Online marketing bureau Twente

Molders Media, online marketing bureau Twente is jouw online marketing partner wanneer je jouw online business op een duurzame manier wilt laten groeien. We hebben de kennis én de ervaring en weten precies welke online marketing middelen we moeten inzetten om jouw onderneming tot een online succes te maken.

Steeds vaker zien wij dat ondernemers moeite hebben met het opzetten van (winstgevende) online marketing campagnes. Logisch natuurlijk, want als ondernemer heb je meer te doen dan achter je computer campagnes op te zetten. Je dient er namelijk voor te zorgen dat je klanten tevreden blijven en je onderneming blijft draaien.

De oplossing? Jouw online marketing werkzaamheden uitbesteden aan online marketing bureau Twente Molders Media. We weten precies aan welke knoppen we moeten draaien om meer resultaat te behalen met jouw online marketing campagnes. Graag vertellen we je meer over onze werkwijze.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Twente met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Misschien dat het jou niet is opgevallen, maar online marketing bureau Molders Media is eigenlijk helemaal niet gevestigd in het oosten van het land. Ons kantoor bevindt zich namelijk in Bergen op Zoom. Waarom profileren wij ons dan toch als ‘online marketing bureau Twente’? Dit doen wij omdat wij geloven dat onze manier van werken en onze unieke aanpak werkt door heel Nederland. Voor ons maakt het dan ook geen enkel verschil of onze klanten nu gevestigd zijn in FrieslandMaastricht of in Den Haag. In dit digitale tijdperk werken we namelijk net zo gemakkelijk op afstand dan wanneer we bijvoorbeeld bij je om de hoek zouden zitten. We houden intensief contact door gebruik te maken van alle moderne communicatiemiddelen, zoals de telefoon, WhatsApp, e-mail of bijvoorbeeld via Slack. Op het moment dat wij dan ook nieuwe resultaten hebben bereikt met jouw online business zullen we je dit natuurlijk laten weten. Daarnaast maken we gebruik van verschillende online marketing tools waar ook onze klanten toegang tot hebben. Zo is het ook mogelijk om jezelf op de hoogte te houden van alle resultaten die wij voor je boeken.

Door de manier van werken van ons online marketing bureau Twente hebben we in het verleden al meermaals bewezen dat wij in iedere branche resultaat kunnen boeken. We gaan dan ook nooit als ‘kip zonder kop’ te werk, maar starten altijd met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek bepalen we waar je online business op dit moment staat, maar daarnaast nemen we ook je website onder de loep op het gebied van (technische) SEO. We analyseren de concurrentie, maar bekijken eventueel ook je lopende campagnes. Uiteindelijk zullen uit dit vooronderzoek een aantal verbeterpunten naar voren komen. Deze verbeterpunten vertalen wij naar een effectief plan van aanpak die we natuurlijk met je delen. Hierdoor ben jij precies op de hoogte van hetgeen wat we gaan doen en natuurlijk ook wanneer we dit gaan doen.

Wij kunnen je dus verzekeren dat we resultaat behalen. Bij Molders Media, online marketing bureau Twente zijn we namelijk gespecialiseerd in alle belangrijke onderdelen op het gebied van online marketing. We kunnen je van dienst zijn op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social adverteren, maar daarnaast kunnen we ook een winstgevende online marketing strategie voor je opzetten. Onze specialisten blijven dagelijks op de hoogte van alle belangrijke onderdelen op het gebied van online marketing en indien we nieuwe ontwikkelingen zien die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw website of webshop kunnen wij deze binnen no-time voor je toepassen. Hierdoor krijg jij weer een streepje voor op de concurrentie en dit zal je terug zien in betere resultaten van jouw website of webshop. Niet voor niets wordt Molders Media hét online marketing bureau Twente genoemd.

Molders Media, online marketing bureau Twente is een nuchter bedrijf. We houden dan ook niet van luchtfietserij, maar van eerlijkheid. Onze klanten merken dit in de vorm van eerlijke verwachtingen, eerlijke communicatie en eerlijk advies. Wij zijn zelf dan ook van mening dat we niets hebben aan het maken van loze beloftes die we uiteindelijk toch niet waar kunnen maken. Vandaar dat je van ons altijd eerlijkheid mag verwachten.

Toch willen we je meegeven dat wij anders te werk gaan dan een gemiddeld online marketing bureau in Nederland. Hoewel wij een online marketing bureau Twente zijn komen onze roots uit Rotterdam. Wij zijn dan ook erg direct in onze communicatie en dit is voor sommigen van onze klanten in het oosten even wennen. Maar uiteindelijk horen we van al onze klanten dat ze deze manier van communiceren waarderen. We houden onze klanten niet aan het lijntje, want onze klanten zijn de motor van ons bedrijf. Zonder klanten zou Molders Media, online marketing bureau Twente immers niet bestaan.

Ben jij ook op zoek naar een online marketing bureau Twente dat jou het eerlijke verhaal verteld? Dan ben je bij Molders Media aan het juiste adres. Geef ons een belletje en samen bekijken we je online business, je doelstellingen en natuurlijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Molders Media, jouw online marketing bureau Twente.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!