SEO check | SEO scan

Molders Media

Als webshop heb je organisch bereik van je klanten nodig om omzet te draaien. Ben je organisch slecht vindbaar in Google, dan zul je moeten investeren in Google Ads en Google Shopping. Werkt ook, maar heeft 2 nadelen: ze kosten je elke dag geld, en je omzet stokt direct als je stopt met betalen.

Wil je blijven groeien met je webshop, zorg dan dat je organisch bereik op orde is. Maar hoe weet je nou of je website prijswinnend is ingericht, of dat je achteraan de meute bungelt, en dus kostbare omzet misloopt?

Simpel: laat een SEO check doen. Zo zie je op de belangrijkste punten (bij onze gratis check), of op alle checkpunten (bij onze betaalde scan) hoe je website scoort op organisch bereik in Google.

Scoort je website retegoed? Prima, dan weet je dat je goed bezig bent, en heb je daar geen kopzorgen meer over. Zijn er verbeterpunten, of is het resultaat dramatisch? Dan is er werk aan de webwinkel. En snel ook. Want elke dag dat je SEO niet op orde is, kost je euro’s.

Onze checks zijn een afgerond advies, zonder kleine lettertjes, of verplichtingen bij ons bureau. Je kunt er dus voor kiezen om bij ons de uitvoer te laten doen, om het zelf te doen, of om het bij een andere partij te laten doen.

De voordelen van een SEO check laten doen.

  • De gratis check is… gratis, en je hebt meteen zicht op de belangrijkste verbeterpunten van je website.
  • De premium SEO scan is een investering om ALLE punten onder elkaar te zien die je NU omzet kosten.
  • Je kunt na het advies met ons verder gaan, het zelf uitvoeren, of zelfs door een andere partij laten uitvoeren. Je zit dus nergens aan vast.
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als bureau voor een SEO check?

Molders Media

Gratis SEO check: snel zicht op belangrijke pijnpunten.

Een adelaar heeft goede ogen? Wij kijken scherper. Onze prooi: de belangrijkste pijnpunten van jouw webshop op gebied van SEO teksten, linkbuilding, en technische SEO (de 3 factoren voor Google rankings). We kijken bijvoorbeeld of de code goed leesbaar is, en de website toegankelijk is voor de Google bots. Of de juiste pagina’s op het juiste zoekwoord zijn geïndexeerd, of dat je concurreert met je eigen pagina’s. En zo nog een aantal belangrijke punten.

Na afloop krijg je een gratis consult van 30 minuten waarin we onze gevonden pijnpunten en ons advies met je doornemen. Je kunt meteen je vragen stellen.

Daarna zit je nergens aan vast. Wil je dat we daarna je hele website scannen en de verbeteringen doorvoeren, dan doen we dat graag. Zeg je na de gratis check: “Helemaal top jongens, maar dit was ‘m”, dan is dat ook prima!

Premium SEO scan: totaaloverzicht van al je pijnpunten.

Veel klanten kiezen meteen voor onze betaalde premium scan. Omdat ze nooit professioneel hun SEO hebben ingericht. Omdat hun huidige SEO strategie alweer 4 jaar geleden is. Of omdat ze weten hoe belangrijk het is voor de omzet van hun webwinkel om de SEO goed op orde te hebben.

In de premium SEO scan scannen we op ALLE punten die je organische ranking beïnvloeden:

  • Content: tekst, video, afbeeldingen, koppen, metadata, etc.
  • Autoriteit: interne links, externe links, social media verkeer, etc.
  • Techniek: laadsnelheid, mobiele weergave, sitemap, etc.

Geen foutje in je webshop is veilig voor onze SEO adelaarsblik met dubbele nachtvisie. Vooraf hebben we een gesprek over waar je met name op wilt focussen. Daar besteden we in de scan extra aandacht aan.

Molders Media

SEO check uitbesteden aan Molders Media.

Een kleine investering die je met gemak terugverdient. Onze checks laten je zien waar je kansen liggen, en wat het verwachte rendement is als je de verbeterpunten van je hele check uit laat voeren.

Heb je veel verbeterpunten? Gefeliciteerd! Voer de verbeteringen door, en stop het weglekken van omzet.

Heb je weinig tot geen verbeterpunten? Ook gefeliciteerd! Je hebt zekerheid dat je het al hartstikke goed doet, en je kunt die grijze massa van je laten focussen op die 28 andere prioriteiten die vandaag om je aandacht vragen.

Hoe dan ook is een (gratis) SEO check dus altijd een succes.

We laten je graag persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.