Online marketing bureau Overijssel

Molders Media

Van Salland tot Twente, van de Weerribben tot het Vechtdal: in de hele provincie Overijssel zijn ondernemers op zoek naar een online marketing bureau voor Overijssel. Het resultaat van deze zoektocht? Vaak komen ze uit bij dezelfde bureaus. En behalen ze dezelfde resultaten.

Daarom adviseren wij van WC-eend Molders Media: zoek eens buiten de Overijsselse grenzen naar een online marketing bureau Overijssel dat bij je past. Vanuit ons kantoor rollen wij de rode loper voor je uit. Of we komen naar je toe gescheurd over de A28/A1. Of je nou in Zwolle woont, Ommen, Giethoorn of voor ons part Sibculo.

Samen zorgen we ervoor dat jouw Overijsselse bedrijf wél de successen boekt die je nodig hebt om te groeien. Meer bezoekers op een website. Meer naamsbekendheid van een merk. Meer aankopen via de webshop. We hebben tientallen succescases in bijna elke branche. Die delen we graag persoonlijk met je, zodat je precies ziet hoe we werken, en welke resultaten we boeken.

De voordelen van online marketing bureau Overijssel.

  • Tientallen succescases in elke branche
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
  • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Molders Media: online marketing bureau Overijssel.

Jaja, we zitten niet in Overijssel. Waarom we ons dan toch profileren als ‘online marketing bureau Overijssel’? Omdat er 1 diepgewortelde eigenschap is die ons met Overijsselse ondernemers verbindt: onze nuchterheid. Als online marketingbureau Overijssel zijn we van het type ‘niet lullen maar poetsen’. En we merken deze mentaliteit past bij Overijsselse ondernemers.

Nou ja, niet bij iedereen. Want niet iedereen kan onze directheid waarderen. We zijn daarin de Nederlander onder de Nederlanders. We zijn zo direct omdat we weten dat jouw tijd en geld kostbaar is. Dus kom je met een idee waarvan we uit onze praktijk wéten dat het niet werkt? Dan doen we het niet. Op basis van zoekwoorden analyses en concurrentie-analyses maken we al vooraf een inschatting van het eindresultaat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Dat is het laatste wat je zoekt in een online marketing bureau Overijssel.

Voor jou willen we het betrouwbare online marketing bureau Overijssel zijn dat met je meegroeit. Veel van onze klanten zijn al klant bij ons sinds onze oprichting. Duurzame relaties, daar houden we van. We zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar die brutale jongens van Molders Media? We vragen je niet om meteen klant te worden. Want we snappen dat je ons eerst even aan de tand wilt voelen. Daarom dagen we je uit om ons te bellen om ’s te kijken naar jouw groeipotentieel. Gegarandeerd dat je aan het einde van het telefoongesprek 3 nieuwe inzichten hebt opgedaan. Is dat niet het geval? Dan krijg je van ons een flesje wijn. Beloofd.

Goed, genoeg gepraat. Bel ons vandaag nog.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.