Online marketing bureau Utrecht

‘Je vindt het pas écht in Utrecht’ is de slogan van de stad die in de 17e eeuw even de hoofdstad van ‘Koninkrijk Holland’ was. Maar lukt het jou niet om dat online marketing bureau Utrecht te vinden die ervoor zorgt dat jouw resultaten die boven de Domtoren uitstijgen? Kijk dan eens buiten de grenzen van deze stad en vind een online marketing bureau Utrecht dat je wél gaat helpen om deze resultaten te bereiken.

Het Brabantse online marketing Molders Media is zo’n bureau en in het verleden hebben wij dit meermaals bewezen. We hebben klanten in allerlei verschillende branches en tot op heden is het ons altijd gelukt om goede resultaten te behalen met deze klanten. Onze jarenlange ervaring en ons team van verschillende specialisten liggen hier dan ook ten grondslag aan.

Kan jij ook niet wachten op meer resultaat te behalen met jouw online business? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Molders Media.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Utrecht met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Nee, we zitten niet in een duur pand aan de grachtengordel in het hartje van Utrecht. Waarom ben je dan toch bij Molders Media terechtgekomen, terwijl je op zoek was naar een online marketing bureau Utrecht? Dit komt doordat wij merken dat het in deze digitale tijd niet meer noodzakelijk is om fysiek om de hoek bij elkaar te zitten als klant en bureau. We bellen, mailen, Skypen en een persoonlijke afspraak is zo gemaakt. We zijn misschien geen online marketing bureau Utrecht, maar we zijn wel een online marketing bureau vóór Utrecht.

En dat wij ervoor je zijn, daar kan je op rekenen. Al honderden ondernemers die bleven hangen met hun online marketing werkzaamheden zijn bij ons terecht gekomen en we hebben deze ondernemers allemaal geholpen aan meer resultaat. Dit doen wij door alle mogelijke middelen van online marketing, zoals SEO, SEA en social media advertising in te zetten. Ons team bestaat uit verschillende specialisten die hun vakgebied verstaan en weten welke middelen leiden tot het beste resultaat.

Heb jij voor ons gekozen als jouw online marketing bureau Utrecht? Dan starten we altijd met een vooronderzoek. In dit onderzoek gaan we kijken naar de sterktes en de zwaktes van je website of webshop, de markt en natuurlijk bekijken we ook of er voldoende vraag naar je product is. Jouw omzet en succes is namelijk niet alleen afhankelijk van je website of webshop. Indien er gewoonweg te weinig vraag naar je producten of diensten is óf er een hoge concurrentie aanwezig is in de markt zal het natuurlijk lastiger worden om resultaten te behalen dan wanneer dit niet het geval is. In ieder geval zullen uit het vooronderzoek belangrijke verbeterpunten naar voren komen. Vervolgens maken we een plan van aanpak en gaan we bepalen hoe wij deze verbeterpunten in samenwerking met jou het beste op kunnen pakken. Bij jouw goedkeuring gaan we direct aan de slag met de implementatie en natuurlijk houden we je campagnes in de gaten en optimaliseren we waar nodig. Aan het eind van de maand ontvang je van ons een rapportage met alle werkzaamheden en behaalde resultaten. Dat is de aanpak van online marketing bureau Utrecht Molders Media.

Bij online marketing bureau Utrecht Molders Media houden we van een no-nonsense aanpak. We houden niet van mooipraterij en draaien nergens om heen en dit merken onze klanten dan ook dagelijks. Velen hebben ons verteld dat we niet zijn zoals andere online marketing bureaus, maar dit is juist hetgeen wat ons uniek maakt. We nemen geen blad voor de mond en vertellen waar het op staat. Ook wanneer we negatief nieuws hebben. Dit doen we, omdat we op deze manier beide weten wat we aan elkaar hebben. Jij hebt er bijvoorbeeld niets aan wanneer we je veel resultaat beloven, maar dit uiteindelijk nooit waarmaken. Ditzelfde geldt voor ons. Ook wij als online marketing bureau Utrecht hebben er niets aan wanneer we niet waarmaken wat we beloven. Hierdoor verliezen onze klanten namelijk het vertrouwen in ons bedrijf en juist dit vertrouwen is o zo moeilijk om weer op te bouwen.

Vandaar dat je bij ons altijd uit kunt gaan van eerlijk advies, eerlijke verwachtingen en eerlijk resultaat. Op basis van het vooronderzoek geven we je namelijk een inschatting van de te verwachten kosten en het resultaat dat we hiermee verwachten te halen. Vanzelfsprekend proberen we altijd boven de verwachtingen uit te stijgen, maar dit beloven we je niet. Maar we zetten in ieder geval alles op alles. Eerlijkheid duurt het langst en vooral in onze branche is dit vandaag de dag nog zeker het geval.

Ons grootste doel is om samen met jou resultaat te behalen, oftewel te groeien. Wanneer jij groeit, groeien wij namelijk met je mee. We werken zowel met kleine als met grote klanten, maar indien je het wenst kunnen we altijd klein beginnen en de budgetten opschalen op het moment dat we merken dat onze campagnes aanslaan. De keuze is aan jou.

Ben jij het ook zat om iedere maand weer dezelfde omzet of een lagere omzet terug te zien in je statistieken en kan je niet wachten om jouw online business te laten groeien? Geef ons dan even een belletje.

We bespreken en bekijken samen de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Molders Media, jouw online marketing bureau Utrecht.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!