Molders Media
Meer inzicht
Molders Media
Hogere conversie
Molders Media
Grotere orders
Molders Media
Molders Media

Presteer beter met personalisatie.

Precies wat je bezoekers zoeken.

Personalisatie in je webshop kan een boost geven aan je conversie. Ga maar na. Als jij in een winkel komt waar ze je kennen, ligt de drempel een stuk lager toch? Dus als je al een lekker volume hebt in bezoekers, dan zijn CRO en personalisatie belangrijke stappen op weg naar een hogere omzet.

Wat het inhoudt? Personalisatie in e-commerce draait om het persoonlijk aanspreken van je bezoekers. Met als doel dat ze zich herkennen in je aanbod en zich betrokken voelen bij je merk. Personaliseren kan op allerlei manieren. Van cross-selling tot locatie en zelfs het weer. Wat je nodig hebt? Data. Daaruit leer je hoe je jouw shop optimaal kunt inrichten voor verschillende segmenten.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo zetten we personalisatie in voor jou.

Van hallo tot bedankt en tot ziens.

Personalisatie begint bij de basis. Is je shop al voldoende ingericht voor conversie? Denk aan vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Dan kan het feest beginnen. We gaan strategisch te werk. Hoe maken we de meeste impact? We analyseren je verschillende klantgroepen en bekijken de data. Met dat beeld werken we gericht aan personalisatie.

Dat doen we met de klantreis van je klantsegmenten als achtergrond. We kijken per fase hoe jouw webshop relevanter kan zijn voor je bezoekers. Aan het begin van de klantreis werkt sociale bewijskracht vaak goed, terwijl je aan het einde van de rit alle schaarste-principes uit de kast moet halen. Persoonlijk advies? Plan vrijblijvend iets in!

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021