Reizen & accommodatie marketing

Molders Media

Het ene tripje is het andere niet

 • De zomervliegvakantie met huurauto die Arthur en Ellen altijd in januari al online boeken.
 • De familie Mulder met 28 man. Waarbij elk jaar een andere oom, tante, neef of nicht de sjaak is om online een groepsaccommodatie te boeken.
 • De survivalgroepsreis die Demi en Esmée graag willen doen in de Ardennen.
 • Die droomreis naar Azië van Meyra, waarover ze al jaren droomt. En die ze samen met haar backpack voor haar dertigste toch echt gemaakt wil hebben.
 • De gabbers Robbie, Thijs, Rafaël, Jeroen en Gregory. Die twijfelen tussen een lang zuipweekeind Dublin in een stadshotel, of een week in een all inclusive resort aan de Costa.

Lekker dan. Zoveel mensen, zoveel wensen. Welke aanpak werkt dan voor jouw reiswebsite? Hoe besteed je je kostbare euro’s? En in welke fase van de klantreis kun je het beste welke vorm van online marketing inzetten?

Molders Media to the rescue.

De voordelen van Molders Media.

 • We zijn gespecialiseerd in online marketing voor webshops en websites waar je online diensten en ervaringen koopt. Zoals vakanties en accommodaties
 • Alle online marketing diensten die je nodig kunt hebben, vind je bij ons
 • Kleine speler, klein budget? Dan knallen we net zo hard voor je als voor de #1 in jouw branche
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als bureau voor reizen en accommodatie marketing?

Molders Media

Een klantreis kan jaren duren.

Het gaat hier om totaal verschillende customer journeys. Soms met jaren van inspiratie, zoeken en wegdromen. Je zit als online reisbureau, touroperator, of als aanbieder van grote reizen dan in de zogenaamde inspiratiefase van je klanten.

Voor deze klanten richt je je met je online marketing dus vooral op naamsbekendheid en inspiratie. Fijne plaatjes en mooie praatjes dus.

Dit doe je door SEO inspiratie- en trendblogs, email marketing, en Facebook en Instagram marketing die focust op inspiratie.

Of niet.

Vakanties zijn meestal aankopen waar lang van tevoren over wordt nagedacht. Maar da’s niet altijd zo. Soms willen mensen spontaan een weekeind weg. Of hebben ze allang data vastgelegd, maar zien ze tegen die tijd wel waar ze heen gaan en is eigenlijk alles goed, zolang het maar aan bepaalde voorwaarden voldoet. Zonnig of juist sneeuw bijvoorbeeld. En zolang het maar binnen budget is.

Deze klanten zijn actief bezig met het aankoopproces. Ze vergelijken kort wat aanbieders, maken vrij snel een keuze, en het tripje of de accommodatie is geboekt! Hasta la vista!

Voor deze fase is het vaak nodig dat je als accommodatie, touroperator of pakket-aanbieder hebt ingezet op Google Ads, affiliate marketing, Facebook marketing, Instagram marketing en remarketing. Wij helpen je hier graag bij.

Molders Media

Zo helpt Molders Media je verder.

We stellen samen met jou de strategie op die bij jou past. Die is afhankelijk van jouw branche, jouw doelgroep, jouw bedrijf, jouw aanbod, jouw budget en jouw doelstellingen.

We nemen alle mogelijkheden door, benoemen kansen en risico’s, en doen grondig vooronderzoek om haalbaarheid te bepalen. Tijdens de campagnes die we draaien houden we je bij de les, en heb je zelf inzicht in je data. Je hoeft dus niet op onze rapportages en telefoontjes te wachten.

Bel ons niet…

 • Als je Russische roulette wilt spelen met je portemonnee
  Jij bent eigenaar van al je data, je hebt toegang tot je eigen Google Analytics en je bent ook welkom met een klein budget. Best uniek in onze branche, kunnen we je vertellen. Maar wij vinden dat logisch.
 • Als je gelokt wilt worden met gouden bergen
  Je krijgt van ons altijd een eerlijk verhaal: We kunnen vooraf door onze vooronderzoeken al goed inschatten wat je resultaat gaat zijn. Zien we geen kansen, dan gaan we niet aan de slag voor je. Ook tussentijds sturen we bij.
 • Als je graag een tweede of zelfs derde bureau inschakelt voor je online marketing
  Andere online marketingdiensten nodig? Opschalen? Wij groeien met je mee. Omdat we als specialist in online marketing voor webshops ALLE vormen van online marketing aanbieden. En werken voor kleine spelers en de grootste bedrijven in hun branche.
 • Als je ’s avonds in slaap wilt vallen met ons antwoordapparaat
  Want als je ons belt op welk goddeloos tijdstip dan ook, is de kans heel groot dat we gewoon opnemen. En je probleem zelfs meteen fixen. Zodat de verkoop in je webshop gewoon door kan gaan, en je geen kostbare euro’s verliest.

Ok, je belt ons toch. Dan krijg je…

 • Een idee of je wel lekker met ons kunt samenwerken. Want niet iedereen kan onze directheid waarderen. We zijn hierin de Nederlanders onder de Nederlanders zeg maar.
 • Meteen je eerste praktische tips, omdat we meteen even naar je webshop kijken.
 • Meteen een strategische tip. Hoe je de belangrijkste online marketing valkuil in jouw branche vermijdt bijvoorbeeld.

We laten je graag persoonlijk onze cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.