SEO bureau Amersfoort

Is het tijd om jouw resultaten op het gebied van SEO Amersfoort naar een hoger niveau te tillen? Dan is het een slimme zet om jouw zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan een professionele partij. Met Molders Media heb je die professionele partij gevonden.

Tegenwoordig is het voor iedere onderneming van belang dat er aandacht wordt besteed aan zoekmachine optimalisatie. Op het moment dat je namelijk een goede positie binnen de organische zoekresultaten van Google hebt bereikt zorgt dit ervoor dat je een constante stroom van (gratis) bezoeker genereert naar je website of webshop.

Uit de praktijk blijkt echter dat veel ondernemers moeite hebben met zoekmachine optimalisatie. Ze hebben het meestal te druk met het runnen van hun eigen onderneming en daarnaast beschikken ondernemers niet over de vereiste kennis.

De oplossing? Jouw SEO Amersfoort uitbesteden aan de specialisten van Molders Media. Wij hebben jarenlang ervaring met zoekmachine optimalisatie en weten dan ook precies hoe we jouw website of webshop beter vindbaar kunnen maken.

We delen graag onze werkwijze en succesverhalen met je.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Content marketing.

Om een goede online vindbaarheid binnen Google te realiseren is het belangrijk dat er genoeg content op je website staat. Google analyseert iedere website namelijk op het gebied van content en is tevens in staat om deze content op waarde te schatten. Tegenwoordig is de content op je site zelfs één van belangrijkste rankingfactoren voor Google en juist hier komt een goede content marketing strategie om de hoek kijken. Bij SEO Amersfoort bureau Molders Media weten we precies waar een goede content marketing strategie uit bestaat.

Goede content marketing bestaat uit teksten, video’s, infographics en afbeeldingen. De essentie van content marketing is het aanbieden van waardevolle informatie zonder direct jouw eigen product of dienst aan prijzen. Je dient uit te gaan van de informatiebehoefte van je doelgroep en vervolgens baseer je je content hierop. In je content is het belangrijk dat je het verband aangeeft tussen jouw product of dienst en de informatiebehoefte van de doelgroep. Je wilt je doelgroep namelijk laten inzien dat jouw product of dienst het ‘probleem’ van de doelgroep kan oplossen.

Linkbuilding.

Google analyseert het aantal inkomende links van een website of webshop om te bepalen hoe waardevol deze site is. Deze links worden ook wel backlinks genoemd en zijn enorm belangrijk voor de organische vindbaarheid van jouw online business. Hoe meer links naar jouw website, hoe waardevoller je website wordt beoordeeld. Andere websites linken namelijk door naar jouw website om hun eigen content te verrijken. Een link naar jouw website of webshop wordt door Google gezien als een soort ‘stem’ en een relevant en uitgebreid backlink profiel zal je een hogere positie in Google opleveren. Wel is het belangrijk dat je enkel en alleen relevante links verzameld. Doe je dit niet? Dan kan linkbuilding juist een negatief effect hebben op je organische vindbaarheid.

Gelukkig weten we bij ons SEO Amersfoort bureau precies hoe we een sterke linkbuilding strategie moeten uitvoeren.

Molders Media
Molders Media

Technische SEO.

Naast relevante content en een relevant en gevarieerd backlink profiel is het tevens belangrijk dat je website naar behoren werkt. Hier komt technische SEO dan ook om de hoek kijken. Technische SEO richt zich op het verbeteren van de techniek achter een website of webshop met als doel om een hogere positie te behalen binnen de organische zoekresultaten van Google. Zonder een goede (technische) basis zal het enorm lastig worden om een goede positie binnen Google te bereiken.

Belangrijke onderdelen van technische SEO zijn onder andere laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid, maar in totaal zijn er tientallen verschillende onderdelen die invloed uitoefenen op technische SEO. Als SEO Amersfoort bureau weten wij precies welke onderdelen dit zijn en hoe we deze onderdelen kunnen optimaliseren.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoekmachine optimalisatie, in het Engels ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd is het verbeteren van websites en webshops met als doel om een betere organische vindbaarheid te realiseren. Voor vrijwel iedere online business is het enorm belangrijk om goed vindbaar te zijn binnen Google, want dagelijks maken miljoenen mensen in ons land gebruik van deze zoekmachine op informatie op te zoeken. Op het moment dan enkele van deze mensen op zoek gaan naar informatie met betrekking tot jouw online business wil je natuurlijk wel gevonden worden. Dit bereik je door aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie.

Als SEO Amersfoort bureau besteden wij aandacht aan de volgende onderdelen:

  • Content marketing – het schrijven van content met waardevolle informatie, waarin de belangrijke zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op een strategische manier in zitten verwerkt.
  • Linkbuilding – het verzamelen van relevante links van externe websites naar jouw website.
  • Technische SEO – het wegnemen van technische belemmeringen waardoor Google jouw website beter kan indexeren.

Wil jij profiteren van een betere online vindbaarheid en alle andere voordelen die hieraan verbonden zijn? Dan is het duidelijk wat je moet doen, namelijk de hulp inschakelen van SEO Amersfoort bureau Molders Media. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie weten wij precies welke werkzaamheden we moeten uitvoeren om jouw website of webshop beter vindbaar te maken binnen Google.

Zodra je voor ons SEO Amersfoort bureau hebt gekozen starten we altijd met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek gaan we kijken naar de huidige stand van zaken van jouw online business op het gebied van SEO. We kijken naar de content op je website, naar je backlinks en natuurlijk komt ook technische gedeelte van je website aan bod. De resultaten uit het vooronderzoek verwerken we in een duidelijk plan van aanpak die we natuurlijk met je delen. Zo weet jij precies waar wij ons de komende tijd mee bezig gaan houden en wat je dus van ons mag verwachten.

Op het moment dat de verwachtingen voor beide partijen helder zijn starten wij als SEO Amersfoort bureau met de implementatie van onze SEO-strategie. We pakken de meest belangrijke verbeterpunten op die uit het vooronderzoek naar voren zijn gekomen. In ieder geval kunnen we je helpen met het schrijven van SEO-geoptimaliseerde content, het verzamelen van relevante backlinks en daarnaast kunnen we zorgen dat jouw website werkt naar behoren en geen fouten bevat. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat jouw website of webshop een toppositie zal halen binnen de organische zoekresultaten van Google. We zijn overtuigd van ons eigen kennis en kunnen en zijn dan ook in staat om je resultaat te garanderen.

Naast dat je van ons resultaat kan en mag verwachten is er nog één ding wat we je kunnen beloven, namelijk: eerlijkheid. Hoewel wij inmiddels ook als SEO Amersfoort bureau actief zijn liggen onze roots echter in Rotterdam. Ons bedrijf heeft een echte Rotterdamse mentaliteit en deze mentaliteit zijn we tot op de dag van vandaag niet verloren. Onze klanten merken dit doordat wij erg direct zijn in onze manier van communiceren. Dit is voor sommige klanten in het begin even wennen, maar uiteindelijk krijgen we altijd te horen dat onze klanten deze manier van communiceren waarderen. We draaien nergens omheen en zeggen gewoon waar het op staat. We scheppen altijd eerlijke verwachtingen en maken het niet mooier dan het daadwerkelijk is.

Heb jij nu ook behoefte aan een SEO Amersfoort bureau die je het eerlijke verhaal vertelt? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met de specialisten van Molders Media. We horen graag jouw doelstellingen aan en samen kunnen we bekijken wat we precies voor je kunnen betekenen.

Molders Media, jouw SEO Amersfoort bureau.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!