Van Google Ads naar MAX e-commerce.

Zo ziet een half jaar groei eruit.

Pets Gifts verkoopt meer dan 10.000 verschillende artikelen voor huisdieren en was in 2021 toe aan een vernieuwde webshop. En aan een ander bureau. Gelukkig kozen ze voor Molders Media. Want samen konden we de teruglopende resultaten in Google Ads stoppen. Met het opnieuw opbouwen van de advertentiecampagnes zijn de opbrengsten per verkoop (ROAS) in een half jaar verdubbeld. En bij succes volgt de rest, toch? Dus werken we nu met ons MAX e-commerce-pakket aan de hele online marketing voor Pets Gifts. En we hebben nog plannen genoeg.

52%

52%

groei in orders
58%

58%

groei in omzet
53%

53%

groei in bezoekers

Het eerlijke verhaal.

Zo begon het.

Pets Gifts werkte met een ander bureau aan advertising en – eerlijk is eerlijk – ging dat best wel goed. Behalve op SEO. Daarvoor kwam Pets Gifts naar ons. Pas toen ook de resultaten uit Google Ads steeds minder werden, kwamen wij in beeld. En wij houden wel van een uitdaging. Dus zeiden we: geef ons 2 weken om de ROAS te verdubbelen. Dat lukte. Nu zitten we zelfs op meer dan het dubbele.

We blaffen net zo hard mee.

En we bijten door.

We gaan hard voor onze klanten als we ook echt kansen zien. En hoewel de dierenbranche veel competitie kent, zagen wij kansen om winst te halen voor Pets Gifts. Zoals in social media adverteren, waar we meer omzet en nieuwe klanten uit halen met minder kosten. En we gaan verder met SEO, waarbij we grote slagen maken in onder meer categorieën en betere landingspagina’s. Pets Gifts doet lekker mee!

Vragen? Of meteen werken aan jouw omzet.

Maak vrijblijvend kennis met ons. Maar alleen doen als je tegen groei kan.

Bekijk meer cases.

Ontdek hoe én hoe hard andere e-commercebedrijven zijn gegroeid met Molders Media. Zijn we een match?

Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021