SEO bureau Amsterdam

Is het tijd om jouw SEO Amsterdam naar een hoger niveau te tillen? Dan zit je zeker goed bij Molders Media. Tegenwoordig ontkom je als online business eigenlijk niet meer aan SEO. Je dient namelijk website bezoekers te realiseren en dit enkel en alleen behalen door Google Ads of social media gaat je op een gegeven moment erg veel geld kosten.

Hier zit je als ondernemer natuurlijk niet op te wachten en juist daarom is het van belang dat je genoeg aandacht besteedt aan zoekmachine optimalisatie. Besteed je echter geen aandacht aan zoekmachine optimalisatie? Dan gaan je concurrenten ervandoor met je website bezoekers en omzet. Als online business ontkom je dus eigenlijk niet meer aan zoekmachine optimalisatie.

Als ondernemer heb je dus de keuze om zelf aan de slag te gaan met jouw SEO Amsterdam of om dit uit te besteden aan een professionele partij. Molders Media is zo’n partij. We vertellen je graag meer over onze werkwijze óf over onze succesverhalen.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Voor het behalen van goede posities binnen de organische zoekresultaten van Google is het van belang dat je sterke (SEO-geoptimaliseerde) content op je website hebt. Content bestaat echter niet enkel en alleen uit teksten, maar ook afbeeldingen, infographics en video’s zijn waardevol in een content marketing strategie.

De essentie van content marketing is het aanbieden van waardevolle informatie aan de lezer. Hierbij is het niet de bedoeling dat je je eigen producten of diensten de hemel in gaat prijzen, maar het is juist de bedoeling dat je de lezer overtuigd van de waarde van jouw product. Dit doe je door de informatiebehoefte van je doelgroep te achterhalen via bijvoorbeeld de zoekwoordplanner van Google Ads. Zodra je weet waar je doelgroep naar op zoek is kan je vervolgens hier je content op baseren.

Heb jij moeite met het schrijven van ijzersterke content? Geen zorgen. Als SEO Amsterdam bureau weten wij precies waar goede content uit bestaat.

Linkbuilding.

Het internet bestaat uit miljoenen verschillende websites en Google is in staat om al deze websites op waarde te schatten door haar geavanceerde algoritme. Dit algoritme bepaalt hoe waardevol een website is. Dit doet Google onder andere door te kijken naar het aantal (relevante) backlinks. Een backlink is een link naar jouw website of webshop die afkomstig is van een externe website. Hoe waardevoller de link, hoe waardevoller jouw website wordt in de ogen van Google. Heb je veel waardevolle links die naar jouw website doorverwijzen? Dan krijg je een voorsprong in de zoekresultaten t.o.v. je concurrenten.

Linkbuilding is het actief verzamelen van backlinks met als doel om de vindbaarheid van je online business binnen de zoekmachine te verhogen. Voor een goede linkbuilding strategie is het echter noodzakelijk dat je beschikt over een uitgebreid netwerk waarop je verschillende links kunt plaatsen.

Heb jij geen uitgebreid linkbuilding netwerk en heb je geen idee hoe je die relevante backlinks moet verzamelen? Dan is jouw linkbuilding uitbesteden aan SEO Amsterdam bureau Molders Media de enige juiste zet.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Technische SEO richt zich op het verbeteren van de techniek achter een website om zo een hogere positie te behalen binnen de zoekresultaten van Google. Google hecht namelijk niet alleen waarde aan content en backlinks, maar ook de techniek van je website is een belangrijke ranking factor. Wanneer jouw website bijvoorbeeld een trage laadsnelheid heeft óf gewoonweg niet naar behoren werkt zal het enorm lastig om een goede positie te behalen binnen Google. In totaal zijn er tientallen technische SEO-factoren die invloed uitoefenen op de organische vindbaarheid van een website.

De specialisten van Molders Media hebben ervaring met verschillende CMS-systemen zoals Lightspeed en WordPress en wij weten precies hoe wij de techniek achter jouw website moeten optimaliseren. Het gevolg? Een website die beter werkt én een hogere positie binnen Google. Dat is technische SEO bij SEO Amsterdam bureau Molders Media.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie – de Nederlandse vertaling van Search Engine Optimization (SEO) – focust zich op het optimaliseren van websites om uiteindelijk beter vindbaar te worden binnen Google. Tegenwoordig is het als online business enorm belangrijk om goed vindbaar te zijn binnen deze zoekmachine. Miljoenen mensen maken namelijk dagelijks gebruik van Google en natuurlijk wil jij als ondernemer vindbaar zijn om enkelen van deze miljoenen mensen over te halen voor de aanschaf van jouw product of dienst.

Zoekmachine optimalisatie bij SEO Amsterdam bureau Molders Media bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Wij hopen nu dat jij als ondernemer nu de toegevoegde waarde inziet van SEO Amsterdam. Door een doordachte SEO-strategie is het namelijk mogelijk om een constante stroom van (gratis) bezoekers te realiseren. Hoewel SEO natuurlijk niet volledig gratis is, je betaalt immers voor onze diensten, kan zoekmachine optimalisatie er wel voor zorgen dat je op een gegeven moment gratis bezoekers op je website staat. Zodra wij namelijk een goede positie binnen Google hebben bereikt op zoekwoorden die voor jouw online business interessant zijn zal deze positie niet snel verloren gaan. We blijven jouw posities immers constant in de gaten te houden en optimaliseren waar nodig. Staat de pagina vol met SEO-geoptimaliseerde content? Dan is het natuurlijk nutteloos om nieuwe teksten te schrijven. In dat geval blijven we dan ook linkbuilding werkzaamheden uitvoeren om de waarde van jouw website omhoog te krikken en een goede positie binnen Google te waarborgen.

Betekent dit dan echter dat wij zomaar voor je aan de slag gaan? Nee. Voordat wij als SEO Amsterdam bureau voor jouw business aan de slag gaan starten we altijd met een vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek analyseren we jouw website op alle belangrijke SEO-onderdelen. Daarnaast bekijken we de concurrentie binnen de markt en gaan wij samen met jou relevante zoekwoorden bepalen waar je op gevonden wilt worden. Dit vooronderzoek vertalen we naar een plan van aanpak, zodat jij precies weet waar wij ons de komende tijd mee bezig gaan houden.

Zijn de verwachtingen voor beide partijen helder? Dan gaan wij als SEO Amsterdam bureau voor je aan de slag met het uitvoeren van onze SEO-strategie. Onze tekstschrijvers schrijven sterke SEO-teksten gebaseerd op de informatiebehoefte van je doelgroep. Onze linkbuilders zorgen ervoor dat er relevante backlinks worden verzameld en onze technische SEO-specialisten zorgen ervoor dat het technische fundament van je website staat als een huis.

De bovenstaande combinatie van onze werkzaamheden als SEO Amsterdam bureau zal zorgen voor een betere vindbaarheid van jouw online business. Het gevolg? Meer website bezoekers en dus meer mensen die jouw product of dienst gaan afnemen.

Heb jij ook behoefte aan meer website bezoekers? Of denk je dat wij wat kunnen verbeteren aan jouw website op het gebied van SEO Amsterdam? Neem dan contact op met Molders Media. Samen bespreken we je doelstellingen en de mogelijkheden.

Molders Media, jouw SEO Amsterdam bureau.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!