SEO bureau Apeldoorn

Heb jij een onderneming in Apeldoorn en kan jij ook niet wachten tot jouw SEO Apeldoorn eindelijk eens goed geregeld is? Dan hebben we goed nieuws voor je. Molders Media is namelijk gespecialiseerd in SEO en wij kunnen jouw onderneming helpen aan een betere vindbaarheid binnen Google.

Een goede vindbaarheid van jouw website of webshop is van groot belang. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van Google om informatie op te zoeken. Hoe geweldig zou het zijn dat een aantal van deze miljoenen mensen via Google op jouw website terechtkomt? Inderdaad, dit zou geweldig zijn. Maar helaas gaat dit niet vanzelf.

Om beter vindbaar te worden in Google dien je je namelijk bezig te houden met zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie houdt in, het woord zegt het al, dat jij jouw website of webshop zo optimaal mogelijk inricht voor de zoekmachine van Google. Het gevolg? Je website wordt waardevol in ogen van Google en juist dit zal je betere posities in de zoekresultaten van Google opleveren. We vertellen je graag meer over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van SEO Apeldoorn.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

De tijd dat websites en webshops hoge posities binnen de organische zoekresultaten konden behalen met matige content is voorbij. Inmiddels is content één van de belangrijkste ranking factoren geworden van Google. Goede content bestaat uit sterke (SEO)teksten, afbeeldingen, infographics en video’s. Het doel van content marketing is namelijk om waardevolle informatie te bieden aan de lezer. Hoewel teksten nog steeds leidend zijn binnen content marketing kunnen juist deze teksten worden aangevuld met visuele informatie om het één en ander duidelijker te maken.

De sleutel tot content marketing is het aanbieden van waardevolle informatie aan de lezer. Waardevolle informatie lost ‘problemen’ op. Het heeft dan ook weinig nut om jouw producten of diensten aan te prijzen indien deze de vragen of problemen van de lezer niet oplossen. Vandaar dat het van belang is om in je content het verband tussen jouw product of dienst en het ‘probleem’ van de lezer aan te geven. Op het moment dat de lezer het nut inziet van jouw product of dienst zijn ze eerder geneigd om over te gaan tot de aanschaf van jouw product of dienst.

Vind jij het nu moeilijk om te bepalen wat waardevolle content is voor jouw website bezoekers? Geen zorgen. Als SEO Apeldoorn bureau weten wij wél waar deze content uit bestaat.

Linkbuilding.

Hoewel linkbuilding en content marketing twee verschillende onderdelen zijn binnen online marketing kunnen deze twee onderdelen eigenlijk niet zonder elkaar. Linkbuilding is namelijk het actief verzamelen van links van externe websites naar jouw eigen website. Deze links noemen we backlinks. Op het moment dat jouw website veel backlinks heeft zal jouw website in de ogen van Google waardevoller worden. Hierbij komt content marketing weer om de hoek kijken, want hoe waardevoller de content op jouw website hoe groter de kans dat andere websites naar jouw website linken.

Heb jij nu geen idee hoe je aan waardevolle backlinks moet komen? Dan is jouw SEO Apeldoorn uitbesteden aan Molders Media een slimme zet. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan partners, waardoor wij in staat zijn om relevante backlinks naar jouw website te verzamelen.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Ook al staat je website vol waardevolle content en heb je relevante backlinks weten te vergaren dan ben je er nog niet helemaal. Voor een goede organische vindbaarheid is het namelijk van belang dat het technische onderdeel van je website op orde is.

Technische SEO richt zich op het verbeteren van verschillende technische aspecten binnen je website of webshop. Het doel van technische SEO is om technische belemmeringen weg te nemen, zodat Google in staat is om jouw website te indexeren, oftewel te begrijpen. Voorbeelden van technische aspecten zijn onder andere: een sitemap, een betere gebruiksvriendelijkheid, een betere laadsnelheid én nog vele andere factoren. In totaal zijn er tientallen verschillende factoren die invloed hebben op technische SEO. Als SEO Apeldoorn bureau weten wij precies welke factoren dit zijn én hoe we deze factoren kunnen optimaliseren.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization, oftewel SEO genoemd. Als SEO Apeldoorn specialist weten wij dan ook precies wat zoekmachine optimalisatie inhoudt.

In ieder geval kunnen we je vertellen dat het tegenwoordig van groot belang is om je als online business bezig te houden met zoekmachine optimalisatie. Er zijn immers miljoenen mensen die dagelijks via Google op zoek gaan naar informatie. Indien mensen dan ook op zoek gaan naar informatie die betrekking heeft op jouw online business wil je natuurlijk wel dat jouw website naar voren komt in de zoekresultaten van Google. Wanneer dit niet het geval is loop je de kans dat je potentiële klanten aankloppen bij je concurrentie. Hartstikke zonde, want je weet immers dat je deze klanten binnen had kunnen halen indien niet je concurrent, maar juist jij op een goede positie binnen Google stond.

Heb jij geen verstand van zoekmachine optimalisatie, maar wil je wel goed gevonden worden binnen Google? Dan is SEO uitbesteden aan SEO Apeldoorn bureau Molders Media dé oplossing. Wij gaan voor je aan de slag met de volgende onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Op het moment dat je ervoor kiest om zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan Molders Media ben je verzekerd van twee dingen, namelijk: resultaat en eerlijkheid. Inderdaad wij als SEO Apeldoorn bureau kunnen je resultaat beloven. Dit kunnen we doen, omdat we vertrouwen in onze eigen skills. We hebben in het verleden meermaals bewezen dat wij zelfs in de meest concurrerende branches resultaat hebben weten te boeken en wij hebben er dan alle vertrouwen in dat we voor jouw onderneming hetzelfde kunnen doen.

Voordat wij als SEO Apeldoorn bureau echter voor je aan de slag gaan starten we altijd met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek nemen we de huidige situatie van jouw website of webshop op het gebied van SEO onder de loep. We kijken naar je content, naar je backlink profiel, maar natuurlijk gaan we ook kijk naar het technische aspect van je website. Uiteindelijk zullen uit ons vooronderzoek hoogstwaarschijnlijk enkele verbeterpunten naar voren komen anders had je natuurlijk ook geen contact met ons gezocht. Deze verbeterpunten vertalen we naar een duidelijk plan van aanpak, zodat jij precies weet wat je van ons kan én mag verwachten. Vanzelfsprekend maken we ook een inschatting van het te verwachten resultaat.

Op het moment dat de verwachtingen voor beide partijen helder zijn gaan we als SEO Apeldoorn bureau dan ook daadwerkelijk aan de slag met de optimalisatie van jouw website. We schrijven relevante content voor je doelgroep en natuurlijk is deze content geoptimaliseerd op de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. Vervolgens maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk om backlinks te vergaren. Dit uitgebreide netwerk stelt ons in staat om in vrijwel iedere branche aan relevante backlinks te komen. Tenslotte bekijken we welke technische factoren van je website we kunnen verbeteren. Het voordeel van ons online marketing bureau is dat wij al deze kennis in eigen huis hebben. Hierdoor zijn we in staat om snel te schakelen. Heb je bijvoorbeeld een spoedklusje? Dan zijn we altijd bereikbaar.

Zoals je hebt kunnen lezen is resultaat niet het enige wat we je beloven. Als SEO Apeldoorn bureau beloven we je namelijk ook eerlijkheid. Onze roots liggen namelijk in Rotterdam en wij hebben onze Rotterdamse mentaliteit dan ook niet verloren. Onze klanten merken dit in de vorm van zeer directe communicatie. Hoewel dit voor onze klanten uit het oosten van het land in het begin misschien even wennen is krijgen we na een tijdje altijd te horen dat ze deze manier van communiceren waarderen. We nemen geen blad voor de mond en zeggen dan ook waar het op staat.

Zien we bijvoorbeeld dat jouw online business de basis bij lange na nog niet op orde heeft, maar wil je wel aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Dan vertellen we je eerlijk dat het voor ons lastig wordt om resultaat te boeken en dat je er eerst beter voor kunt zorgen dat je de basis op orde hebt. Zonder een goede basis wordt het namelijk ook voor ons als SEO Apeldoorn bureau lastig om resultaat te boeken. Zien we echter dat jij de basis van je onderneming goed op orde hebt en hebben wij vertrouwen in de toekomst? Dan zetten we ons 100% in om jouw online business richting de topposities van Google te sturen. Dat is SEO Apeldoorn bij Molders Media.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van ons SEO Apeldoorn bureau? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. We voorzien je graag van meer informatie en kunnen je meer vertellen over onze werkwijze en/of onze succesverhalen. Het liefst gaan we vandaag nog aan de slag met de zoekmachine optimalisatie voor jouw online business.

Molders Media, jouw partner op het gebied van SEO Apeldoorn.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!