SEO België

SEO België biedt uitkomst op het moment dat jouw huidige onderneming zich bevindt in België óf wanneer je wilt uitbreiden naar België. Net als in Nederland is SEO in België van groot belang om vindbaar te zijn binnen Google en op deze manier relevante website bezoekers te genereren.

Toch kan SEO België lastiger zijn dan het op het eerste ogenblik lijkt. Je hebt namelijk te maken met een land dat drietalig is. In België spreken ze namelijk zowel Nederlands, Duits en Frans. Daarnaast zijn de linkbuilding mogelijkheden in het land een stuk complexer.

De Belgische online markt is wellicht nog niet op het niveau van de online Nederlandse markt, maar toch biedt deze markt enorm veel kansen. Echter is wel belangrijk dat je de Belgische zoekers op de juiste manier benaderd. Heb jij nu geen idee wat een goede benadering is voor de Belgische markt? Geen zorgen. Bij Molders Media weten we dit wel. Wij helpen je dan ook graag verder.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Voor een goede online vindbaarheid in België is het van belang dat je content marketing gaat uitvoeren. Content marketing bestaat uit het schrijven en maken van sterke SEO-teksten, afbeeldingen, infographics en video’s.

Content marketing voer je uit op basis van één doel, namelijk het aanbieden van waardevolle informatie aan de lezer. Het is hierbij niet de bedoeling dat je je product of dienst de hemel in prijst, maar je probeert juist met jouw content een ‘probleem’ van de lezer op te lossen. Tegelijkertijd leg je in de content het verband tussen het oplossen van het probleem en jouw product of dienst.

Op het moment dat lezers inzien dat jouw product of dienst kan helpen om hun probleem op te lossen zijn ze eerder geneigd om over te gaan tot aankoop. Als SEO België bureau weten wij precies hoe wij de informatiebehoefte van je doelgroep moeten achterhalen en hoe we hierop kunnen inspelen door middel van content marketing.

Linkbuilding.

Linkbuilding is essentieel voor een goede positie binnen Google. Linkbuilding is het pro-actief verzamelen van links van externe websites naar jouw website. Deze links noemen we backlinks. Google ziet een relevante backlink als een soort stem op jouw website en hierdoor bouw je autoriteit op. Hoe hoger de autoriteit van je website, hoe hoger je zal ‘ranken’ binnen Google. Autoriteit is namelijk één van de belangrijkste ranking factoren.

Bij linkbuilding dien je uit te gaan van relevantie. Wanneer je namelijk veel backlinks hebt die afkomstig zijn van websites binnen jouw vakgebied zal Google je op termijn gaan zien als een autoriteit binnen je branche. Het gevolg? Je behaalt een hogere positie binnen Google.

Heb jij nu geen idee wat relevante backlinks zijn voor jouw website of webshop? Geen zorgen. Als SEO België bureau weten wij dit wel en door ons uitgebreide netwerk kunnen we een relevant backlinkprofiel voor jouw online business opbouwen.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO draait erom dat je ervoor zorgt dat de techniek achter je website optimaal is ingericht, zodat Google in staat is om je website te indexeren en te begrijpen. Is je technische SEO België niet op orde? Dan zal het lastig worden om een goede positie binnen Google te bereiken, ondanks dat de website beschikt over de nodige backlinks en waardevolle content. Belangrijke factoren van technische SEO zijn onder andere: laadsnelheid, gebruiksvriendelijkheid, maar ook de codes achter je website dienen op orde te zijn. In totaal zijn er tientallen verschillende factoren die van invloed zijn op de techniek achter je website of webshop.

Voor technische SEO optimalisatie is de nodige kennis vereist. Beschik jij niet over deze kennis? Geen probleem. Bij ons SEO België bureau nemen we het werk graag voor je uit handen. We optimaliseren de techniek achter je website, waardoor jouw online business beter vindbaar zal worden binnen de Belgische online markt.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Wanneer je ervoor kiest om jouw SEO België aan Molders Media uit te besteden ben je verzekerd van een aantal voordelen. Zo hebben wij de ervaring en een uitgebreid netwerk, waardoor we ook in de Belgische markt in staat zijn om topresultaten te behalen. Voordat we echter voor jouw onderneming aan de slag gaan starten we altijd met vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek gaan we je website of webshop grondig analyseren. We analyseren de content op je website, kijken naar het backlinkprofiel en vanzelfsprekend nemen we ook het technische gedeelte van je website onder de loep. Vanuit de resultaten van het vooronderzoek zullen we een plan van aanpak opstellen en geven we je tegelijkertijd een eerlijke inschatting van het te verwachten resultaat.

Op het moment dat de verwachtingen voor beide partijen helder zijn gaan we voor je aan de slag. We schrijven sterke SEO-teksten op basis van relevante zoekwoorden, gebruiken ons netwerk om relevante backlinks te vergaren en onze technische SEO-specialisten zorgen ervoor dat de techniek van je website staat als een huis. Dit is SEO België bij Molders Media.

Bovenstaande werkzaamheden zorgen ervoor dat je een betere vindbaarheid zal realiseren binnen de Belgische online markt. Echter vinden wij het belangrijk om te vermelden dat ons bedrijf nou niet echt een Belgische mentaliteit heeft. We zijn namelijk zeer direct in ons communicatie en dit kan voor onze Belgische klanten in het begin even wennen zijn. Zien we bijvoorbeeld dat er gewoonweg te weinig vraag naar je product is binnen de markt? Dan vertellen we je dit eerlijk en zullen we je ook vertellen dat het voor ons lastig wordt om goede resultaten te behalen. De vraag is er namelijk niet. Zien we echter dat jouw online business enorme potentie heeft? Dan zetten we alles op alles om het maximale eruit te halen. In ieder geval is eerlijkheid hetgeen wat je altijd mag verwachten van ons SEO België bureau.

Kan jij ook niet wachten om beter vindbaar te worden in België? Dan is jouw SEO België uitbesteden aan Molders Media de enige juiste zet. Door onze kennis en jarenlange ervaring weten we precies wat er vereist is om meer organische bezoekers naar jouw website te leiden. Neem vandaag nog contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.  Molders Media, jouw partner op het gebied van SEO België.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!