Molders Media
Vergroot bereik
Molders Media
Blijf in beeld
Molders Media
Verhoog conversie
Molders Media
Molders Media

Blijf in beeld en maak kijkers klant.

Bereik twijfelaars opnieuw met je advertentie.

Retargeting kan je conversie flink opkrikken. En nog gericht ook. Want met retargeting laten we jouw advertentie alléén zien aan mensen die jouw webshop eerder hebben bezocht. Twijfelen ze nog? Of stellen ze een aankoop om een andere reden nog uit? Met retargeting bereik je ze opnieuw met een relevante advertentie. Schiet raak met Molders Media.

Vertrekkende bezoekers laten niet hun gegevens achter, zodat je ze kunt bellen of mailen. Was het maar zo. Met retargeting kun je ze toch nog bereiken. Dat werkt via pixels of cookies die bezoekers identificeren. Met een retargeting campagne krijgen ze jouw webshop in beeld op de juiste momenten en plaatsen. En kom je dichterbij de deal.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo zetten we retargeting in voor jou.

Van pixels tot prestaties.

Retargeting verhoogt niet alleen je conversie, je naamsbekendheid en bezoekersaantallen doen het er ook goed op. Maar voordat we beginnen, regelen we alles wat nodig is om te scoren. We zorgen ervoor dat alles goed is ingericht om te meten en weten.

Alles klaar? Dan zetten we je advertenties slim in. We richten ons alléén op de mensen die al interesse hebben getoond in je merk via je webshop of socials. En we sluiten mensen uit die al iets hebben gekocht of al contact met je hebben opgenomen. Efficiënt retargeten heet dat. Of gewoon: online verkopen met gezond verstand.

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021