijkheid, etc.).
 • Interne linkstructuur.
 • Optimalisatie van codes.

Naast on-page optimalisatie is het dus ook van belang dat de off-page van je website optimalisatie juist ingericht. Off-page SEO heeft betrekking op de optimalisatie van onderdelen die zich buiten je website of webshop bevinden. Het belangrijkste onderdeel van off-page optimalisatie is linkbuilding. Linkbuilding heeft betrekking op het opbouwen van een relevant en gevarieerd linkprofiel door links die afkomstig zijn van externe websites. Als SEO consultancy bureau zijn wij in staat om je te vertellen hoe je bepaald of een link relevant is én natuurlijk ook hoe je aan deze links kunt komen.

Op het moment dat zowel de on-page als de off-page onderdelen binnen jouw website geoptimaliseerd zijn zal je merken dat je zal stijgen in de zoekresultaten van Google. Je wordt beter vindbaar met meer conversie als resultaat.

SEO consultancy uitbesteden aan Molders Media houdt in dat wij je gaan voorzien van (technische) SEO-analyses, verbeterpunten en tips voor de implementatie. Eventueel is het mogelijk dat wij samen met jou aan de slag gaan met het opzetten van een winstgevende SEO-strategie. Hierin verwerken we alle belangrijke onderdelen die van belang zijn om jouw website optimaal vindbaar te maken in Google.

Indien je ervoor kiest om gebruik te maken van ons advies blijf jij als eigenaar van je online business dus zelf verantwoordelijk voor de implementatie van ons advies. Ben jij een hardwerkende ondernemer die zijn eigen kennis op het gebied van SEO wilt bijspijkeren, maar hier nog wel even wat advies bij nodig heeft? Dan is SEO consultancy uitbesteden aan Molders Media geschikt voor jou. Voor vragen en informatie is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Molders Media, jouw partner op het gebied van SEO consultancy.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!