SEO bureau |
SEO uitbesteden

Molders Media

Voor de meeste bedrijven geldt: no Google, no business. Goed gevonden worden in Google is dus essentieel om de rekeningen te kunnen betalen en om te kunnen investeren in groei.

SEO is één van de belangrijkste onderdelen van online marketing. Een hele klus als je niet weet hoe je het aan moet pakken. Maar besteed je geen aandacht aan zoekmachine optimalisatie, dan laat je klanten en omzet liggen. Je móét dus wel aan de bak met je SEO. Want je concurrenten doen het ook.

Maar zelf je SEO doen, levert je koppijn op. Je hebt namelijk meer te doen op een dag. Hebt geen idee wat relevante content voor jouw klanten is. Weet niet hoe je aan die noodzakelijke backlinks moet komen. En zorgen dat het technische fundament van je site staat als een huis, is al helemaal niet aan jou besteed.

De oplossing? Je zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan SEO bureau Molders Media. Wij nemen je alles uit handen. Geen kopzorgen meer, maar wel de voordelen van goede vindbaarheid in Google.

De voordelen van SEO uitbesteden.

  • Jouw website zoveel mogelijk op topposities in Google
  • Geen advertentiebudget nodig
  • De laatste SEO inzichten toegepast
  • Meer bezoekers op je website
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat doen wij als SEO bureau?

Molders Media

Content optimalisatie.

Een mooie website zonder waardevolle content is als een Ferrari zonder motor: het smoelt lekker, maar je hebt er weinig aan.

Goede content is de motor van je strategie. SEO teksten, omschrijvingen, afbeeldingen en video’s die interessant, vermakelijk, behulpzaam of nieuwswaardig zijn. En waar je klanten blij van worden. Denk aan een uitgebreide blog waarin je je kennis deelt. Pagina’s waarop je veel gegooglede vragen beantwoordt. Of een video als dat in jouw branche nog niet gebruikelijk is.

Met doelgroeponderzoek, zoekwoorden onderzoek en praktische sparringsessies filteren we de relevante en waardevolle content uit jouw organisatie. Waar wij vervolgens spannende, of juist oerdegelijke content van maken. Net wat bij jou en je klanten past.

Linkbuilding.

Linkbuilding is de beste vriend van content optimalisatie, en heeft alles te maken met autoriteit opbouwen. Je zorgt ervoor dat andere websites naar jouw pagina’s gaan linken. Hoe meer links naar jouw waardevolle content, hoe relevanter jouw website door Google wordt beoordeeld. En hoe hoger je in de zoekresultaten komt te staan. En dan hebben we het nog niet eens over de extra directe bezoekers die de links je kunnen opleveren.

We kennen de million dollar question die nu door je hoofd raast: “Welke sites zijn relevant om naar mij te linken, en hoe krijg je die sites in vredesnaam zover dat ze dat ook gaan doen?”

Wij zeggen: “Rustâââg!” Want ook dit regelen we als SEO bureau gewoon voor je. Van A tot Z. We zorgen er bovendien voor dat de sites die naar jou linken relevant zijn. Want Google ziet het verschil tussen links van kwaliteit en links die van obscure bronnen komen.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO optimalisatie.

Je kunt veel mooie content neerzetten en linkbuilding inzetten, maar zonder goede basis krijg je nooit topresultaat. Niet elk SEO bureau kijkt hiernaar. Wij wel. We kijken ook onder de motorkap van je website. Hoe is de technische SEO ingeregeld? Zijn afbeeldingen goed gecomprimeerd? Staat er geen onnodige code in je site? Om maar een paar checkpunten te noemen.

Je website wordt er sneller door. Vinden je klanten een stuk fijner. En hierdoor gaat ook je positie in Google weer omhoog.

SEO uitbesteden aan Molders Media.

Smoelt je website lekker? Heb je relevante content? Is je linkbuilding op orde? En is het onder de motorkap van je site technisch ook top geregeld? Gefeliciteerd! Je bent ready to go om je concurrenten voorbij te scheuren in Google.

Wel goed om te weten: we praten dan wel rap, maar zijn niet van die snelle jongens die je blind die eerste plek beloven. We hebben namelijk geen invloed op wat je concurrenten doen. Die óók in de race zijn voor die toppositie in Google.

Wat we je wel beloven bij SEO uitbesteden: een traject op maat, waarin we naast je staan en voor jou je pijnpunten oplossen. We halen samen met jou alles uit je website wat er SEO gezien in zit. Door het zoekwoorden onderzoek, de concurrentieanalyse en onze SEO check kunnen we vooraf een eerlijke indicatie geven van wat het verwachte eindresultaat zal zijn. Het goede nieuws: we zien bijna altijd ruimte voor groei.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden bij Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.