Online marketing bureau Heerlen

Molders Media

Kijk je elke maand huilend naar je Google Analytics, zie je je banksaldo kelderen, en weet je dat je nú een online marketing bureau Heerlen nodig hebt om de boel te fixen?

Of ben je net zo ambitieus als wij zijn, en denk je – starend uit je kantoorraam op bedrijventerrein Trilandis, De Beitel of De Koumen – is er niet een online marketing bureau Heerlen dat mij nóg betere resultaten bezorgt dan ik nu behaal?

In al deze gevallen adviseren wij van WC-Eend Molders Media: bel ons even. Als online marketing bureau onder de rivieren bezorgen we veel Brabantse en Limburgse ondernemers kaakpijn. Van het lachen gelukkig. Omdat de resultaten die we boeken een dikke glimlach waard zijn: meer bezoekers op een website. Meer aankopen via de webshop. Meer naamsbekendheid van een merk.

De voordelen van online marketing bureau Heerlen.

  • Tientallen succescases in elke branche
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
  • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Molders Media: online marketing bureau Heerlen.

We weten het, we hebben geen kantoor in Heerlen. Tijdens onze lunchpauze zal je ons dus niet treffen op De Bongerd, op het Pancratiusplein of Emmaplein. Ons kantoor zit zelfs niet in de Mijnstreek. Waarom we ons dan toch profileren als ‘online marketing bureau Heerlen’? Omdat we merken dat onze eerlijke en directe manier van werken ook aanspreekt in de provincie Limburg. En gelukkig voelen wij met Skype, mail, telefoon en onze snelle communicatie altijd dichtbij.

We zijn zo transparant als het Glaspaleis. Bij ons geen contracten waar je een jaar aan vast zit. Je kunt elk moment opzeggen. Bij ons heb je zelf toegang tot je eigen Google Analytics. De data is en blijft van jou. En bij ons geen verplicht groot budget. Nee, we houden de deur ook voor je open als je maar weinig centen te besteden hebt. Zo denken we met je mee, als online marketing bureau Heerlen.

Laat onze websites, webshops en online campagnes voor jou het werk doen. Zo hoef je zelf een stuk minder hard aan je sales te trekken. En houd jij geld over voor dat nieuwe personeelslid, die lang gewenste investering of die verhuizing naar dat grote pand. Wij vinden het tof om die groei te zien bij onze klanten. Veel van onze klanten zijn al sinds onze oprichting klant bij ons. We houden van duurzame relaties. En zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

Ben je toe aan een innovatief en betrokken online marketing bureau Heerlen? Dan dagen we je uit. Bel ons vandaag nog. Dan kunnen we samen kijken waar je kansen liggen, en of we bij elkaar passen. Gegarandeerd dat je aan het einde van het telefoongesprek 3 nieuwe inzichten hebt opgedaan. Is dat niet het geval? Dan krijg je een flesje wijn van ons. Beloofd.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.