Online marketing bureau Zwolle

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau Zwolle die je eindelijk eens het eerlijke verhaal verteld? Dan ben je bij Molders Media aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een online marketing bureau die ervoor zorgt dat de resultaten van jouw online marketing campagnes positief uitvallen.

Hoe we dit doen? Dat vertellen we je later, maar in ieder geval kunnen we je verzekeren van resultaat. En juist dit resultaat is hetgeen wat ondernemers in deze tijd hard nodig hebben. Geen valse beloftes, maar het maximale halen uit jouw website of webshop. Dat is wat we doen bij online marketing bureau Zwolle Molders Media.

We hebben succesverhalen in allerlei verschillende branches en graag zouden we ons volgende succesverhaal samen met jou schrijven.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Zwolle met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Online marketing bureau Zwolle Molders Media is dus hét bureau dat je het eerlijke verhaald verteld. We zullen dan ook alvast één ding opbiechten, we zijn namelijk helemaal niet gevestigd in Zwolle, maar in het Brabantse Bergen op Zoom. Waarom profileren wij ons dan toch als ‘online marketing bureau Zwolle’? Dit doen wij, omdat we merken dat onze manier van werken en onze aanpak werkt voor ondernemers in heel Nederland. Daarnaast is het voor ons als online marketing bureau niet meer noodzakelijk om bij je om de hoek te zitten. We blijven namelijk continu in contact met elkaar door gebruik te maken van alle moderne communicatiemiddelen. Voor ons maakt het dan ook geen enkel verschil of onze klanten nu gevestigd zijn in OverijsselNunspeetOss of dus in Zwolle. We blijven je continu op de hoogte houden van alle belangrijke ontwikkelingen.

Maar hoe gaan wij nu precies te werk als online marketing bureau Zwolle? Dit doen wij door altijd te starten met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek nemen we huidige situatie van je website of webshop onder de loep, maar we analyseren bijvoorbeeld ook de concurrentie binnen je markt. We bepalen waar jouw website of webshop op dit moment staat op het gebied van online marketing door je site te analyseren op het gebied van (technische) SEO. Dit betekent dat wij onder andere kijken naar de techniek van je website, de content op je website, maar hiernaast analyseren we ook het backlink profiel van je website. Heb jij op dit moment Google Ads, Facebook of Instagram advertenties lopen? Dan analyseren we deze natuurlijk ook.

In ieder geval kunnen we je één ding beloven, namelijk resultaat. Ons team bestaat namelijk uit specialisten die hun vakgebied als geen ander verstaan. Wij kunnen je dan ook assisteren en adviseren op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media adverteren, maar je kunt ook bij ons terecht voor ‘strategie en ondersteuning’. Doordat wij alle kennis in eigen huis hebben zijn we van niemand afhankelijk en zijn we in staat om snel te schakelen. Zien we dan ook nieuwe ontwikkelingen die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw website dan kunnen wij deze dezelfde dag nog voor je toepassen. Dat is online marketing bij Molders Media, jouw online marketing bureau Zwolle.

Bij Molders Media, online marketing bureau Zwolle kan je in principe twee dingen verwachten. Het eerste wat je kunt verwachten is resultaat. Door onze jarenlange ervaring en succescases binnen verschillende branches weten wij immers precies wat werkt, maar natuurlijk ook wat niet werkt. We weten dan ook precies welke mix van online marketing middelen we moeten inzetten om jouw doelstellingen te behalen. Betekent dit dat we alle online marketing middelen inzetten? Nee. We kijken altijd naar jouw online business en je doelstellingen. De ene business is meer geschikt voor social media, terwijl er bij de andere website of webshop juist enorme kansen liggen op het gebied van SEO. Welke middelen we ook gaan inzetten bij Molders Media kan én mag je altijd resultaat verwachten.

Het tweede ding dat je van ons online marketing bureau Zwolle mag verwachten is eerlijkheid. We scheppen eerlijke verwachtingen en voorzien onze klanten altijd van eerlijk advies. Wel moeten we je vertellen dat we erg direct zijn in onze communicatie. We komen namelijk oorspronkelijk uit Rotterdam en nemen dan ook geen blad voor de mond. Misschien dat dit voor onze klanten uit Zwolle in het begin even wennen is, maar uiteindelijk horen we altijd van onze klanten dat ze deze manier van communiceren waarderen. We zeggen namelijk waar het op staat en het maakt voor ons dat ook niets uit of dit nu positief of negatief is. Het is namelijk ons doel als online marketing bureau Zwolle om samen met ondernemers uit deze regio meer resultaat te behalen. Wij hebben er dan ook niets aan om je van alles te beloven en uiteindelijk deze beloftes toch niet waar te maken. Vandaar dat je bij ons altijd uit mag gaan van eerlijkheid. Eerlijkheid duurt het langst en onze succescases hebben dit allang bewezen.

Ben jij al die verkooppraatjes van online marketing bureaus ook zat en ben je nu eens op zoek naar een eerlijk online marketing bureau Zwolle? Dan ben je bij Molders Media aan het juiste adres. Bel ons gerust op en vraag naar de mogelijkheden. We denken met je mee en kunnen niet wachten om jouw online business duurzaam te laten groeien.

Molders Media, jouw online marketing bureau Zwolle.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!