Online marketing bureau Sittard

Molders Media

We hebben ze vaak genoeg bijna huilend aan de telefoon: ondernemers en marketingmanagers die vertellen dat hun online marketing bureau niet de resultaten heeft opgeleverd die ze zo hard nodig hebben. Om het personeel te kunnen betalen. Of om eindelijk naar een groter pand te kunnen verhuizen. Duizenden euro’s besteed aan online marketing, maar het kost meer dan het oplevert. Zo pijnlijk!

Molders Media to the rescue! Online marketing bureau voor Sittard. Klanten uit heel Nederland weten ons inmiddels te vinden. Omdat ze via via horen dat onze onconventionele aanpak en directe manier van communiceren – wel ff wennen in het begin – geweldig veel oplevert: meer bezoekers op een website. Meer aankopen via de webshop. Meer naamsbekendheid van een merk.

Onze aanpak als online marketing bureau Sittard samengevat: we behandelen je euro’s alsof het onze eigen laatste spaarcenten zijn. We doen eerst vooronderzoek en concurrentie-analyse voordat we ook maar 1 cent uitgeven. En we houden van micro-experimenten uitvoeren, om deze bij succes op te schalen.

Als online marketing bureau voor Sittard hebben we tientallen succescases in bijna elke branche. Die delen we graag persoonlijk met je.

De voordelen van online marketing bureau Sittard.

  • Tientallen succescases in elke branche
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
  • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Molders Media: online marketing bureau Sittard.

Jaja, we zitten niet in Sittard. Waarom we ons dan toch profileren als ‘online marketing bureau Sittard’? Omdat we merken dat onze directe no nonsense aanpak ook in de provincie Limburg aanslaat.

Veel van onze klanten zijn al sinds onze oprichting klant bij ons. We houden van duurzame relaties. We zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

We zijn geen grootstedelijke agency die eindeloos blijft hangen in vage strategy sessions. We zijn een online marketing bureau voor Sittard dat houdt van het vertalen van die strategie naar concreet resultaat. We hebben soms wel een grote mond. Niet omdat we kapsones hebben, maar zodat we onze tijd kunnen besteden aan het bouwen van websites en webshops met een stevig fundament. En aan online campagnes die voor jou het werk doen, zodat jij tijd hebt voor een inspirerende wandeling door Stadspark Sittard, met je team kunt brainstorm borrelen op een terrasje aan de Markt, of eindelijk die investering kunt doen die je nodig hebt.

Met voetbalclub Fortuna Sittard bewijzen jullie dat een kleine stad grootste resultaten kan bereiken. Wil je als ondernemer uit Sittard-Geleen ook spelen in de online eredivisie van jouw vakgebied? Dan dagen we je uit: bel vandaag nog met ons als online marketing bureau Sittard, zodat we voor je kunnen kijken waar je kansen liggen.

Nee, je hoeft echt niet direct klant bij ons te worden. Maar gegarandeerd dat je aan het einde van het telefoongesprek 3 nieuwe inzichten hebt opgedaan. Is dat niet het geval? Dan krijg je een flesje wijn van ons. Beloofd.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.