SEO check

Een gratis SEO check laten uitvoeren? Dan zit je goed bij Molders Media. SEO is immers één van belangrijkste onderdelen van online marketing en je wilt natuurlijk wel weten of je op de goede weg bent. Op het moment dat dit niet het geval is laat je organische bezoekers liggen én juist deze bezoekers zijn belangrijk om jouw website op een duurzame manier te laten groeien.

Twijfel jij ook of je website of webwinkel op het gebied van SEO goed is ingericht? Laat ons dan een gratis SEO check voor je uitvoeren. We checken je website op alle belangrijke SEO-onderdelen en aan de hand hiervan komen we met een eerlijk antwoord. Is je website goed ingericht? Mooi. Je hebt geen zorgen meer. Zien we echter dat er nog verbeterpunten zijn? Dan geven we je een eerlijk advies.

Onze checks zijn vrijblijvend en dus zonder kleine lettertjes of verplichtingen bij ons bureau. Wil jij een check laten doen door een andere partij? Jouw keuze. Geen enkel probleem voor ons.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content.

Content is één van de belangrijkste onderdelen van SEO, maar het schrijven van deze SEO-geoptimaliseerde content is een stuk lastiger dan je misschien zou denken. Bij deze teksten dien je namelijk rekening te houden met Google en met de lezer van je teksten, oftewel je doelgroep. Door onze jarenlange ervaring weten we bij Molders Media precies waar een goede SEO-tekst aan moet voldoen.

Op basis van onze eigen succes cases weten we dus precies wat wel en wat niet werkt. We gebruiken deze ervaring om tijdens onze SEO check te bepalen of de content die op jouw website staat van toegevoegde waarde is. Zitten de zoekwoorden er op de juiste manier in verwerkt, biedt de tekst waardevolle informatie aan de lezer, maak je gebruik van de juiste (kop)titels en nog verschillende andere onderdelen. We checken het allemaal voor je, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Autoriteit.

Google gebruikt de autoriteit van je website om te bepalen hoe waardevol jouw website in de ogen van anderen wordt gewaardeerd. Autoriteit bouw je onder andere op door het verkrijgen van links van relevante externe websites naar jouw website. Wanneer een externe website naar jouw website linkt ziet Google dit als het ware als een stem op jouw website. Hoe meer stemmen van andere relevante websites, hoe hoger jouw autoriteit.

Bij onze vrijblijvende SEO check bekijken we het linkprofiel van jouw website en analyseren we of deze links afkomstig zijn van websites die jouw autoriteit een boost gaan geven. Echter bepalen niet enkel en alleen backlinks de autoriteit van je website. Daarom controleren we daarnaast ook of je de juiste ‘anchor-teksten’ gebruikt en of je linkprofiel op een natuurlijke wijze is opgebouwd. Alle belangrijke zaken kom aan bod.

Molders Media
Molders Media

Techniek.

Zonder een goede technische basis van je website is het vrijwel onmogelijk een goede positie te behalen in de organische zoekresultaten van Google. Google dient namelijk in staat te zijn om jouw website goed te ‘indexeren’, zodat de zoekmachine weet wat er allemaal te vinden is op je website.

Tijdens onze gratis SEO check analyseren we je website op alle belangrijke technische SEO-factoren. We checken onder andere de laadtijd van je website, de URL-structuur, de gebruiksvriendelijkheid, de aanwezigheid van XML-sitemaps en robots.txt bestanden en nog vele andere onderdelen. Op basis van deze analyse kunnen we bepalen in hoeverre jouw website optimaal is ingericht op het gebied van technische SEO. Zien we verbeterpunten die jou gaan helpen aan een beter online vindbaarheid? Dan geven we je natuurlijk eerlijk advies.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Als ervaren SEO-specialisten weten we dat SEO bestaat uit tientallen verschillende onderdelen. Echter weten we ook dat bepaalde onderdelen meer aandacht verdienen dan andere onderdelen. Onze gratis SEO check is er dan ook op gericht om te bepalen welke onderdelen in jouw situatie op dat moment het meest relevant zijn en naar welke onderdelen je aandacht dient uit te gaan.

Om deze relevante optimalisatie punten voor jouw website of webshop te bepalen zullen we vooraf contact met je opnemen. We vragen je welke doelstellingen je voor ogen hebt, welk budget je voor de optimalisatie kunt vrijmaken, maar het is voor ons natuurlijk ook van belang om te weten of je al aan de slag bent gegaan met SEO-optimalisatie én of dit het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Op het moment dat bovenstaande duidelijk is voor beide partijen starten we met onze SEO check. Natuurlijk bekijken we je huidige posities in de organische zoekresultaten van Google, maar daarnaast checken we je website dus ook op basis van content, autoriteit en techniek. We maken gebruik van onze ijzersterke SEO-tools om te bepalen in hoeverre jij op de goede weg bent. We weten alles van SEO en dus ook waar jouw website aan moet voldoen. We sluiten onze SEO check dan ook altijd af met advies op maat, zodat jij weet wat je te doen staat. Natuurlijk ben je er vrij in om zelf met deze verbeterpunten aan de slag te gaan, maar mocht je hulp nodig hebben staan onze specialisten altijd voor je klaar.

Een SEO check laten uitvoeren door de specialisten van Molders Media biedt je verschillende voordelen. Ten eerste zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO en wij weten dus precies op welke belangrijke punten we jouw website moeten analyseren. Hebben wij eenmaal de belangrijke verbeterpunten voor je in kaart gebracht? Dan kan je zelf bepalen wat je hiermee gaat doen. Wij verwachten niets van je.

Wat we echter wel belangrijk vinden om te vermelden is dat het op moment dat je de verbeteringen hebt doorgevoerd dit niet betekent dat je de komende jaren niets meer aan SEO hoeft te doen. SEO-optimalisatie is namelijk een continu proces, waar eigenlijk iedere dag aandacht aan besteedt moet worden.

Heb je hier geen tijd of kennis voor? Dan staan wij natuurlijk altijd klaar om je te helpen en deze verbeterpunten door te voeren voor jouw website of webshop.

Wil jij nu ook weten in hoeverre jouw website geoptimaliseerd is voor SEO of hoe je meer organisch bereik kunt realiseren? Dan is een SEO check laten doen door Molders Media een zeer slimme zet. Op het moment dat wij de check voor jouw website of webshop hebben afgerond weet je precies wat je wel en wat je niet moet doen om jouw online business op een organische manier te laten groeien. Vraag nu vrijblijvend jouw SEO check aan bij Molders Media.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!