SEO bureau |
SEO uitbesteden

Molders Media

Voor de meeste bedrijven geldt: no Google, no business. Goed gevonden worden in Google is dus essentieel om de rekeningen te kunnen betalen en om te kunnen investeren in groei.

SEO is één van de belangrijkste onderdelen van online marketing. Een hele klus als je niet weet hoe je het aan moet pakken. Maar besteed je geen aandacht aan zoekmachine optimalisatie, dan laat je klanten en omzet liggen. Je móét dus wel aan de bak met je SEO. Want je concurrenten doen het ook.

Maar zelf je SEO doen, levert je koppijn op. Je hebt namelijk meer te doen op een dag. Hebt geen idee wat relevante content voor jouw klanten is. Weet niet hoe je aan die noodzakelijke backlinks moet komen. En zorgen dat het technische fundament van je site staat als een huis, is al helemaal niet aan jou besteed.

De oplossing? Je zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan SEO bureau Molders Media. Wij nemen je alles uit handen. Geen kopzorgen meer, maar wel de voordelen van goede vindbaarheid in Google.

De voordelen van SEO uitbesteden.

  • Jouw website zoveel mogelijk op topposities in Google
  • Geen advertentiebudget nodig
  • De laatste SEO inzichten toegepast
  • Meer bezoekers op je website
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat doen wij als SEO bureau?

Molders Media

Content optimalisatie.

Een mooie website zonder waardevolle content is als een Ferrari zonder motor: het smoelt lekker, maar je hebt er weinig aan.

Goede content is de motor van je strategie. SEO teksten, omschrijvingen, afbeeldingen en video’s die interessant, vermakelijk, behulpzaam of nieuwswaardig zijn. En waar je klanten blij van worden. Denk aan een uitgebreide blog waarin je je kennis deelt. Pagina’s waarop je veel gegooglede vragen beantwoordt. Of een video als dat in jouw branche nog niet gebruikelijk is.

Met doelgroeponderzoek, zoekwoorden onderzoek en praktische sparringsessies filteren we de relevante en waardevolle content uit jouw organisatie. Waar wij vervolgens spannende, of juist oerdegelijke content van maken. Net wat bij jou en je klanten past.

Linkbuilding.

Linkbuilding is de beste vriend van content optimalisatie, en heeft alles te maken met autoriteit opbouwen. Je zorgt ervoor dat andere websites naar jouw pagina’s gaan linken. Hoe meer links naar jouw waardevolle content, hoe relevanter jouw website door Google wordt beoordeeld. En hoe hoger je in de zoekresultaten komt te staan. En dan hebben we het nog niet eens over de extra directe bezoekers die de links je kunnen opleveren.

We kennen de million dollar question die nu door je hoofd raast: “Welke sites zijn relevant om naar mij te linken, en hoe krijg je die sites in vredesnaam zover dat ze dat ook gaan doen?”

Wij zeggen: “Rustâââg!” Want ook dit regelen we als SEO bureau gewoon voor je. Van A tot Z. We zorgen er bovendien voor dat de sites die naar jou linken relevant zijn. Want Google ziet het verschil tussen links van kwaliteit en links die van obscure bronnen komen.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO optimalisatie.

Je kunt veel mooie content neerzetten en linkbuilding inzetten, maar zonder goede basis krijg je nooit topresultaat. Niet elk SEO bureau kijkt hiernaar. Wij wel. We kijken ook onder de motorkap van je website. Hoe is de technische SEO ingeregeld? Zijn afbeeldingen goed gecomprimeerd? Staat er geen onnodige code in je site? Om maar een paar checkpunten te noemen.

Je website wordt er sneller door. Vinden je klanten een stuk fijner. En hierdoor gaat ook je positie in Google weer omhoog.

SEO uitbesteden aan Molders Media.

Smoelt je website lekker? Heb je relevante content? Is je linkbuilding op orde? En is het onder de motorkap van je site technisch ook top geregeld? Gefeliciteerd! Je bent ready to go om je concurrenten voorbij te scheuren in Google.

Wel goed om te weten: we praten dan wel rap, maar zijn niet van die snelle jongens die je blind die eerste plek beloven. We hebben namelijk geen invloed op wat je concurrenten doen. Die óók in de race zijn voor die toppositie in Google.

Wat we je wel beloven bij SEO uitbesteden: een traject op maat, waarin we naast je staan en voor jou je pijnpunten oplossen. We halen samen met jou alles uit je website wat er SEO gezien in zit. Door het zoekwoorden onderzoek, de concurrentieanalyse en onze SEO check kunnen we vooraf een eerlijke indicatie geven van wat het verwachte eindresultaat zal zijn. Het goede nieuws: we zien bijna altijd ruimte voor groei.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.