SEO bureau

Jouw SEO werkzaamheden uitbesteden aan SEO bureau Molders Media is the way to go! Voor de meeste bedrijven geldt: no Google, no business. Goed gevonden worden in Google is dus van essentieel belang om jouw online business op een duurzame manier te laten groeien.

SEO is één van de belangrijkste onderdelen van online marketing. Een lastige klus als je niet weet hoe je het aan moet pakken. Maar besteed je geen aandacht aan zoekmachine optimalisatie? Dan laat je klanten en dus omzet liggen. Je moet dus wel aan de slag met SEO, want je concurrenten doen het immers ook.

Zelf aan de slag met SEO is helaas niet voor iedereen weggelegd. Je hebt namelijk meer te doen op een dag en daarnaast heb je geen idee wat relevante content is voor je doelgroep. Om nog maar niet te spreken over hoe je aan die relevante backlinks moet komen. Zorgen dat het technische onderdeel van je website optimaal is ingericht is al helemaal niet aan jou besteed.

De oplossing? De hulp inschakelen van SEO bureau Molders Media. Wij nemen alles voor je uit handen. Geen zorgen meer maar wel de voordelen van een goede vindbaarheid in Google.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Een mooie website zonder waardevolle content is als een Ferrari zonder motor: het ziet er goed uit, maar je hebt er eigenlijk vrij weinig aan. Goede content marketing, zoals sterke teksten, afbeeldingen, infographics en video’s, brengt hier verandering in.

De sleutel tot content marketing is namelijk het aanbieden van waardevolle informatie waarmee je jouw website bezoekers een helpende hand biedt zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen.

Het is de kunst om precies te begrijpen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is. Je speelt in op deze informatiebehoefte door sterke en relevante content te schrijven waarin je het verband aangeeft tussen de vragen van je doelgroep en het gebruik of de aanschaf van jouw product of dienst waarmee ze hun vragen kunnen ‘oplossen’. Als SEO bureau weten wij precies waar goede content uit bestaat.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links van andere websites naar jouw website. Linkbuilding en content optimalisatie zijn twee handen op één buik. Beide hebben namelijk alles te maken met het opbouwen van autoriteit. Door het schrijven van sterke content zorg je er namelijk voor dat andere websites naar jouw pagina’s gaan linken. Dit worden ook wel backlinks genoemd en deze backlinks zijn essentieel voor het behalen van goede posities in Google. Hoe meer links naar jouw waardevolle content, hoe relevanter jouw website door Google wordt beoordeeld. Dit heeft als gevolg dat je hoger in de zoekresultaten van Google zal komen te staan.

Heb je nu geen idee hoe je aan al deze waardevolle backlinks moet komen? Geen zorgen. Met SEO bureau Molders Media heb je hier geen omkijken naar. Wij regelen dit voor je. Van A tot Z.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Je kunt wel veel mooie content schrijven en linkbuilding inzetten, maar zonder een goede basis krijg je nooit een topresultaat. Dit is waar technische SEO om de hoek komt kijken.

Technische SEO richt zich op het verbeteren van de technische aspecten binnen jouw website om beter vindbaar te worden in Google. Belangrijke factoren zijn laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid, maar het is bijvoorbeeld ook van belang dat er geen onnodige code in je website aanwezig is. In totaal zijn er tientallen factoren die invloed uitoefenen op de technische optimalisatie van je website.

Technische SEO uitbesteden aan SEO bureau Molders Media betekent dat wij jouw website optimaal gaan richten op het gebied van technische SEO. Je website wordt o.a. sneller en gebruiksvriendelijker wat je uiteindelijk hogere posities in Google zal opleveren.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is het optimaliseren van jouw website voor de zoekmachine van Google om hoger in de organische zoekresultaten te verschijnen. Vrijwel alle Nederlanders die online op zoek gaan naar informatie maken gebruik van de zoekmachine van Google. Het is dus belangrijk dat jouw website of webshop goed vindbaar is in de organische zoekresultaten. Dit bereik je door aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie. Heb je geen hier geen kennis van? Geen zorgen. Bij SEO bureau Molders Media hebben we al deze kennis in huis.

Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen bestaan de werkzaamheden van ons SEO bureau uit drie belangrijke onderdelen, namelijk:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

De hulp inschakelen van SEO bureau Molders Media is een slimme zet. Met jarenlange ervaring weten wij precies wat we moeten doen om jouw website of webwinkel beter vindbaar te maken. Zodra je voor ons hebt gekozen gaan we als eerst aan de slag met het uitvoeren van een grondig vooronderzoek. Uit dit vooronderzoek komen vaak al snel enkele verbeterpunten naar voren en op basis van deze verbeterpunten maken we een duidelijk plan van aanpak. Natuurlijk geven we je vooraf een duidelijke inschatting van het te verwachten resultaat.

Zijn de verwachtingen helder voor beide partijen? Dan kunnen we als SEO bureau daadwerkelijk van start gaan met de implementatie van de SEO-strategie. We beginnen met het schrijven van relevante content voor jouw doelgroep, oftewel content marketing. Hierbij maken we natuurlijk gebruik van de resultaten uit het zoekwoorden onderzoek, zodat we precies weten naar wat voor informatie jouw doelgroep op zoek is.

Vervolgens gaan we actief aan de slag met het verzamelen van waardevolle backlinks. Hiervoor maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk, waarmee we in vrijwel iedere branche aan relevante backlinks kunnen komen.

Tenslotte gaan we aan de slag met de technische SEO optimalisatie van je website. Dit doen we door je huidige website te analyseren op verschillende (technische) factoren. Hierbij kan je denken aan (mobiele) gebruiksvriendelijkheid, laadtijd, sitemaps, redirects en nog vele andere onderdelen. Zien wij verbeterpunten binnen je website op het gebied van technische SEO? Dan kunnen wij deze verbeterpunten binnen no-time voor je optimaliseren. Dat is SEO bureau Molders Media.

Wil jij nu ook beter gevonden worden in de organische zoekresultaten van Google met als gevolg dat je meer traffic naar je website en omzet zal realiseren. Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Hoe langer je dit laat liggen hoe groter de kans wordt dat concurrenten je in de zoekresultaten van Google voorbijstreven. Jouw optimalisatie uitbesteden aan SEO bureau Molders Media is dan ook de oplossing wanneer jij jouw online business op een duurzame manier wilt laten groeien.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!