Molders Media
Molders Media

Echt vanaf het begin.

Omdat je wil dat jouw bureau net zo’n scherpe bullshitradar heeft als jij.

Molders Media staat voor eerlijke online marketing en voor Molders Media staat Stefan Molders. Hij begon zijn online marketing bureau op 1 januari 2015. Toen nog aan zijn keukentafel in Rotterdam, nu met een compleet team specialisten vanuit Bergen op Zoom. Met één missie die vandaag de dag nog steeds geldt: eerlijke online marketing, zonder bullshit.

Natuurlijk. Er zijn veel online-marketingbureaus die zeggen wat ze doen. Maar doen ze ook wat ze zeggen? Molders Media draait er niet omheen, maar laat jouw e-commerce op volle toeren draaien. Niet met valse verwachtingen of mooipraterij, maar met hard werken en eerlijke resultaten. Echt dus. Dat merk je ook als je bij ons een bakkie komt doen. Kom als jezelf, dat zijn wij altijd.

Eerlijke online marketing voor e-commerce.

Wij volgen niet, wij vinden uit. Want online marketing verandert terwijl je dit leest. Plus: wat in de ene branche werkt, werkt niet altijd in die van jou. En als echt merk houd je sowieso niet van kopiëren, toch? Juist. Daarom gaan we altijd op zoek naar wat voor jou werkt. We experimenteren en testen tot we jouw ultieme mix hebben gevonden. Vanuit daar werken we aan snelle successen die je lang blijft voelen.

Eerlijk in alle opzichten.

  • Geloven we (of de data) er niet in? Dan zijn we geen match
  • Gaan we samenwerken? Dan doen we dat ook echt samen
  • Je weet altijd wat we doen, waarom, wanneer en hoe. 24/7
  • Vreemdgaan met een ander specialisme? Doen we liever eerlijk
  • We zijn er altijd voor jou. Zelfs als we er niet zijn
Molders Media

Maar wat heeft het voor zin om dit te vertellen.

Want als jij net zo hard wilt rammen op resultaat als onze andere klanten, dan zoek je gewoon:

Een online marketingbureau gespecialiseerd in webshops, met winnende cases in elke branche

Dat het wat mag kosten, is logisch voor je. Omdat het resultaat ernaar is. Maar je wil wel weten wat er gebeurt. Daarom nemen we jou mee in het hele proces. Waar zit de pijn in je webshop en hoe gaan we dat voor je oplossen? Wat zijn de kansen en risico’s van elke oplossing en welke doelstellingen kunnen we dan zwart-op-wit zetten? Met welke KPI’s gaan we het meten en hoe sturen we tussentijds bij als dat nodig is? Jij bent en blijft op de hoogte.

Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe

We zijn eerlijker tegen je dan je eigen spiegelbeeld. Heb je wilde ideeën, maar komt uit onze voorverkenning dat het geen haalbare kaart is? Dan kun je alles uit de kast trekken, we gaan niet voor je aan de slag. We gaan er alleen samen voor als wij er vertrouwen in hebben. Niet op gevoel, maar op basis van data. Zo maken we het hard. En kunnen we ook hard zijn in de discussie.

Een club die er altijd voor je is (ja, ook als de stamppot op tafel staat)

De online economie houdt zich niet aan kantoortijden. Wij dus ook niet. We nemen ook om 9 uur ‘s avonds en in het weekend de telefoon voor je op als er iets mis is. Zodat we het realtime kunnen fixen als dat kan. “Er voor je zijn” betekent ook dat we met alle plezier bij jou op kantoor werken om jouw toko goed te leren kennen. Om met je te sparren. En om eventueel jouw mensen aan te sturen en op te leiden.

Een stel normale mensen die het normaal vinden om iedereen gelijk te behandelen

Groot of klein telt voor ons niet. Wat voor ons telt, is je instelling. Wil je winnen? Ben je bereid te investeren? Niet alleen financieel, maar ook in een relatie? Zodat we niet alleen op korte termijn winst kunnen pakken met slimme campagnes, maar ook op langere termijn kunnen winnen met bijvoorbeeld een killer SEO-strategie of SEO-optimalisatietraject? Dan zijn we een mooie match.

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem

Partners zonder praatjes.

© Molders Media B.V. 2015 - 2021