Online marketing bureau Rotterdam

Molders Media

Jaja, we snappen het. Je wilt een online marketing bureau Rotterdam dat je vooraf resultaten belooft die hoger komen dan de Euromast. Die verder reiken dan de Tweede Maasvlakte. Die blakender zijn dan Blaak. En die, ja we kunnen wel stoppen met die vergelijkingen, want – plop, hier prikken we je bubbel door – we kunnen je vooraf geen gouden bergen beloven.

Wij zijn een rechtdoorzee online marketing bureau dat in Rotterdam klanten helpt om te groeien. Met webshops en websites die staan als een huis. Met online marketing campagnes die werken. Als je ons tenminste onze gang laat gaan. Want we zeggen vaak genoeg nee tegen de plannen die onze klanten zelf hebben. Omdat we door onze ervaring en succescases – ja ook in jouw branche – gewoon weten wat werkt. En wat niet.

Bij Molders Media – online marketing bureau in Rotterdam – houden we dus niet van luchtfietserij. Wel van werken met de poten in de modder. Aan slimme concurrentie-analyses en dikke data-analyses bijvoorbeeld. En als ’t ff tegenzit – tja, ook dat kan – beuken we 2 x zo hard terug. En door!

De voordelen van online marketing bureau Rotterdam.

  • Tientallen succescases in elke branche
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
  • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Molders Media: online marketing bureau Rotterdam.

Kom ie uit Rotterdam dan? Nou, toevallig wel dus.

We praten liever over jou, maar toch even over ons als online marketingbureau voor Rotterdam: wij zijn geen hippe agency die blijft hangen in fancy woorden en vage strategieën. Maar een hardwerkend bureau dat een slimme strategie bedenkt en meteen doorschakelt naar de uitvoering.

Deze aanpak zien onze klanten terug in klinkend resultaat: meer bezoekers op een website. Meer naamsbekendheid van een merk. Meer aankopen via de webshop.

Is dit een belofte voor iedereen die bij ons aanklopt? Voor de meeste Rotterdammers wel. Omdat we merken dat onze rechttoe rechtaan aanpak vooral in de Maasstad een dikke match is. En dat Rotterdamse ondernemers net als wij weten dat vooraf de hemel beloven niet realistisch is. Kun je beter overlaten aan een de heren en dames politici aan de Coolsingel rond verkiezingstijd.

Wij zijn liever eerlijk in onze adviezen. Want jouw euro’s zijn kostbaar. En onze tijd ook ook. Voor jou willen we online marketing in Rotterdam doen die werkt. We willen de partner zijn die met je meegroeit. We zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

Dus voor wie houdt van een eerlijk verhaal, mét de belofte dat we ons stinkende best doen om jouw concurrentie in de Maas te laten afzinken: tof dat je er bent, en we nodigen je graag uit in ons kantoor in Bergen op Zoom. Of we komen naar jou toe. Dan laten we je persoonlijk een aantal van onze succescases zien van ons online marketing bureau Rotterdam. En kunnen we voordat je ook maar 1 euro hebt uitgegeven al een globale inschatting geven van jouw resultaat.

Goed, genoeg gepraat. Bel ons even, of kom langs. Bakkie pleur staat voor je klaar.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.