Privacybeleid

Je privacy is voor Molders Media van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In het privacybeleid leggen we uit wat we bij de website van Molders Media allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Molders Media.

Contactformulier en nieuwsbrieven

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden. Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld link. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij: per e-mail, via social media en / of per telefoon. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeld link. Je kunt ons blokkeren of de afmeld optie gebruiken. Je kunt dit ook aangeven als je wordt gebeld.

Advertenties

In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Cookies

In onze cookieverklaring geven wij aan welke type cookies er gebruikt worden op de website.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook het privacybeleid aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten: uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen, inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben, het laten corrigeren van fouten, het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, intrekken van toestemming en / of bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Molders Media B.V.
Koevoetstraat 52
4611 PC Bergen op Zoom
info@moldersmedia.nl
+31 (0) 85 – 060 15 70

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: moldersmedia.nl

Uw huidige stand: Alle cookies toestaan (Noodzakelijk, Voorkeuren, Statistieken, Marketing).

Uw toestemming ID: adUSF1CU+Ka3PDEyyXeg9T7f0g7rXOv4S703e+st9TicAGml5Pn9Aw==Datum van toestemming: Wednesday, January 15, 2020, 03:29:19 PM GMT+1

Noodzakelijk (2)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

NAAMAANBIEDERDOELVERVAL TERMIJNTYPE
CookieConsentCookiebotSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein1 jaarHTTP Cookie
iLeadinfoRegistreert de snelheid en prestaties van de website. Deze functie kan worden gebruikt ivoor statistieken en trafficverdeling.SessionPixel Tracker

Statistieken (9)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

NAAMAANBIEDERDOELVERVAL TERMIJNTYPE
_gamoldersmedia.nlRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP Cookie
_gatGoogle Tag ManagerGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dagHTTP Cookie
_gidmoldersmedia.nlRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dagHTTP Cookie
AWSALBZendeskRegistreert welk servercluster de bezoeker bedient. Dit wordt gebruikt in samenhang met trafficverdeling, om de gebruikerservaring te optimaliseren.6 dagenHTTP Cookie
AWSALBCORSZendeskIn afwachting6 dagenHTTP Cookie
bounceAppnexusBepaalt of een bezoeker de website meteen verlaat – deze informatie wordt gebruikt voor interne statistieken en analyses door de beheerder van de website.SessionPixel Tracker
collectGoogleGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel Tracker
segAppnexusRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.SessionPixel Tracker
snowplowOutQueue_leadinfo_cf_getLeadinfoRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.PersistentHTML Local Storage

Marketing (6)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

NAAMAANBIEDERDOELVERVAL TERMIJNTYPE
__zlcmidGoogle Tag ManagerHoudt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.1 jaarHTTP Cookie
_fbpconnect.facebook.netGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.3 maandenHTTP Cookie
anjAppnexusRegistreert een unieke ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. De ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties.3 maandenHTTP Cookie
frFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.3 maandenHTTP Cookie
trFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.SessionPixel Tracker
uuid2AppnexusRegistreert een unieke ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. De ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties.3 maandenHTTP Cookie

Niet geclassificeerd (3)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

NAAMAANBIEDERDOELVERVAL TERMIJNTYPE
_li_id.bb4cLeadinfoIn afwachting2 jaarHTTP Cookie
_li_ses.bb4cLeadinfoIn afwachting1 dagHTTP Cookie
elementormoldersmedia.nlIn afwachtingPersistentHTML Local Storage

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.