Online marketing bureau Rotterdam

Molders Media, online marketing bureau Rotterdam is jouw online marketing partner wanneer je op zoek bent naar een manier om jouw online business op een duurzame manier te laten groeien. Bij Molders Media houden we niet van loze beloftes, maar van resultaat. Wij zetten dan ook alles op alles om samen met jou resultaat te behalen.

Wij zijn een rechtdoorzee online marketing bureau dat in Rotterdam klanten helpt om te groeien. Dit doen we door websites en webshops neer te zetten die staan als een huis of met online marketing campagnes die werken. Tenminste, als je ons onze gang laat gaan. We zeggen vaak genoeg nee tegen plannen van onze klanten, omdat wij ons vakgebied verstaan en weten wat wel, maar ook wat niet werkt.

Bij Molders Media houden we dus niet van luchtfietserij. We focussen ons liever op hetgeen waar we goed in zijn, zodat jij precies hetzelfde kunt doen. We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

‘Komen wij uit Rotterdam?’ Nou, toevallig wel ja. Tenminste dat is waar onze roots ligt. Inmiddels zijn we al een tijdje niet meer in deze havenstad te vinden, maar dit is wel de plek waar het voor ons als online marketing bureau Rotterdam begon. Inmiddels zijn we al een tijdje gevestigd in het bourgondische Bergen op Zoom, maar in principe is er voor ons én voor onze klanten weinig veranderd. Voor ons maakt het dan ook geen verschil of onze klanten nu gevestigd zijn in DelftAmsterdam of in Nijmegen. We houden namelijk voortdurend contact via alle moderne communicatiemiddelen, zoals de telefoon, e-mail, WhatsApp of bijvoorbeeld via Slack. We houden je continu op de hoogte van onze werkzaamheden en natuurlijk laten we het weten als we weer nieuwe resultaten hebben bereikt.

Hoe gaan wij als online marketing bureau Rotterdam dan precies te werk? Dit doen we door altijd te beginnen met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek gaan we precies bepalen waar jouw online business op dit moment staat. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de SEO-optimalisatie van je website, waarin we onder andere de content, techniek en backlinks van je website meenemen, maar daarnaast analyseren we ook je advertentiecampagnes indien je deze hebt. Zodra wij ons vooronderzoek hebben afgerond komen we bij je terug met een plan van aanpak. In dit plan van aanpak gaan we je precies vertellen hoe wij de verbeterpunten van je website aan gaan pakken. Zo weten onze klanten precies hoe wij als online marketing bureau Rotterdam jouw website of webshop gaan verbeteren.

Bij online marketing bureau Rotterdam Molders Media zijn we dan ook gespecialiseerd in alle belangrijke facetten van online marketing. We kunnen je adviseren en assisteren op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media adverteren, maar daarnaast kunnen we ook in samenwerking met jou een winstgevende online marketing strategie opzetten. Doordat wij alle kennis in eigen huis hebben zijn we daarnaast in staat om snel te schakelen. Zien wij bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen die voor jouw website of webshop van toegevoegde waarde kunnen zijn? Dan kunnen wij deze nieuwe ontwikkelingen binnen no-time voor je toepassen en zo krijg jij weer een streepje voor op je concurrenten. In het verleden hebben wij al meermaals bewezen dat we in staat zijn om voor iedere onderneming, in welke branche dan ook, resultaat te boeken. Graag zouden wij precies hetzelfde doen voor jouw onderneming, want daar worden we blij van en jij natuurlijk ook.

Bij online marketing bureau Rotterdam Molders Media kunnen we je in principe twee dingen beloven, namelijk: eerlijkheid en resultaat. We zijn zo overtuigd van onze eigen kunnen dat we met zekerheid kunnen zeggen dat we jouw onderneming aan betere resultaten kunnen helpen. Betekent dit dan dat wij voor iedere ondernemer aan de slag gaan? Nee. Op het moment dat wij bijvoorbeeld geen potentie zien in je onderneming zullen we niet voor je aan de slag gaan. Het succes van je onderneming is namelijk van meer afhankelijk dan enkel online marketing. Er dient bijvoorbeeld vraag naar je product te zijn, maar daarnaast zal het ook voor ons lastig worden als de markt vol zit met miljoenenbedrijven en jij hier als beginnende ondernemer tussen wilt komen. Potentie is voor ons ‘key’.

Gaan we echter wel voor je aan de slag? Dan kan en mag je van ons altijd eerlijkheid verwachten. “Maar ieder online marketing bureau Rotterdam is toch eerlijk?” horen we je denken. We helpen je uit je droom, helaas is dit allesbehalve waar. We hebben dan ook vaak van onze klanten te horen gekregen dat hun vorige online marketing bureaus talloze beloftes maakten die ze uiteindelijk nooit hebben waargemaakt. Bij Molders Media werken we anders. Op basis van ons vooronderzoek scheppen we eerlijke verwachtingen. Zo kan jij bepalen of de samenwerking met ons bedrijf voor jou van toegevoegde waarde kan zijn.

Wil jij meer weten over online marketing bureau Rotterdam Molders Media of ben je benieuwd naar één van onze succesverhalen? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. We voorzien je graag van meer informatie.

Molders Media, jouw online marketing bureau Rotterdam.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!