Online marketing bureau Twente

Molders Media

Heb je alle online marketing kennis uit je team geperst, maar lukt het je maar niet om met je resultaat boven de Tankenberg uit te steken? Zie je dat je concurrenten groeien als een malle door slimme online marketing campagnes, maar lijkt alles wat jij doet vooral meer geld te kosten dan het je oplevert?

Molders Media to the rescue. Als online marketing bureau Twente helpen wij dagelijks klanten door heel Nederland – ook Tukkers – aan onmeunig lekker resultaat: meer bezoekers op een website. Meer naamsbekendheid van een merk. Meer aankopen via de webshop.

We doen alleen werk waarvan we weten dat het gaat werken. Door vooronderzoek kunnen we voorspellen of een plan echt resultaat gaat opleveren. En door keiharde data uit onze tientallen succescases weten we wat werkt. Dat betekent dat we soms gewoon ‘nee’ zeggen tegen je ideeën. Voor je eigen bestwil. Moet je wel tegen kunnen.

We merken dat deze eerlijke en nuchtere insteek ons verbindt met Twentse ondernemers die een online marketing bureau Twente zoeken. En dat levert donders mooi resultaat op voor jou.

De voordelen van online marketing bureau Twente.

 • Tientallen succescases in elke branche
 • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
 • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

 • Tientallen succes cases in elke branche.
 • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
 • Wij werken voor klanten in heel Europa.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
 • In staat om snel te schakelen.
 • Team van specialisten.
Molders Media

Molders Media: online marketing bureau Twente.

Als online marketing bureau Twente komen we niet oet Twente. Skype, telefoon, e-mail gebruiken we zelfs voor onze klanten die dichtbij zitten. Maar wil je ons graag zien? Dan komen we zo naar je toe gescheurd over de A1. Of je komt naar ons toe als je toch in de buurt bent voor je klanten.

We hebben je veel te bieden:

 • Onze klanten zitten in heel Nederland. Omdat we merken dat een klik ver over de grenzen van de provincie Overijssel heen gaat. En omdat je beter een online marketing bureau verderop kunt hebben dat jou helemaal begrijpt en duurzaam bouwt aan je business, dan een online marketing bureau in Hengelo, Oldenzaal of Enschede waar je elke maand zakken euro’s heenbrengt, maar er niks voor terugkrijgt. Dan kun je je geld net zo goed meteen uitdelen op de streekmarkt in Delden.
 • We werken in elke sector, van industrie tot lifestyle. Voor landelijke A-merken en voor regionale toppers. We hebben dus altijd een paar succesverhalen die heel erg lijken op jouw situatie. Die ervaring en kennis zoek je in een online marketing bureau Twente.
 • Of je online marketing budget nou tienduizenden euro’s is of duizend euro: als online marketing bureau voor Twente behandelen we iedere klant gelijk. Omdat je dat verdient. Jouw bedrijf is voor jou en je personeel van levensbelang. We zijn zelf ondernemers, en dat snappen we als geen ander.
 • Zoek je een online marketing bureau Twente dat op zakelijk gebied noaberschop belangrijk vindt? Veel van onze klanten zijn al klant sinds onze oprichting. Duurzame relaties, daar houden we van. We zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

Kriebelt het al? Doe ’s gek. Bel die brutale jongens van Molders Media eens. Gegarandeerd dat je aan het einde van het telefoongesprek 3 nieuwe inzichten hebt opgedaan. Is dat niet het geval? Dan krijg je een flesje wijn van ons. Beloofd.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.