SEO bureau Arnhem

Ben jij op zoek naar een geschikte partner voor jouw SEO Arnhem? Dan heb je met Molders Media dé partner gevonden waar je naar op zoek bent. Wij houden ons namelijk al jarenlang bezig met SEO en weten precies wat we moeten doen om jouw website of webshop te richting die topposities binnen Google te sturen,

Voor de meeste ondernemingen geldt: no Google, no business. Het is dus van essentieel belang om goed gevonden te worden in Google om op de manier omzet binnen te halen. Dit bereik je door aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie. Besteed je echter geen aandacht aan zoekmachine optimalisatie? Dan laat je klanten én omzet liggen. Deze klanten en omzet gaan rechtstreeks naar je concurrenten. Erg zonde.

Helaas is zelf aan de slag gaan met SEO niet voor iedere ondernemer weggelegd. Je hebt namelijk meer te doen op een dag. Dé oplossing? Jouw SEO Arnhem uitbesteden aan Molders Media. Wij nemen alles voor je uit handen, zodat jij je kan focussen op het runnen van je onderneming.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

De essentie van content marketing is: het bieden van waardevolle informatie aan de lezer zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. Content marketing is de laatste jaren steeds belangrijker geworden en tegenwoordig is het zelfs één van de belangrijkste ranking factoren binnen Google. Content marketing is dus een essentieel onderdeel van SEO Arnhem.

Goede content marketing bestaat uit sterke (SEO)teksten, afbeeldingen, infographics en video’s. In principe kan iedere content gebruikt worden voor content marketing zodra deze content waardevol is voor de lezer. Om te bepalen of content waardevol is voor de lezer dien je de informatiebehoefte van je doelgroep te achterhalen. Vervolgens leg je het verband tussen jouw product of dienst met de vragen van je doelgroep. Op het moment dat je doelgroep dit verband in ziet zijn ze eerder geneigd om over te gaan tot aankoop.

Als SEO Arnhem bureau weten wij hoe we informatiebehoefte van jouw doelgroep kunnen achterhalen en hoe we hier op in kunnen spelen door het schrijven van relevante content.

Linkbuilding.

Linkbuilding is het actief verzamelen van links van externe websites naar jouw website. Door linkbuilding uit te voeren verhoog je de autoriteit van jouw website of webshop. Hoe hoger de autoriteit van je site, hoe waardevoller je site in de ogen van Google wordt beoordeeld. Het gevolg hiervan is dat je een hogere positie zal bereiken in de organische zoekresultaten. Op het moment dat andere websites namelijk naar jouw website linken ziet Google dit als het ware als een stem op jouw website. Jouw website is namelijk zo interessant dat andere websites doorlinken naar jouw website om hun eigen content te verrijken.

Heb je nu geen idee hoe je aan deze relevante backlinks moet komen? Dan is de hulp inschakelen van SEO Arnhem bureau Molders Media dé oplossing. Wij regelen dit voor je. Van A tot Z.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Heb jij goede SEO-geoptimaliseerde content op je website en heb je daarnaast de nodige backlinks weten te vergaren? Dan kunnen we je SEO Arnhem bureau vertellen dat je op de goede weg bent, maar je bent er echter nog niet helemaal. Voor een goede positie binnen de organische zoekresultaten van Google is het namelijk van belang dat het technische onderdeel van je website ook op orde is. Dit is waar technische SEO om de hoek komt kijken.

Technische SEO draait om het wegnemen van technische belemmeringen in je website of webshop. Belangrijke factoren van technische SEO zijn onder andere: de laadsnelheid, de gebruiksvriendelijkheid en het oplossen van indexatie problemen. Een website die geoptimaliseerd is op het gebied van technische zal een hogere ranking in de zoekresultaten krijgen dan websites die niet geoptimaliseerd zijn.

Technische SEO bestaat uit de optimalisatie van tientallen belangrijke factoren. Weet jij nu niet precies welke factoren dit zijn? Geen zorgen. Wij als SEO Arnhem bureau weten dit wel én we weten precies hoe we al deze punten moeten optimaliseren.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie – ook wel Search Engine Optimization genoemd – is het optimaliseren van jouw website voor de zoekmachine van Google. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om uiteindelijk een hogere ranking te bereiken in de organische zoekresultaten van de zoekmachine. En juist deze hogere positie is van enorm belang wanneer jij jouw onderneming op een duurzame manier wilt laten groeien. Dagelijks maken namelijk miljoenen Nederlanders gebruik van Google om informatie op te zoeken.

Het liefst wil je natuurlijk dat de website van jouw online business zo hoog mogelijk verschijnt in de zoekresultaten, omdat dit de kans dat mensen doorklikken naar jouw website aanzienlijk verhoogd. Meer website bezoekers zal je uiteindelijk meer conversies opleveren, waardoor je een hogere omzet zal behalen.

Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen bestaat zoekmachine optimalisatie bij SEO Arnhem bureau Molders Media uit drie verschillende onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

De hulp inschakelen van SEO Arnhem bureau Molders Media is een slimme zet wanneer jij meer wilt halen uit jouw online business. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat we moeten doen om jouw online business richting de topposities van Google te sturen. Mocht je voor ons online marketing bureau kiezen om jouw SEO-optimalisatie uit te voeren dan kunnen we je twee dingen beloven, namelijk: eerlijkheid en resultaat.

Inderdaad, wij als SEO Arnhem online marketing bureau kunnen je verzekeren van resultaat. Tenminste op het moment dat we genoeg potentie zien in jouw business. Op het moment dat we zien dat jij de basis van je onderneming nog niet op orde hebt wordt het ook voor ons lastig om resultaten te behalen. In dat geval vertellen we je dan ook eerlijk dat je eerst dient te zorgen voor een goede basis waarna je vervolgens aan de slag kunt gaan met online marketing.

Dit lijkt misschien hard, maar uit de praktijk is gebleken dat zowel wij als jij hier meer aan hebben. We kunnen je wel van alles beloven, maar op het moment dat wij deze beloftes niet waar kunnen maken hebben we zowel jou als onszelf ermee.

Bij SEO Arnhem bureau Molders Media zijn we dan ook zeer directe in onze communicatie. We komen oorspronkelijk uit Rotterdam en hebben onze Rotterdamse mentaliteit dan ook zeker niet verloren. We zeggen waar het op staat. Punt uit. Soms komen we hard over, maar eerlijkheid duurt het langst en dit is zeker in ons vakgebied het geval.

Zien we echter wel voldoende potentieel in jouw online business? Dan gaan we liever nog vandaag in plaats van morgen voor je aan de slag. In ieder geval beginnen we altijd met een vooronderzoek waarin we huidige situatie van je website of webshop op het gebied van SEO onder de loep nemen.  We kijken naar de content op je website, je backlink profiel en natuurlijk analyseren we ook het technische gedeelte van je website. Vervolgens bepalen we samen met jou wat interessante zoekwoorden zijn waar je op gevonden wilt worden. Al deze informatie verwerken wij in een plan van aanpak zodat jij precies weet waar wij ons als SEO Arnhem bureau de komende tijd mee bezig gaan houden.

Zijn de verwachtingen voor beide partijen helder? Dan starten we de uitvoering van ons SEO-traject. Door middel van een uitgebreid zoekwoordonderzoek bepalen we de informatiebehoefte van je doelgroep. Hier baseren we uiteindelijk onze SEO-geoptimaliseerde content op. Daarnaast maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk om backlinks te verzamelen, waardoor de autoriteit van je website stijgt. Tenslotte zorgen we ervoor dat het technische gedeelte van je website staat als een huis. We analyseren o.a. je menu-structuur, de codes van je website en natuurlijk bekijken we of er geen technische fouten in je website aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld 404-pagina’s. Al deze werkzaamheden gaan er uiteindelijk voor zorgen dat jij binnen de zoekmachine van Google gevonden wordt op zoekwoorden die voor jou interessant zijn. Dit levert je meer website bezoekers op met het gevolg dat jij meer conversies zal behalen.

Wil jij nu ook profiteren van een betere organische vindbaarheid of heb jij het gevoel dat wij iets anders voor je kunnen betekenen? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. We denken met je mee en horen graag de doelstellingen van jouw online business aan. Samen bekijken we hoe we deze doelstellingen gaan behalen.

Molders Media, jouw SEO Arnhem partner.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!