Online marketing bureau Nijmegen

Molders Media, online marketing bureau Nijmegen is jouw online marketing partner wanneer je jouw online business op een duurzame manier wilt laten groeien. We hebben de kennis en ervaring binnen allerlei verschillende branches, waardoor wij je kunnen verzekeren van resultaat.

Wij merken namelijk dat veel ondernemers vastlopen met hun online marketing. Logisch, aangezien je als eigenaar van je bedrijf veel meer te doen hebt dan het opzetten van online marketing campagnes. Je wilt je namelijk focussen op hetgeen waar je goed in bent, namelijk het runnen van je eigen onderneming. Net als jou focussen wij ons ook het liefst op hetgeen waar we goed in zijn, in ons geval is dat online marketing.

Wil jij nu ook het maximale halen uit jouw online business? Laat ons dan vertellen wat we voor je kunnen betekenen.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Nijmegen met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Als online marketing bureau Nijmegen staan wij klaar voor onze klanten in deze oudste stad van Nederland. We worden blij wanneer we ondernemers helpen aan betere resultaten op het gebied van online marketing, zoals meer bezoekers op je website, meer naamsbekendheid of meer aankopen. Daar werken we aan als online marketing bureau Nijmegen.

Betekent dit dan dat wij voor iedere onderneming in Nijmegen aan de slag gaan? Nee. Indien wij met samen met je gaan werken aan resultaat willen we je een ‘waarschuwing’ geven. We zijn namelijk zeer direct in onze communicatie en niet iedereen kan deze directheid waarderen. Toch zijn wij van mening dat juist deze directheid ons heeft gebracht naar waar we vandaag de dag zijn. We zijn soms een tikkeltje brutaal, maar je kan van ons online marketing bureau Nijmegen in ieder geval eerlijkheid verwachten. En ja, we vertellen het ook eerlijk wanneer we wat slechter nieuws voor je hebben. Wij hebben er dan ook zelf weinig aan om je van alles te beloven wanneer wij deze beloftes uiteindelijk helemaal niet waar kunnen maken. Vandaar dat we je altijd voorzien van eerlijk advies én eerlijke verwachtingen.

In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat wij als online marketing bureau Nijmegen je kunnen helpen aan meer resultaat. Ons gevarieerde team van specialisten kan je helpen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media adverteren en daarnaast kan je bij ook terecht voor het opzetten van een winstgevende online marketing strategie. We zorgen ervoor dat ons team op de hoogte is van alle belangrijke online marketing ontwikkelingen en indien we nieuwe ontwikkelingen zien die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw onderneming kunnen we deze binnen no-time toepassen.

Voordat wij echter als online marketing bureau Nijmegen voor je aan de slag gaan starten we altijd met een vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek komen we alles te weten over je online business. We nemen je gehele website of webshop onder de loep op het gebied van SEO. Heb jij al verschillende Google Ads of social media campagnes lopen? Dan gaan we deze campagnes ook analyseren. Uit het vooronderzoek komen hoogstwaarschijnlijk een aantal verbeterpunten naar voren (anders was je niet bij ons gekomen). Deze verbeterpunten vertalen wij naar een plan van aanpak die wij natuurlijk aan je terugkoppelen. Hierdoor weet jij precies wat we gaan doen, hoe we dit gaan en ook wanneer we dit gaan doen.

Oké, dus we zijn niet gevestigd in Nijmegen. Waarom profileren wij onszelf dan toch als ‘online marketing bureau Nijmegen’? Dit doen wij omdat wij geloven dat onze manier van werken en communiceren ook de ondernemers in het oosten van ons land aanspreekt. Daarnaast maakt het voor ons geen verschil of je nu gevestigd bent in GoudaEindhoven of Almelo. We houden je op de hoogte van al onze werkzaamheden via de telefoon, WhatsApp, e-mail, maar ook bijvoorbeeld via Slack.

Daarnaast hebben wij in onze talloze succescases bewezen dat wij voor iedere onderneming in staat zijn om resultaat te behalen. Inmiddels hebben we al jarenlang ervaring op het gebied van online marketing en we weten dan ook precies aan welke knoppen we moeten draaien voor het beste resultaat. We werken zowel met kleine als met grote klanten en voor ons maakt het dan ook weinig verschil of je nu een groot of een klein marketingbudget hebt. We bepalen de kansen binnen jouw markt op basis van jouw beschikbare middelen, maar dat we resultaat behalen, dat is een feit.

Ben jij het ook zat om steeds maar te moeten constateren dat jouw online business geen steek verder komt? Maak hier dan een einde aan door de hulp in te schakelen van Molders Media, online marketing bureau Nijmegen. Geef ons gerust en belletje en samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Molders Media, jouw online marketing bureau Nijmegen.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!