Online marketing bureau Lelystad

‘Lelystad geeft lucht’, is de stadsslogan. Maar merk je dat je het toch benauwd krijgt als je naar je online marketing resultaten kijkt? Als online marketing bureau Lelystad laten wij je weer vrij ademen, omdat je namelijk weet dat jouw online marketing activiteiten in goede handen zijn.

We zorgen ervoor dat jouw hard verdiende euro’s worden geïnvesteerd in campagnes met een positief rendement. Of dit nu SEO-campagnes, social media campagnes of Google Ads campagnes zijn, wij weten hoe we ervoor moeten zorgen dat jij het maximale rendement behaald en je geld niet in rook op ziet gaan.

Ben jij ook toe aan een online marketing bureau Lelystad met kennis van zaken? Dan is jouw online marketing uitbesteden aan Molders Media dé oplossing. We delen graag onze succes cases persoonlijk met je.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Lelystad met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Zoals jij misschien met je scherpe ondernemingsblik hebt kunnen ontdekken is Molders Media, online marketing bureau Lelystad niet gevestigd in deze stad. Ons kantoor bevindt zich namelijk in de bourgondische stad Bergen op Zoom. In het jaar 2019 zijn we vanaf Rotterdam verhuisd naar West-Brabant, maar voor ons maakt het echter niets of onze klanten nu gevestigd zijn in ArnhemSittard of Nunspeet. We houden intensief contact via alle moderne communicatiemiddelen en natuurlijk houden wij je op de hoogte van al onze vorderingen.

Ondanks dat we dus al een tijdje niet meer gevestigd zijn in Rotterdam ademt ons bedrijf nog steeds de Rotterdamse mentaliteit. Dit betekent dat wij niet op ons mondje zijn gevallen en gewoonweg zeggen waar het op staat. Wij zijn er immers om je te helpen aan betere resultaten en wij zijn van mening dat we dit het beste doen door je te voorzien van eerlijk advies. We hebben er dan ook niets aan om je talloze dingen te beloven zonder deze uiteindelijk waar te maken.

Ons online marketing bureau Lelystad is gespecialiseerd in alle belangrijke facetten van online marketing. Zo kan jij bij ons terecht voor het volgende: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media adverteren en voor strategie/ondersteuning. We hebben alle kennis in huis en dit betekent dan ook dat wij snel kunnen schakelen. Zien we bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen op het gebied van SEO? Dan kunnen wij deze nieuwe ontwikkelingen binnen no-time toepassen voor jouw website of webshop. Zo blijf jij altijd een stapje voor op je concurrenten en dit zal je weer een betere organische vindbaarheid opleveren.

Voordat wij echter beginnen met het uitvoeren van onze werkzaamheden starten we altijd met vooronderzoek. In dit vooronderzoek nemen we je website of webshop onder de loep, maar natuurlijk kijken we ook naar de markt waarin je je bevindt. We achterhalen hoeveel vraag er eigenlijk naar je product of dienst is en daarnaast werpen we onze blik op je concurrenten. Dit alles doen we om jouw kansen binnen de markt te kunnen bepalen. Uiteindelijk komen uit het vooronderzoek een aantal verbeterpunten naar voren. Deze verbeterpunten verwerken wij in een plan van aanpak. Hierdoor weet jij precies wat we gaan doen, hoe we dit gaan en wanneer we dit gaan doen. Je wilt natuurlijk wel weten waar jouw hard verdiende euro’s naar toe gaan. Zodra we aan de slag gaan krijg je van ons elke maand een rapportage met de behaalde resultaten.

Heb jij al met meerdere online marketing bureaus samengewerkt, maar hebben deze bureaus tot op heden niet de resultaten waar kunnen maken die ze beloofden? Dan vertellen wij je nu: wij zijn anders. Bij Molders Media houden we namelijk van eerlijkheid. Vandaar dat we je ook altijd voorzien van eerlijk advies m.b.t. de verwachte kosten, maar natuurlijk ook het te verwachten resultaat. Zo kan jij een weloverwogen keuze maken of ons online marketing bureau Lelystad van toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf.

Daarnaast mag je van ons altijd resultaat verwachten. Wij hebben inmiddels al honderden klanten geholpen aan meer resultaat met hun online business in allerlei verschillende branches. Wij weten dan ook precies hoe wij iedere branche moeten benaderen en op basis van sterke analyses weten we hoe we de concurrentie kunnen verslaan.

Ons online marketing bureau Lelystad is geschikt voor zowel kleine als grote klanten. Natuurlijk willen we zelf het liefste los gaan met een groot marketingbudget, maar op het moment dat jij hier nog geen ruimte voor hebt kunnen we ook prima aan de slag gaan met een kleiner budget. Verwacht met een klein budget echter geen omzetstijging van tienduizenden euro’s, want in het vakgebied van online marketing staat alles in verhouding. Hoe meer je erin steekt, hoe meer je er uiteindelijk uithaalt.

Wil jij nu ook meer resultaat voor jouw online business genereren? Dan kunnen wij als online marketing bureau Lelystad je van dienst zijn. Geef ons een belletje en samen bespreken we de mogelijkheden.

Molders Media, jouw online marketing bureau Lelystad.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!